MANUÁLIS & AUTOMATA TESZTELŐ JELÖLTEK

MINDEN JELÖLTÜNK NAPRAKÉSZ GYAKORLATI TAPASZTALATTAL RENDELKEZIK AZ ALÁBBI TECHNOLÓGIÁKBAN:

tesztelési alapelvek | projekt-szerepek | fejlesztési módszertanok és modellek | teszttípusok | dokumentáció | hibakövető rendszerek | tesztelés-támogató alkalmazások | adatbázis kezelés | verziókezelés | python | automatizált felület tesztelés | API tesztelés | teljesítmény tesztelés | prezentációs technikák

BAJCSAY BALÁZS

A közjegyzői irodában töltött 10 év alatt sok ügyféllel álltam kapcsolatban, így megtanultam bánni az emberekkel. Emellett sok évig játszottam a budapesti futball bajnokságban, ami fegyelmezetté és jó csapatjátékossá tett. Az informatika világában gyerekkorom óta otthonosan érzem magam, de csak kislányom születése motivált arra, hogy ezen a területen helyezkedjek el. Jó szemem van a hibák felkutatásához, a most megszerzett tudással pedig már képes vagyok automatizált folyamatok beépítésére és kódok írására is. A későbbiekben szeretném a tudásomat tovább fejleszteni etikus hacker irányba.

TANULMÁNYOK: pénzügyi számvitel BA (befejezetlen) 
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: irodai adminisztráció, adatbázis-kezelés
EGYÉB ISMERETEK: Excel, PowerPoint, Photoshop

HOBBI: sportok (futás, crossfit, labdarúgás), kirándulás

DAVIS MÓNIKA

Ügyvezetői asszisztensként sok feladatért egyedül feleltem, viszont a többi osztállyal való kapcsolattartás is fontos része volt a munkámnak. Megtanultam priorizálni a feladatokat és beosztani az időmet, hogy ne csússzak ki a határidőkből. Hét év után azonban szerettem volna egy olyan szakmát, ahol örömmel végzem a munkámat. Azért esett a választás a tesztelésre, mert itt a munkámmal segíthetek, hogy a végtermék jobb legyen. Tetszett a tanulási lehetőségek végtelen tárháza is. A jövőben szívesen foglalkoznék security, game és performance teszteléssel. Empatikus és kedves vagyok, szeretem a humort. A tesztelésben segít, hogy jól bírom a monotonitást, odafigyelek a részletekre és kitartó vagyok.

TANULMÁNYOK: érettségi, logisztikus (OKJ)
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: ügyvezető asszisztens, biztosítási adminisztráció
EGYÉB ISMERETEK: Microsoft Office

HOBBI: cicázás, játék, olvasás 

REINER RENÁTA

Reál gimnáziumban tanítottam ének-zenét, emellett kórusokat vezetek, de a családomban többen programozással foglalkoznak. Elég sokszor hallgattam a szakmai beszélgetéseiket, amelyek végül felkeltették az érdeklődésemet. Megtetszett a logikus gondolkodásra és a következetességre építés, a minőségre törekvés, illetve az, hogy az IT kézzel fogható sikerélményt ad egy-egy megtalált hiba vagy lefutó kód esetén. Jól tudok bánni az emberekkel, a közösségszervezésben és a csapatmunkában nagy tapasztalattal bírok. Szeretek tanulni és fontos számomra a minőség. A Python programozásban szeretném később tovább mélyíteni a tudásom.

TANULMÁNYOK: egyetem
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: tanítás gimnáziumban és általános iskolában
EGYÉB ISMERETEK: Musescore kottaszerkesztő

HOBBI: éneklés, zenélés, túrázás szurdokokban, olvasás

RÉTFALVI ATTILA

Sokáig csak felhasználója voltam a különböző informatikai megoldásoknak, később azonban bátyám és egy barátom révén szélesebb spektrumban láthattam bele a fejlesztési folyamatokba, így találtam rá a tesztelésre. Megtetszett benne a tökéletességre törekvés és a kreativitás együttese, mivel a megoldás eléréséhez számos lehetőség adott. Célom, hogy még megjelenés előtt minél többet tudjak hozzáadni a készülő projekthez, hogy a felhasználói élmény még magasabb színvonalú lehessen. Erősségeim közé a kitartást, a perfekconizmust, a jó kommunikációt és az empatikus hozzáállást sorolhatom.

