JAVA BACKEND FEJLESZTŐ JELÖLTEK

MINDEN JELÖLTÜNK NAPRAKÉSZ GYAKORLATI TAPASZTALATTAL RENDELKEZIK AZ ALÁBBI TECHNOLÓGIÁKBAN:

 Java | Jave SE | Junit | Spring Framework | JDBC / MySQL

AMBRUS VIKTOR

Korábban is informatikai területen dolgoztam, egy szoftverfejlesztő cégnél voltam support munkatárs. Mindig arra törekedtem, hogy a használt szoftvereket a lehető legjobban megismerjem, hogy a mindennapi munkám egyszerűbb, gördülékenyebb legyen. Szeretek kutakodni és kipróbálni új funkciókat. Egyre jobban beleástam magam az informatika világába: először csak cikkeket olvastam, később már online kurzusokat válogattam. Egy kezdő Java képzésen annyi sikerélményem volt, hogy eldöntöttem, programozó leszek. A PROGmasters képzésén magabiztos, piacképes tudást szereztem, és most már az a célom, hogy a szoftverfejlesztés révén segíthessek másokat.

VÉGZETTSÉG: Egészségturizmus szervező BSc, Marketing vezetői döntéstámogatás MSc (befejezetlen)
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: műszaki helpdesk mentor, szoftver support
EGYÉB ISMERETEK: ECDL
HOBBI: olvasás, csocsó, túrázás

ANGYAL GELLÉRT

Középiskolában reál szakon végeztem, itt találkoztam először a programozással. Emlékszem az élményre, amikor sikerült az első működő kódokat megírni. Bár továbbtanulásnál más területet választottam, rá kellett jönnöm, hogy a reál gondolkodásomat a programozás területén tudnám igazán hasznosítani. A backend képzésen lenyűgözött, hogy a különböző metódusok mennyire komplex rendszereket alkotnak. Izgalmas kihívás megtalálni minden apró rész pontos helyét a nagy gépezetben. Emellett szeretem a csapatmunkát és jó érzéssel tölt el a közös sikerélmény. Nem csak felhasználóként, hanem fejlesztőként is szeretnék részese lenni a mindennapjainkat meghatározó digitális világnak.

VÉGZETTSÉG: Történelem BA,  Kulturális örökség kutatása és hasznosítása MA (befejezetlen)
NYELVTUDÁS: angol, román
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: muzeológus
EGYÉB ISMERETEK: HTML

HOBBI: társasjáték, sport, utazás

BATA VIKTÓRIA

Középiskolában informatikából érettségiztem, mert már akkor is vonzott ez a terület. Különösen a programozás érdekelt és az, hogyan működnek a dolgok a háttérben. Szeretem megismerni és megérteni a folyamatok működését, hogy jobb megoldásokat találhassak a felmerülő problémákra. Végül úgy döntöttem, hogy teljesen a programozásnak szentelem az életem, és backend fejlesztőként folytatom karrierem.

VÉGZETTSÉG: Anglisztika Ba
NYELVTUDÁS: angol, német
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: kereskedelem, adminisztrációs asszisztens
EGYÉB ISMERETEK: Microsoft Office, Excel, Power Point
HOBBI: zenehallgatás, utazás, fotózás

BIRKÁS BENCE

Az IT számomra a potenciális lehetőségek világa, aminek szeretnék részese lenni. Eddig nem volt programozói előképzettségem, de a gondolkodásmódom, a problémamegoldó és logikai képességeim jól hasznosíthatók a fejlesztésben. Eddigi munkáimhoz mindig úgy álltam hozzá, hogy kihozzam magamból a maximumot – amibe belekezdek, azt addig csinálom, amíg el nem érem a saját határaimat. Eddigi munkáimban viszonylag hamar kimerítettem a lehetőségeket, viszont a programozás olyan sokoldalú, hogy biztosan kiteljesedhetek benne.

VÉGZETTSÉG: felszolgáló, bartender
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: vendéglátás
NYELVTUDÁS: angol
HOBBI: boksz, kirándulás, videójáték

BUKOR JÁNOS TAMÁS

Gimnáziumi éveim során szerettem meg a reál tárgyakat, így az ELTE informatika-matematika tanári szakán folytattam tanulmányaimat. Minden félévben tanultunk valamilyen programozási nyelvet (C++, C#, HTML, PHP, JavaScript, SQL, Haskell), de a tananyagban megjelent például a mesterséges intelligencia is, így széleskörű tudást kaptam. Tanárként helyezkedtem el, majd üzletvezetőként és irodavezetőként folytattam pályafutásomat. Azonban elkezdett hiányozni az informatika, emiatt döntöttem úgy, hogy elmélyülök a programozásban. Úgy érzem, Java backend programozóként végre megtaláltam a helyem, és hasznos tagja lehetek egy fejlesztői csapatnak.

