Minden jelöltünk gyakorlati tapasztalattal rendelkezik az alábbi technológiákban:

Tesztelési alapelvek | Projekt-szerepek | Fejlesztési módszertanok és modellek | Teszttípusok | Dokumentáció | Hibakövető rendszerek | Tesztelés-támogató alkalmazások | Adatbázis kezelés | Prezentációs technikák

Épp nincs elérhető junior tesztelő jelöltünk, viszont jelenleg is folyamatban van manuális tesztelő képzésünk.

Képzéseink kifutását a főoldalon található timeline képen követheted nyomon. Ha bármelyik szakterület kapcsán kérdésed lenne, keress minket elérhetőségeink egyikén.

GÁLNÉ LAKÓ EDINA

Szoftvertesztelő

„Önszorgalomból van ISTQB Foundation vizsgám. Tanítói pályafutásom alatt a hibák ezreinek javításával edzettem és ennek hatékony átadásával segítettem a gyerekek fejlődését. Igazi csapatjátékos vagyok!”

Végzettség és munkatapasztalat: tanító
Nyelvtudás: angol

„Szabadidőmben mantrailing edzéseken veszek részt, ahol a kutyám légszimattal keres egy előle elrejtőző embert. Ez nagy odafigyelést igényel, mégis kikapcsol.”

HOLPERT ADRIENN

Szoftvertesztelő

„Belekóstoltam az IT világába és a tesztelésbe, rálátásom volt a belső rendszerek működésére, illetve felhasználói és ügyfél oldalról is ismernem kellett a különböző felületeket -mint ügyfélszolgálatos. Ez a tapasztalat is világított rá, hogy ilyen irányban szeretnék elhelyezkedni.”

Végzettség: terminológia MA
Munkatapasztalat: ügyfélszolgálat
Nyelvtudás: angol

„Ha van egy kis szabadidőm, szívesen fordítok koreai sorozatokat angolról magyarra, tanulok ukulelézni, olvasok vagy írok meseátiratokat.”

KARSAY KORNÉLIA

Szoftvertesztelő

„Az utóbbi években angoltanárként,és álláskeresést támogató önkéntesként jelentős tapasztalatot szereztem dolgozatok, önéletrajzok és egyéb dokumentumok aprólékos ellenőrzésében. Pszichológusi múltam pedig segített abban, hogy a felmerülő javítási pontokat empátiával, és konstruktívan jelezzem vissza a klienseim számára. Úgy érzem, ugyanilyen örömet fog okozni mások életének könnyebbé tétele szoftvertesztelőként is, most már az informatikai fejlesztéseken keresztül.”

Végzettség: Pszichológus és Business Coach
Nyelvtudás: angol, francia

“Szabadidős tevékenységeim közé tartozik a hosszútávfutás, ahol a kedvenc versenytávjaim a maratonok és a félmaratonok. Régóta fotózom is hobbi szinten, ezen a területen mostanában a tájképfotózás és a fényfestés érdekel a leginkább.” 

SIKET ÉVA

Szoftvertesztelő

„Főiskolai tanulmányaim után egy élelmezési szoftverfejlesztő céghez kerültem, itt ismerkedtem meg a teszteléssel. A tesztelésen kívül rendszerüzemeltetői feladatokat is elláttam, azt éreztem, megtaláltam a helyem. Egy kisebb kitérőt követően, most már tudom, hogy manuális szoftvertesztelőként fogok visszatérni az IT világába. Hiszem, sikeres leszek ezen a pályán.”

Munkatapasztalat: Rendszergazda
Nyelvtudás: angol

“Szabadidőmben nagyon szeretek társasjátékozni, a latin tánc is fontos szerepet tölt be az életemben. Dietetikusként szívesen tesztelgetek a konyhában, igyekszem egészségesen főzni, ügyelve, hogy a hagyományos ízvilág is megmaradjon az ételekben.” 

SZABÓ TÍMEA

Szoftvertesztelő

„Több mint 12 évig dolgoztam alkalmazás támogatóként multinacionális környezetben. Ez segített, hogy megtanuljak a felhasználók fejével gondolkodni, megértsem hogy mik az elvárásaik, és hogyan használják a termékünket a mindennapok során. Szeretem a kihívásokat, megkeresni a problémák lehetséges okait, ezért is szeretnék még inkább technikai irányba fejlődni és tesztelőként folytatni az IT karrieremet.”

Munkatapasztalat: Alkalmazás támogató
Nyelvtudás: angol

“Szabadidőmben szeretek a kutyánkkal foglalkozni, ha időm engedi akkor varrok is, főként magamnak. Szeretek kísérletezni, elmélyedni az alkotás folyamatában, akár ruhadarab, akár csak egy maszk lesz a végeredmény.” 