TANULMÁNYOK: érettségi, cukrász, kereskedő és webáruházi technikus (OKJ)
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: cukrász, értékesítési menedzser
EGYÉB ISMERETEK: Microsoft Office

HOBBI: társasjátékozás, kirándulás, számítógépes játékok

SINKA CSABA ÁDÁM

A közgazdász diplomám megszerzése után a szállodaiparban és a vendéglátás területén helyezkedtem el, fél évig egy óceánjáró hajón is dolgoztam az USA-ban. Szorgalmamnak, kitartásomnak és megbízhatóságomnak köszönhetően mindig pozitív visszajelzésben volt részem. Az utóbbi 9 évben egy családi gazdaság vezetőjeként dolgoztam, ahol a problémamegoldó képességem erősödött. Végül az időjárástól való függés miatt döntöttem a karrierváltás mellett. Az IT akkor tetszett meg, amikor egy egyedi építésű drón programozását gyakorolhattam Python nyelven. Pontos, precíz és megbízható ember vagyok, akinek fontos a minőségi munka – ezért választottam a tesztelést. Szeretném, ha tudásommal jobbá és hasznosabbá tehetném a világ dolgait.

TANULMÁNYOK: turizmus-vendéglátás szakos közgazdász BA, diplomás drónirányító és -adatelemző
NYELVTUDÁS: angol, német
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: szállodaipar, vendéglátás
EGYÉB ISMERETEK: JavaScript, Trello, drónipari és képszerkesztő szoftverek

HOBBI: drónozás, kertészkedés, kerékpározás, természetjárás

TÖRÖK ENIKŐ

A legutóbbi pozícióimban szorosan együtt dolgozhattam fejlesztőkkel, az általam tervezett weboldalak, webshopok és applikációk tesztelésének egy részét is én végeztem. Emellett önkéntes munkában jelenleg is alfa tesztelőként, illetve community localization fordítóként segítem különböző játékok fejlesztését. Azért fordultam végleg a tesztelés felé, mert ez a kapocs a termék és a felhasználók között. Szeretek tanulni, kreatív megoldásokat találni. Képes vagyok elmélyülni a feladatomban és nem zavar, ha ugyanazt a folyamatot sokszor kell megismételnem. A kollégáim felé empátiával fordulok, a problémákat objektíven közelítem meg, meglátásomat asszertíven jelzem. Analitikus gondolkodásom jó párost alkot a kreatív energiámmal.

TANULMÁNYOK: tájrendező- és kertépítő mérnök BSc. (befejezetlen); Interior Design (Online kurzus); Udemy kurzusok: Tailwind CSS; Adobe CC Masterclass
NYELVTUDÁS: angol, német
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: belső kommunikációs gyakornok, Call Center Operátor, marketing asszisztens, grafikus, UI/UX designer
EGYÉB ISMERETEK: CRM-rendszerek, ticketing rendszerek, Figma, Illustrator, InDesign, Photoshop, Lightroom, Canva, Adobe Xd, Meta Business Suite, Google Ads, HTML, Tailwind CSS, projektmenedzsment szoftverek (Asana, Basecamp, Zoho)

HOBBI: zenélés, éneklés, videó készítés, rajzolás, természetjárás, fotózás, olvasás, gaming, kertészkedés, barkácsolás

ALBRECHT ANNA

Az egyetemi tanulmányaim után a szállodaiparban helyezkedtem el, ahol megismertem az idegenforgalomban használt rendszerek sajátosságait, üzleti logikáját. Minőségközpontú szemléletet, hatékony kommunikációt, konfliktuskezelést és időmenedzsmentet tanultam a munkám során, de sokat fejlődött stressztűrő képességem is. Új kihívást jelentő feladatokat keresve találtam rá a tesztelésre, ahol a korábban elsajátított készségekre támaszkodhatnék. A képzés alatt egy szállodai weboldal tesztelésében vettem részt, ahol jól tudtam hasznosítani korábbi tapasztalataimat, de szívesen foglalkoznék automatizált teszteléssel is.