VÉGZETTSÉG: Informatika-matematika tanári szak
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: középiskolai tanár, irodavezető, üzletvezető
EGYÉB ISMERETEK: C#, Photoshop, Microsoft Office

HOBBI: tenisz, síelés, úszás, röplabda

CZÁR RICHÁRD

Az elmúlt 15 évben profi szinten foglalkoztam sportolással, de a programozás is régóta érdekelt, ezért még aktív sportolóként megismerkedtem vele. Egy tanfolyam keretein belül elsajátítottam a Java alapjait, majd magántanárral folytattam a tanulmányaimat. Idén nyáron végül belevágtam a karrierváltó képzésbe a PROGmastersnél, ahol komplexebb feladatok által sikerült fejleszteni a tudásom, és gyakorlati tapasztalatra is szert tehettem. A csoportmunka folyamán fel tudtam használni a saját ötleteimet, és igazi csapatjátékosként támogathattam a társaimat. Olyan munkahelyet szeretnék, ahol hasonló szellemben dolgozhatok.

NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: profi sportoló

HOBBI: család, társasjáték, videójáték

DEMJÉN SÁNDOR

Elektromos-mechanikus karbantartó technikusként tapasztalatot szereztem a PLC programozás terén. Nagyon megfogott a komplex rendszerekkel való munka és a kihívások megoldása. Végül a programozás iránti szenvedélyem miatt a karrierváltás mellett döntöttem. Célom, hogy további programozási nyelveket sajátítsak el, és a Java nyelvet még magasabb szinten űzhessem. Hiszem, hogy elkötelezettségem és precíz munkám révén hozzájárulhatok bármely csapat sikeres működéséhez.

VÉGZETTSÉG: mechatronikai technikus, villanyszerelő, számítástechnikai szoftverüzemeltető
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: elektromos-mechanikus karbantartó technikus
EGYÉB ISMERETEK: AutoCAD 
HOBBI: társasjáték

FARKAS PATRIK

Gyerekkorom óta érdekel az informatika, mindig is úgy éreztem, ez lesz az én utam. A szakmai érettségi után olyan konkrét ismereteket akartam szerezni, amelyeket a gyakorlatban is jól hasznosíthatok. Ezért több speciális képzést végeztem el, többek között a játékfejlesztés és 3d grafika területén. A programozásba is belekóstoltam, és megtetszett, hogy a kreativitásom mellett a logikai képességeimet is hasznosíthatom. Backend fejlesztőként szeretném értékes munkával támogatni egy fejlesztői csapat tevékenységét, miközben tovább bővíthetem szakmai ismereteimet.

VÉGZETTSÉG: informatikai érettségi, Indie Game Maker OKJ
NYELVTUDÁS: angol
EGYÉB ISMERETEK: 3ds Max, Unity 
HOBBI: sporthorgászat, sakk, sport, angol nyelvű filmek és sorozatok

GUI CRISTIAN

Pár évvel ezelőtt kezdtem autodidakta módon frontendet tanulni. Ahogy elmélyültem a programozásban, egyre jobban éreztem, hogy ez a szakma olyan kihívást és sikerélményt tartogat számomra, amit régóta kerestem. Most már tudom, hogy a karrierváltás életem egyik legjobb döntése volt. Java backend fejlesztőként kamatoztathatom a tudásvágyamat és elkötelezettségemet, bizonyíthatom logikai képességemet és rátermettségemet. Új munkahelyemen olyan kézzelfogható eredményeket szeretnék felmutatni, amelyekre büszke lehetek.