EGEDI ISTVÁN

Szoftvertesztelő

„Mindig is lenyűgözve figyeltem a lendületet és folytonos megújulást, ami az informatikát körülveszi. Ez a kíváncsiság ami az UI tervezés irányába sodort, megismerhettem miképp lesz egy papírra vetett vázlatból, funkciókban gazdag működő alkalmazás. A tesztelői pályán a korábban tanult webdesign tervezői és fotóretusőri tapasztalataimat egyszerre kamatoztathatom.”

Végzettség: Kommunikációs szakértő és alkalmazott fotográfus
Nyelvtudás: angol

“Energiával tölt fel, ha szabadidőmet a családom, valamint barátaim körében tölthetem el. Ezen kívül tudásomat főképp a fotográfia területén szeretem bővíteni.” 

HERHOF GÁBOR

Szoftvertesztelő

„Projektmenedzserként, tervezőszoftverekkel dolgoztam, majd szerszámgépipari területen műszaki vonalon is tapasztalatot szereztem lakberendezői cégek képviselőjeként.”

Tanulmányok: építészet és lakberendezés
Nyelvtudás: angol, héber

„Szabadidőmben egy közösségi kert szervezője vagyok és egzotikus zöldségek termesztésével is foglalkozom. Fennmaradó időmben egy experimentális kórus tagjaként különböző hangzásokkal és vizuális elemekkel szórakoztatjuk a hallgatóságot.”

POGÁNY DÁNIEL

Szoftvertesztelő

„Barátaim hatására találtam rá a tesztelésre. Előtte még egy remek Scrum Master képzést is elvégeztem, de úgy érzem, a tesztelés az én utam. Az informatikával már a középiskolában elkezdtem foglalkozni.”

Munkatapasztalat: üzletvezető-helyettes
Nyelvtudás: angol

„Szabadidőmben stratégiai játékokkal vagy barátokkal összeülve, D&D-vel dobom fel napjaimat.”

SZABÓ LÁSZLÓ

Szoftvertesztelő

„Már gyermekként beleszerettem az informatikába, amikor megkaptam első Commodore 64 számítógépemet. Azóta építettem hálózatokat, programoztam CNC megmunkáló gépeket CAM szoftverrel, NC nyelven. Rendszergazdaként, InforSmart rendszerből, egy webes felületen lekérdező jobokat adminisztráltam, javítottam azok hibáit.”

Végzettség: mérnökinformatikus
Nyelvtudás: angol

„Városi kerékpáros vagyok, ön- és környezettudatosan élek, folyamatosan önfejlesztek. Végeztem Reiki, Chi-Kung és masszázs tanfolyamot, sokáig Kung-Fuztam. Túramotorozom.”

SZVOBODA BARNA

Szoftvertesztelő

„Tanulmányaim alatt alapos gyakorlatot szereztem az Office alkalmazások használatában, ezen felül elvégeztem egy programozási alapismeretek kurzust is. Fő érdeklődési köröm a kolloidika volt, és az ott megkövetelt precizitást és alaposságot a szoftvertesztelésben is hasznosítani tudom.”

Tanulmányok: kémia BSc
Nyelvtudás: angol

„Szabadidőmben szeretek stratégiai játékokkal játszani, Asimovot és Stephen Kinget olvasni, gitározni.”

TÓBIÁS TÜNDE

Szoftvertesztelő

„Pénzügyi riportokat, beszámolókat készítettem alkalmazások létrehozásánál. Átlátom a folyamattervezést, fontosak számomra a keretek felállítására, egyben a folyamatos ellenőrzés. Értek az IT szoftverek teszteléséhez.”

Végzettség: közgazdász
Nyelvtudás: angol

„Szabadidőnkben családilag teljesítménytúrázunk, biciklizünk, társasjátékozunk. A szövés már több éve a hobbim.”

NYÍRI BALÁZS

Szoftvertesztelő

Eddigi projektjeim során a legmagasabb minőség biztosítása mellett a céltudatos és határozott kommunikációt, pragmatikus gondolkodásmódot és a kreativitást tartottam a legfontosabb készségeknek. Emellett kitartónak, igényesnek és pozitív egyéniségnek tartom magam, szívesen dolgozom csapatban. Jelenlegi pályafutásom abba a szakaszba érkezett, ahol szeretném magam vállalati környezetben kipróbálni és széleskörű tapasztalataimmal segíteni az üzleti célok elérését.

Végzettség: Kommunikáció-technikai mérnök
Nyelvtudás: angol

Szabadidőmet családi kirándulással, túrázással és utazással töltöm. Kedvelem a csapatsportokat. Ha az előzőekre nincs lehetőség, olvasással, zenehallgatással kapcsolódom ki.