TANULMÁNYOK: közgazdász BA (turizmus-vendéglátás szak)
NYELVTUDÁS: angol, német
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: hotel recepció, housekeeping supervisor
EGYÉB ISMERETEK: szállodai rendszerek (OnQ, HostWare, HotelSystem) 

HOBBI: kirándulás, kerékpár, főzés-sütés, vízpart, kreatív elfoglaltságok 

DUDÁS VERONIKA

Mindig érdekelt, hogyan működnek a játékok és más szoftverek, de csak most tudtam elindulni ebbe az irányba a tesztelő képzéssel. Tetszik, hogy végigkövethetem a szoftver teljes életciklusát a kezdetektől a kiadásig, sőt, még azon túl is segíthetek egyre jobbá tenni. Az automatizált tesztelést is megszerettem, a képzésről többen dolgozunk a szabadidőnkben egy automatizált projekten. Korábbi karrierem alatt csapatmunkával és szervezéssel kapcsolatos tapasztalatokat szereztem, amelyeket tesztelőként is jól tudok hasznosítani. Emellett jól kommunikálok és hatékonyan tudok csapatban dolgozni. A munkám során szeretek tökéletességre törekedni.

TANULMÁNYOK: mozgókép- és animációkészítő 
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: pénzügyi előadó, felvételvezető
EGYÉB ISMERETEK: Adobe szoftverek ismerete: Photoshop, Premier Pro, After Effects, MOHO, 3DSMax, Cinema4D, Microsoft Office csomag, ECDL vizsga, HTML 

HOBBI: horgolás, kirándulás, társasjátékok, rajzolás, nyelvtanulás

ESZE ZSOLT

Megtalálni a leghatékonyabb megoldást – sokáig ez volt a mindennapi munkám. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztettem a szervezőkészségem, és a váratlan akadályok leküzdése is rutinszerűvé vált. A rugalmasság mellett precízen és pontosan kellett dolgoznom, egyéni vállalkozóként pedig felelősséget vállalni a döntéseimért. A tökéletességre való törekvésem miatt jó vagyok a hibakeresésben is, ezért úgy éreztem, ki kell próbálnom magam szoftvertesztelőként. Életvidám típus vagyok, aki gyorsan tud kapcsolatot teremteni, így a szoftverfejlesztőkkel is könnyen megtalálom a közös hangot.

TANULMÁNYOK: műszaki menedzser, távközlési technikus
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: reklámterjesztés, kiszállítás, kézbesítés (egyéni vállalkozóként)  

HOBBI: utazás, fallabdázás, kertészkedés

FARKAS ÁDÁM

Fiatal korom óta sok időt töltök digitális környezetben, ráadásul a közeli ismerőseim között van szoftvertesztelő is. Sokat mesélt a munkájáról, és inspiráló volt, hogy mennyire élvezi. Azt gondoltam, és is lehetek tesztelő, hiszen a korábbi karrierem során megtanultam a pontos kommunikációt és az ügyfelek igényeinek menedzselését. A képzés alatt több szorgalmi feladatba is bekapcsolódtam, néhány társammal például egy olyan programon dolgozunk, ami automatikusan létrehoz Jira teszteseteket, majd JSON fájlok alapján tesztciklusba rendezi őket. Mindig szem előtt tartom a csapatom érdekeit és gyorsan tanulok, így biztosítva, hogy minden a lehető legjobban működjön.

TANULMÁNYOK: kommunikátor BA, nemzetközi kapcsolatok MA (befejezetlen), épületgépész OKJ
NYELVTUDÁS: angol, német
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: ügyvezető, irodai asszisztens
EGYÉB ISMERETEK: Photoshop, Premiere Pro, Rush (Adobe)

HOBBI: olvasás, sport, stratégiai játékok, sütés

FEKETE KRISTÓF

Gyerekkorom óta szeretem a videójátékokat. Mindig is vágytam arra, hogy jobban megismerhessem ezeknek a játékoknak a készítési folyamatát. Ez alapozta meg az érdeklődési körömet, innen indult az informatika iránti szeretetem. A középiskolában is informatikából érettségiztem. Ekkor már angol nyelvből felsőfokú nyelvvizsgát szereztem, ezért a továbbtanulásnál az anglisztikát választottam. Míg kint voltam Svédországban Erasmus+ program keretében, rájöttem, hogy a jövőmet mégis inkább az IT területén képzelem el. Ezért jelentkeztem az egyetemi tanulmányaim mellett a tesztelő képzésre. Döntésemet ösztönözte még az is, hogy szeretek hibákat keresni és azokra a hibákra megoldást találni. Egyetemi éveim alatt megszoktam a folytonos tanulást. Gyorsan tanulok, mindig figyelek a részletekre és a legjobbat próbálom kihozni magamból. Empatikus és türelmes vagyok, igyekszem rugalmasan alkalmazkodni a többiekhez. Szívesen foglalkoznék automatizált teszteléssel, de nyitott vagyok a tudásom további fejlesztésére is.