VÉGZETTSÉG: Bölcsészettudomány BA – Angol nyelv és irodalom
NYELVTUDÁS: angol, román
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: Customer Service Representative, Material Analyst
EGYÉB ISMERETEK: HTML, CSS, SQL
HOBBI: gitározás, túrázás, társasjáték, videójáték, olvasás

HERBÁK-MAKSZIN TÍMEA

Az egészségügyben szerzett több éves tapasztalatok megtanítottak csapatban dolgozni, felkészítettek a váratlan helyzetek rugalmas kezelésére. Munkahelyi szoftverek mindennapos használata miatt a felhasználói oldal szempontjait is magaménak érzem. Végül a problémamegoldás igénye miatt döntöttem úgy, hogy megtanulok programozni. Vonzott az IT szektor gyors fejlődése, amelynek szívesen részese lennék. A Java mellett később szeretnék megismerni más programozási nyelveket, és kiegészíteném tudásomat különböző frontend technológiákkal is.

VÉGZETTSÉG: Gyógytornász-fizioterapeuta BSc
NYELVTUDÁS: német, angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: gyógytornász

HOBBI: kirándulás, olvasás, zenehallgatás

HUBAI ALEX

Gyermekkorom óta érdekel a világegyetem, az űrutazás és a fizika. Aktív figyelemmel követtem az innovációkat és az AI fejlődését. Valószínűleg ez inspirált a programozásban való elmerülésre is, ami gyorsan szenvedéllyé vált. Hobbijaim – mint az olvasás, írás és zenélés – segítenek széles látókört és kreativitást hozni a munkámba. Célom a programozás területén a jól használható alkalmazások tervezése és fejlesztése, valós problémák megoldása. Rugalmasságom és gyors tanulási képességem révén szeretnék egy dinamikus csapatban hozzájárulni a jövő fejlődéséhez.

VÉGZETTSÉG: Vendéglátásszervező-vendéglős, tanító
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: közösségszervező, ügyfélkapcsolati munkatárs, raktárfelelős
EGYÉB ISMERETEK: ECDL, Adobe After Effects, FL Studio, SAP kezelés

HOBBI: olvasás, írás, túrázás, táborozás, zenélés, festés, papírmakett készítés

KENESSEY PETRA

Könyvelői és pénzügyi végzettséggel rendelkezem, így mindig számokkal dolgoztam, de régóta érdekel az informatika is. Szeretem a kihívásokat és szívesen tanulok, ezért kerestem olyan területet, ahol fejleszthetem a tudásom. A JAVA backend fejlesztő képzésen végül rájöttem, hogy sokkal jobban motiválnak a közös projektek, a csapatmunka és a sikerélmények, mint a korábbi feladataim. Fejlesztőként ugyanakkor nagy hasznát veszem annak a precizitásnak és pontosságnak, ami a munkámat jellemzi.

VÉGZETTSÉG: vállalkozási mérlegképes könyvelő, pénzügyi-számviteli ügyintéző
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: pénzügy, könyvelés
EGYÉB ISMERETEK: Microsoft Dynamics AX, Jira
HOBBI: kangoo jumps, olvasás, vitorlázás, videójáték

KOVÁCS ZSOLT

A technológiai fejlesztések és azok mögött húzódó tudományos alapok mindig lebilincseltek. A programozással kapcsolatban először a HTML-lel ismerkedtem meg a saját cégem weboldalának szerkesztése miatt. Később autodidakta módon Python fejlesztést kezdtem tanulni, majd végül úgy döntöttem, hogy komolyabban is foglalkozni szeretnék a programozással. A Java programozási nyelvet és a PROGmasters backend képzését választottam, ahol szakmailag sokat fejlődtem – most már készen állok bizonyítani egy fejlesztői csapatban is. Korábbi munkavégzésem során folyamatosan bizonyítottam megbízhatóságom és felelősségteljes hozzáállásom. Célom, hogy egy fejlesztői csapatban is megmutathassam, mire vagyok képes.

KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: egyéni vállalkozás vezetése
NYELVTUDÁS: angol

EGYÉB ISMERETEK: Python, Django, HTML, CSS, JavaScript, PostgreSQL
HOBBI: tanulás, sport

LAKATOS VERONIKA

Azért választottam az IT világát, mert érdekelnek az új kihívások, az innováció és a kreativitás. A backend programozásban lenyűgöz, ahogy a kódból működő alkalmazás lesz. Elkötelezettség és kitartás jellemez, ami szerintem kulcsfontosságú a sikeres fejlődéshez. Szeretnék olyan csapat része lenni, ahol kielégíthetem szakmai kíváncsiságom és a tanulási vágyam, emellett hasznos tagja lehetek a fejlesztői közösségnek.

VÉGZETTSÉG: pénzügyi projektmenedzser-asszisztens OKJ
NYELVTUDÁS: angol
HOBBI: sütés, zenehallgatás

SZABÓ TIBOR RICHÁRD

Az IT iránti érdeklődésem gyerekkoromban kezdődött, de csak később döntöttem úgy, hogy ebbe az irányba szeretnék tovább fejlődni. Munka mellett, autodidakta módon bővítettem ismereteimet, és egyre nőtt a motivációm a programozással kapcsolatban. A fejlődés lehetősége mellett örömmel fedeztem fel az újabb és újabb kihívásokat. Végül úgy döntöttem, Java backend fejlesztőként folytatom a karrierem. Tetszik a szakma sokszínűsége, szeretek csapatban dolgozni, és szeretnék tovább fejlődni egy olyan munkakörben, ahol közösen dolgozunk a célért a legmagasabb szinten és minőségben. Nyitott vagyok az új dolgok tanulására és a további fejlődésre.

NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: futár
EGYÉB ISMERETEK: HTML, CSS, JavaScript

HOBBI: sport, videójáték

BAKK DÁNIEL

Egyetemen találkoztam először a programozással, és itt kedvet kaptam az informatikában való elmélyülésre. Az évek során több online kurzust is elvégeztem, megszerettem a Java nyelvet és biztossá vált, hogy karrierváltó leszek. A programozás az a terület, ahol kamatoztathatom a logikám és a kreativitásom, miközben valami maradandót alkotok. Célom a folyamatos fejlődés, a későbbiekben szeretnék más programozási nyelveket is elsajátítani.

VÉGZETTSÉG: villamosmérnök BSc (befejezetlen)
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: projekt asszisztens, értékesítés, logisztika
EGYÉB ISMERETEK: Jira, AutoCAD, Python, C#, HTML, CSS
NYELVTUDÁS: angol
HOBBI: biliárdozás, filmnézés, olvasás, kirándulás

HUSZÁR ÁDÁM

Középiskolában megismerkedtem a PLC programozással, mely során megtanultam logikai struktúrákat létrehozni és olyan rendszereket fejleszteni, amelyek vezérelték a különböző ipari folyamatokat. A Java programozás segítségével elsajátítottam az objektumorientált gondolkodásmódot és a szoftvertervezés alapjait. Ezek az ismeretek tovább erősítették érdeklődésemet a technológia iránt, és ösztönöznek arra, hogy a szoftverfejlesztés terén tovább mélyítsem a tudásomat.

VÉGZETTSÉG: villamosipar és elektronika
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: üzletvezető, online értékesítés
EGYÉB ISMERETEK: HTML, CSS, Corel Draw
HOBBI: airsoft, társasjáték, kirándulás

ILLÉSNÉ CSIKI MÓNIKA

Matematikai-informatika szakos diákként találkoztam először programozással, három évig tanultam Pascalt és egy évig Delphit. A vizsgamunkám akkor egy komplex akasztófa játék megtervezése volt. Még a PROGmasters előtt önállóan tanultam frontendet (HTML, CSS). Csapatban és egyénileg is szeretek dolgozni. Jelenlegi projektünk egy blog backend részének lefejlesztése 4 fős csapatban. Míg a gimnáziumban egyedül dolgoztam, most a csapattal agilis módszertant használunk. Ebben nagy segítség a Jira feladatkezelő.

VÉGZETTSÉG: Pénzügy és számvitel Bsc (befejezetlen)
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: üzletvezető-helyettes
HOBBI: futás, kerékpározás, társasjáték és puzzle

JUNGÁBEL ÉVA

Az Újvidéki Egyetemen végeztem el szerb nyelven az alkalmazott matematika szakirányt, majd folytattam tanulmányaimat, s végül az ELTE-n fejeztem be. Időközben azonban rájöttem, hogy bár a matematikát továbbra is csodálatosnak tartom, de inkább olyan munkát végeznék, ami dinamikus és gyakorlat-orientált. Tanítottam is, amit nagyon szerettem, de most ki szeretném próbálni magam egy új területen, ahol a matematikai, logikai kihívásokkal találkozhatom. Nagyon tetszik a programozás, és erre a szakmára Bolyai János mondata jut eszembe, amit mondott, hogy “a semmiből egy új, más világot teremtettem.” Ez számomra gyönyörű, ezért ezzel szeretnék foglalkozni a jövőben.