TANULMÁNYOK: érettségi, anglisztika BA (befejezetlen)
NYELVTUDÁS: angol, német
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: eladó
EGYÉB ISMERETEK: MS Office, alapszintű HTML

HOBBI: kirándulás, motorozás, filmek és sorozatok, éneklés, gaming

FERIK NAGY KRISZTINA

A repülőjegyek értékesítése során több kódolt rendszert használtam napi rendszerességgel, segítettem a betanításban, hibák elhárításában, sőt, új verzió implementálásában is. Innen jött az ötlet, hogy tesztelőnek képezzem át magam, amikor az idegenforgalomban már nem találtam kihívást. A tesztelésben épp a rengeteg lehetőség és az állandó fejlődés vonz. A manuális tesztelés áll hozzám közelebb, mert jól tűröm a monotonitást, és kitartó vagyok. Magasfokú kommunikációs, ügyfélkezelési és adminisztrációs tapasztalatokat szereztem, emellett fontos számomra a precíz, pontos munkavégzés. Mindig igyekszem segíteni az információk áramlását és a jó kapcsolatot a kollégák között.

TANULMÁNYOK: kereskedelmi érettségi, idegenforgalmi szakmenedzser, idegenforgalmi közgazdász (befejezetlen)
NYELVTUDÁS: angol, spanyol, német
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: utazási tanácsadó, senior corporate travel sonsultant
EGYÉB ISMERETEK: C++

HOBBI: olvasás, színház, főzés

FORRÓ ÉVA

Korábbi munkám során szerteágazó tevékenységeket végeztem: koordináltam a kereskedelmi adminisztráció teljes folyamatát, tartottam a kapcsolatot termelőkkel, szállítókkal és más partnerekkel. Többször kellett segítenem az átállást új folyamatokra, és tesztelni a módosításokat. Egy SAP (ERP) modul fejlesztésénél én prezentáltam a módosítási igényeket megrendelői oldalról, majd teszteltem az új verziót. Ez olyan meghatározó élmény volt, hogy jelentkeztem a tesztelő képzésre. Érdeklődő és kitartó vagyok, a megszerzett tudást szívesen adom át a kollégáknak. Nyitott vagyok mindenféle ajánlatra, számomra a költözés vagy külföldi munkavégzés sem jelentene problémát.

TANULMÁNYOK: jogász (befejezetlen), jogi asszisztens
NYELVTUDÁS: angol, német, spanyol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: adminisztráció
EGYÉB ISMERETEK: SAP

HOBBI: kutyázás, rajzolás, kötés, olvasás

HAVASY ROMÁN ATTILA

Bármihez is fogtam, mindig kellett hozzá hol alap-, hol felsőbb szintű matematikai és informatikai tudás. Az egyetemen főleg a számításokat segítő/vizualizáló szoftverekkel kellett megismerkedni, legalább két különböző programozási nyelvet használó kurzusból kellett vizsgázni. A matematika és a programozás kapcsolata azóta is foglalkoztat, jelenleg is dolgozom a szakdolgozatom folytatásán (egy kombinatorikai problémán gráfelmélettel). A tesztelésben a csoportmunka vonz, hogy közösen tesszük jobbá a projektet. Főleg az automata tesztelés érdekel, de szívesen foglalkoznék kiberbiztonsággal, titkosítással, hitelesítéssel is. 2015 novembere óta vagyok tagja a Mensa HungarIQa egyesületnek.

TANULMÁNYOK: okleveles matematikus (BSc), adóügyintéző (OKJ), vasúti járművezető (villamos kategória)
NYELVTUDÁS: angol, német
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: irodai adminisztráció, mozdonyvezető
EGYÉB ISMERETEK: MS Office, Ubuntu, Debian, JAVA, C/C++, PHP, HTML, Delphi, ECDL, abevJava

HOBBI: színház, kvízműsor

HERNÁDI BETTINA

Korábban is olyan munkát végeztem, ahol elvárás volt a pontos, precíz munkavégzés és a monotonitástűrés. Ugyanakkor szerettem volna fejlődni és új tapasztalatokat szerezni, amire csak úgy volt lehetőségem, ha karriert váltok. Párom révén ismertem meg a szoftvertesztelést, aki szintén ebben a szakmában dolgozik, és bíztatott, hogy a képességeimet informatikai területen is hasznosíthatom. Türelmes vagyok és kitartó, ami valóban előnyt jelent a szoftvertesztelésben. Legjobban mégis azt szeretem, amikor valamilyen váratlan hibával szembesülök, mert ilyenkor több szempontból vizsgálhatom a problémát, és akár még abban is segíthetek, hogy megtaláljuk a megoldást.