VÉGZETTSÉG: ELTE elméleti matematika szak PhD, SZTE okleveles középiskolai matematikatanár MSc
NYELVTUDÁS: angol, szerb, orosz
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: matematikus, kutató (11 év), tanár (8 év)
HOBBI: zenehallgatás, természetjárás

KOVÁCS MILÁN

Az egyetemi alapképzés elvégzése után a logisztika területén helyezkedtem el, de nemrégiben elvégeztem egy VBA tanfolyamot és nagyon megtetszett a programozás. Korábbi karrierem során elértem mindent, amit szerettem volna, ezért kerestem új kihívást, ahol a megszerzett alaptudásomat kamatoztathatom. Szeretek komplex rendszerekben gondolkodni, és kihívásokkal, feladatokkal megküzdeni, a backendes technológiák megismerése pedig lehetőséget biztosít erre. Szeretnék olyat alkotni, amelynek kézzelfogható eredménye van.

VÉGZETTSÉG: ellátásilánc-menedzsment MSc
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: beszerzési szakértő
EGYÉB ISMERETEK: VBA
HOBBI: kertészkedés, főzés, túrázás, olvasás

LEOPOLD RÓBERT

Régóta érdeklődöm az informatika iránt, az első programozási nyelv amit megtanultam és sikeresen használtam, a BASIC volt. A Java nyelvvel főiskolai tanulmányaim során találkoztam és az alapjainak szabályszerűségét már akkor átláttam. Motiválnak a megoldandó feladatok, szeretek új módszereket elsajátítani, és érdekel, hogy mi, miért és hogyan működik a háttérben, ezért választottam a backend képzést, de érdeklődöm a frontend iránt is.

VÉGZETTSÉG: GDF informatikus közgazdász Bsc
NYELVTUDÁS: angol, német
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: kommunikációs szakértő
HOBBI: balatoni vitorlázás, olvasás, kirándulás

LŐCSEI BALÁZS

Mindig is vonzott az informatika, illetve a számitógépes játékok világa, ami korábbi tanulmányaimból is kirajzolódik. Középiskolában informatika szakon Turbo Pascalt, Delphit és HTML-t tanultam, majd gazdaságinformatika szakképesítést szereztem. Eddigi karrierem során a CNC gépkezelésben és programozásban tettem szert tapasztalatra. Azért szeretem a szoftverfejlesztést, mert szabadságot ad, tele van kihívásokkal és folyamatosan kíváncsivá tesz. Nagyszerű érzés megélni, hogy újat alkothatok.

VÉGZETTSÉG: környezeti monitorozó BSc (befejezetlen), gazdaságinformatikus OKJ
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: CNC lézergép kezelő
EGYÉB ISMERETEK: Delphi, HTML
HOBBI: társasjáték, szerepjáték, videójáték, horgászat

NAGY ZOLTÁN

Az IT hardveres része már évek óta az életem részét képezi. Szeretek számítógépeket összeszerelni, szétszedni, így az informatikával már korán megismerkedtem. Villanyszerelőként a precíz, pontos munka az ismérvem, pincérként pedig a csapatban való munka és a jó kommunikációs készség jellemez. Az Újratervezés program elvégzése után szerettem bele a programozásba, így backend fejlesztőként nem idegen számomra a HTML és CSS világa sem. Minden része tetszik a programozásnak, de a kedvenceim közé a security és a database témák tartoznak.

VÉGZETTSÉG/KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: pincér, villanyszerelő
NYELVTUDÁS: német, angol
HOBBI: sakk, logikai játékok, edzőterem és futás

SÁRKÖZI DÁVID

Mérnökként megtapasztalhattam, hogy milyen fontos a pontos és precíz munkavégzés. Az IT-val a térinformatika által kerültem kapcsolatba. Tetszett, hogy össze lehet kötni a fizikai világot az informatikával, és lehet alkotni belőle egy jól működő egységet. Szeretem átlátni a rendszereket, megérteni a működésüket, és ezáltal teljesebb képet kapni róluk. Emellett a programozás által a logikai készségemet is ki tudom bontakoztatni.

VÉGZETTSÉG/KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: földmérő és térinfomatikai mérnök
NYELVISMERET: angol
EGYÉB ISMERETEK: AutoCAD, ArcMap
HOBBI: család és barátok, videójáték

SZABÓ ZOLTÁN

Először a Pascal-lal ismerkedtem meg, és hamarosan elkészítettem első weboldalamat is. PHP-vel, CSS-el és HTML-el ismerkedtem, majd a Java-ra váltottam. Autodidakta módon tanultam meg az alapokat, és mikor találkoztam a Minecraft-tal, lenyűgöztek a Jva lehetőségei. A PROGmasters képzése abban is segített, hogy képes legyek saját ötleteim megvalósítására. Ahogy bővül a tudásom, úgy nyílnak meg előttem újabb és újabb ajtók, ezért rendkívül izgalmasnak tartom ezt a szakmát.

VÉGZETTSÉG: természetvédelmi mérnök (befejezetlen)
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: épületgépész
HOBBI: ping-pong, kertészkedés

SZEPE KLAUDIA

Online marketing kampánymenedzserként a mindennapjaim az adatok analizálásáról és optimalizálásáról szóltak. Emiatt az SQL és az adatbázisok különösen közel kerültek hozzám. A programozáshoz a kihívások és a fejlődés utáni vágy miatt fordultam. Korábbi grafikai tanulmányaim során belekóstoltam a HTML és CSS alapokba, már akkor vonzott, hogy mélyebben belelássak a backend és a devops részleteibe is. Tanultam és éltem Ausztriában, néhány évig németet is oktattam, így jól beszélem a nyelvet.

VÉGZETTSÉG: rekreációszervezés és egészségfejlesztés Bsc, online marketing manager (posztgraduális), grafikus
NYELVTUDÁS: angol, német
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: online marketing kampánymenedzser, Pénzügyi adminisztrátor, grafikai munkák
EGYÉB ISMERETEK: Adobe (Ps, Ai, Id), HTML, CSS
HOBBI: túrázás, utazás, légtorna

SZIGYÁRTÓ JULIANNA

Alapvetően két diplomás közgazdász vagyok, azonban néhány éve lehetőségem adódott elvégezni egy pár hónapos HTML tanfolyamot. Rendkívül megtetszett ez a világ, és elhatároztam, hogy jobban el szeretném mélyíteni a tudásom a programozásban. Így esett a választásom a backend területre és a Java nyelvre. Ami hobbinak indult, végül hivatás lett: kiderült, hogy a programozás sokkal jobban motivál, mint a közgazdászként végzett korábbi feladataim. Ezért úgy döntöttem, hogy a továbbiakban ezen a szakterületen szeretnék elhelyezkedni és fejlődni.

VÉGZETTSÉG: közgazdász 
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: értékesítési tanácsadó, projektmenedzser
EGYÉB ISMERETEK: HTML és CSS
HOBBI: család és háziállatok, autósport, hetente többször edzés

TUSJÁK ZOLTÁN

Csoportvezető nevelőként dolgoztam egy gyermekotthonban, ahol a munkám során nagyon fontos volt a jó szervezőképesség, valamint a gyors reagálás, problémamegoldás. A karrierváltásra az új kihívások keresése mellett a folyamatos fejlődés motivált, és az, hogy olyan helyen dolgozhassak, ahol a munkámnak szemmel látható eredménye van. A tavalyi év folyamán elvégeztem az Újratervezés 3.0 képzést, a PROGmastersnél pedig tovább mélyítettem szakmai ismereteimet. Így motivált és eltökélt vagyok, hogy senior szakemberré válhassak.

VÉGZETTSÉG: szociális munka BA
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: csoportvezető nevelő
NYELVTUDÁS: angol
EGYÉB ISMERETEK: HTML, CSS, JS
HOBBI: hangszeres zene, kertészkedés

ZSÁRY JOHANNA

Ugyan mindig is érdekelt az informatika, de csak egyetem után indultam el ebbe az irányba. Közel egy évig dolgoztam IT support területen, nagyvállalati környezetben. Ekkor éreztem először, hogy szeretném jobban megismerni a háttérben zajló folyamatokat. Izgalmas volt keresni a megoldást és közben minden nap valami újat tanulni. Ezt szeretem a programozásban is, az állandó fejlődési, tanulási lehetőséget, hogy minden lefutott kódrészlet sikerélményt nyújt. Szeretek a komplex feladatokat részekre bontva eljutni a végső megoldáshoz.

VÉGZETTSÉG: Tájépítészet és kertművészet MA
NYELVTUDÁS: angol, norvég
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: Supplier Outreach Program Coordinator, Norwegian Speaking Servicedesk Agent
HOBBI: kertészkedés, festés, szabás-varrás, zongorázás