TANULMÁNYOK: érettségi
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: gyári munka
EGYÉB ISMERETEK: Google IT Support képzés

HOBBI: olvasás, videójátékok

MAYER ZSUZSANNA

Stabil pénzügyi ismeretekkel rendelkezem. Részt vettem egy új elszámolási rendszer bevezetésében, ahol a változások nyomon követése és tesztelése is feladatom volt az éles indulás előtt. Emellett ahol tudtam, egyszerűsítettem és automatizáltam a feladatokat (pl. Excel makrókkal). Szeretem tudni, hogyan működnek az általam használt programok, így személyes érdeklődésből kezdtem fejleszteni informatikai tudásom. A képességeimhez a szoftvertesztelés illik legjobban, mert az igényesség, a pontosság, a fókuszált munka, a magas minőség mindig az életem része volt. Szeretek rendszerben gondolkodni, és tudok felelősséget vállalni. Nyitott vagyok új ismeretek megszerzésére is.

TANULMÁNYOK: posta üzleti vezetőképzés
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: pénzügyi asszisztens, elszámolási referens, főpénztáros
EGYÉB ISMERETEK: MS Office (főleg Excel), Paradox, IB System (pénzügy és almoduljai), Sololearn kurzusok (alap HTML, CSS, SQL, Python)

HOBBI: zenehallgatás, sorozatok, filmek, játékok, olvasás

GÁLNÉ LAKÓ EDINA

Szoftvertesztelő

„Önszorgalomból van ISTQB Foundation vizsgám. Tanítói pályafutásom alatt a hibák ezreinek javításával edzettem és ennek hatékony átadásával segítettem a gyerekek fejlődését. Igazi csapatjátékos vagyok!”

Végzettség és munkatapasztalat: tanító
Nyelvtudás: angol

„Szabadidőmben mantrailing edzéseken veszek részt, ahol a kutyám légszimattal keres egy előle elrejtőző embert. Ez nagy odafigyelést igényel, mégis kikapcsol.”

HOLPERT ADRIENN

Szoftvertesztelő

„Belekóstoltam az IT világába és a tesztelésbe, rálátásom volt a belső rendszerek működésére, illetve felhasználói és ügyfél oldalról is ismernem kellett a különböző felületeket -mint ügyfélszolgálatos. Ez a tapasztalat is világított rá, hogy ilyen irányban szeretnék elhelyezkedni.”

Végzettség: terminológia MA
Munkatapasztalat: ügyfélszolgálat
Nyelvtudás: angol

„Ha van egy kis szabadidőm, szívesen fordítok koreai sorozatokat angolról magyarra, tanulok ukulelézni, olvasok vagy írok meseátiratokat.”

KARSAY KORNÉLIA

Szoftvertesztelő

„Az utóbbi években angoltanárként,és álláskeresést támogató önkéntesként jelentős tapasztalatot szereztem dolgozatok, önéletrajzok és egyéb dokumentumok aprólékos ellenőrzésében. Pszichológusi múltam pedig segített abban, hogy a felmerülő javítási pontokat empátiával, és konstruktívan jelezzem vissza a klienseim számára. Úgy érzem, ugyanilyen örömet fog okozni mások életének könnyebbé tétele szoftvertesztelőként is, most már az informatikai fejlesztéseken keresztül.”

Végzettség: Pszichológus és Business Coach
Nyelvtudás: angol, francia

“Szabadidős tevékenységeim közé tartozik a hosszútávfutás, ahol a kedvenc versenytávjaim a maratonok és a félmaratonok. Régóta fotózom is hobbi szinten, ezen a területen mostanában a tájképfotózás és a fényfestés érdekel a leginkább.” 

SZABÓ TÍMEA

Szoftvertesztelő

„Több mint 12 évig dolgoztam alkalmazás támogatóként multinacionális környezetben. Ez segített, hogy megtanuljak a felhasználók fejével gondolkodni, megértsem hogy mik az elvárásaik, és hogyan használják a termékünket a mindennapok során. Szeretem a kihívásokat, megkeresni a problémák lehetséges okait, ezért is szeretnék még inkább technikai irányba fejlődni és tesztelőként folytatni az IT karrieremet.”

Munkatapasztalat: Alkalmazás támogató
Nyelvtudás: angol

“Szabadidőmben szeretek a kutyánkkal foglalkozni, ha időm engedi akkor varrok is, főként magamnak. Szeretek kísérletezni, elmélyedni az alkotás folyamatában, akár ruhadarab, akár csak egy maszk lesz a végeredmény.” 

EGEDI ISTVÁN

Szoftvertesztelő

„Mindig is lenyűgözve figyeltem a lendületet és folytonos megújulást, ami az informatikát körülveszi. Ez a kíváncsiság ami az UI tervezés irányába sodort, megismerhettem miképp lesz egy papírra vetett vázlatból, funkciókban gazdag működő alkalmazás. A tesztelői pályán a korábban tanult webdesign tervezői és fotóretusőri tapasztalataimat egyszerre kamatoztathatom.”

Végzettség: Kommunikációs szakértő és alkalmazott fotográfus
Nyelvtudás: angol

“Energiával tölt fel, ha szabadidőmet a családom, valamint barátaim körében tölthetem el. Ezen kívül tudásomat főképp a fotográfia területén szeretem bővíteni.” 

HERHOF GÁBOR

Szoftvertesztelő

„Projektmenedzserként, tervezőszoftverekkel dolgoztam, majd szerszámgépipari területen műszaki vonalon is tapasztalatot szereztem lakberendezői cégek képviselőjeként.”

Tanulmányok: építészet és lakberendezés
Nyelvtudás: angol, héber

„Szabadidőmben egy közösségi kert szervezője vagyok és egzotikus zöldségek termesztésével is foglalkozom. Fennmaradó időmben egy experimentális kórus tagjaként különböző hangzásokkal és vizuális elemekkel szórakoztatjuk a hallgatóságot.”

POGÁNY DÁNIEL

Szoftvertesztelő

„Barátaim hatására találtam rá a tesztelésre. Előtte még egy remek Scrum Master képzést is elvégeztem, de úgy érzem, a tesztelés az én utam. Az informatikával már a középiskolában elkezdtem foglalkozni.”

Munkatapasztalat: üzletvezető-helyettes
Nyelvtudás: angol

„Szabadidőmben stratégiai játékokkal vagy barátokkal összeülve, D&D-vel dobom fel napjaimat.”

SZABÓ LÁSZLÓ

Szoftvertesztelő

„Már gyermekként beleszerettem az informatikába, amikor megkaptam első Commodore 64 számítógépemet. Azóta építettem hálózatokat, programoztam CNC megmunkáló gépeket CAM szoftverrel, NC nyelven. Rendszergazdaként, InforSmart rendszerből, egy webes felületen lekérdező jobokat adminisztráltam, javítottam azok hibáit.”

Végzettség: mérnökinformatikus
Nyelvtudás: angol

„Városi kerékpáros vagyok, ön- és környezettudatosan élek, folyamatosan önfejlesztek. Végeztem Reiki, Chi-Kung és masszázs tanfolyamot, sokáig Kung-Fuztam. Túramotorozom.”

SZVOBODA BARNA

Szoftvertesztelő

„Tanulmányaim alatt alapos gyakorlatot szereztem az Office alkalmazások használatában, ezen felül elvégeztem egy programozási alapismeretek kurzust is. Fő érdeklődési köröm a kolloidika volt, és az ott megkövetelt precizitást és alaposságot a szoftvertesztelésben is hasznosítani tudom.”

Tanulmányok: kémia BSc
Nyelvtudás: angol

„Szabadidőmben szeretek stratégiai játékokkal játszani, Asimovot és Stephen Kinget olvasni, gitározni.”

TÓBIÁS TÜNDE

Szoftvertesztelő

„Pénzügyi riportokat, beszámolókat készítettem alkalmazások létrehozásánál. Átlátom a folyamattervezést, fontosak számomra a keretek felállítására, egyben a folyamatos ellenőrzés. Értek az IT szoftverek teszteléséhez.”

Végzettség: közgazdász
Nyelvtudás: angol

„Szabadidőnkben családilag teljesítménytúrázunk, biciklizünk, társasjátékozunk. A szövés már több éve a hobbim.”