JAVA BACKEND FEJLESZTŐ JELÖLTEK

MINDEN JELÖLTÜNK NAPRAKÉSZ GYAKORLATI TAPASZTALATTAL RENDELKEZIK AZ ALÁBBI TECHNOLÓGIÁKBAN:

 Java | Jave SE | Junit | Spring Framework | JDBC / MySQL

BOROMISZA ZSOLT

Tolmács-fordítóként széles körű ismereteket szereztem japán hátterű multinacionális vállalatok működéséről, tevékenységéről. Azért váltottam, mert úgy gondolom, hogy a mesterséges intelligencia térnyerése a közeljövőben elhozza majd a tolmács-fordító szakma végét. A nyelvi modellek fejlesztése ugyanakkor olyan izgalmas területnek tűnik, ahol hosszabb távon hozzáadott értéket teremthetnék. A backend mellett érdekel a frontend, és a Python programnyelvet is szeretném elsajátítani az MI fejlesztéshez. Empatikus vagyok, jó alkalmazkodóképességgel és reziliens hozzáállással, aki másokkal képes kitartóan és hatékonyan együttműködni.

VÉGZETTSÉG: bölcsész-japán szakos tanár, külgazdasági szakirányú közgazdász
NYELVTUDÁS: japán, angol, német
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: tolmács-fordító, programszervező, nyelvtanár
EGYÉB ISMERETEK: Memoq, Python, JavaScript, HTML, Midjourney AI
HOBBI: hegyi kerékpározás, jóga, meditáció, AI digital arts

CZÉH GÁBOR ENDRE

Korábban logisztikai szervezőként dolgoztam egy nemzetközi szállítmányozó cégnél, ahol angol nyelven kommunikáltam a partnerekkel. A munkában Excelt használtunk, és a feladatok automatizálása érdekében belekóstoltam a VBA-ba. Ezután kezdtek érdekelni a komplex programozási nyelvek. Azért végeztem el a backend képzést, hogy olyan szakmát szerezzek, ami bárhol a világon piacképes. Legfőbb erősségem a kiváló kommunikációs képességem, amelyet elmélyített, hogy egy évig Japánban éltem, és ezalatt többféle náció megismerésében és megértésében szereztem tapasztalatot. Jelenleg olyan applikáción dolgozom, ami egy asztali szerepjátéknál egy bővíthető adatbázisban statisztikai adatokat tárol és kockadobásokat szimulál.

VÉGZETTSÉG: kereskedelmi szakmanager, felsőfokú kereskedelmi végzettség, OKJ
NYELVTUDÁS: angol, német, japán
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: logisztikai specialista
EGYÉB ISMERETEK: Microsoft Word, Excel (VBA alapismeretek is), PowerBI, hobbi szintű HTML, CSS, JavaScript
HOBBI: dobolás, asztali szerepjáték, edzés

DANCS ATTILA

Egy nagy létesítmény vezetése kapcsán rengeteg területtel ismerkedtem meg, 15 ember munkájának irányítása pedig sokat segített a soft-skilljeim fejlesztésében. A külföldön töltött 2,5 év, valamint a saját vállalkozás indítása is bizonyítja, hogy jól tudok alkalmazkodni új helyzetekhez. Bár az elmúlt években inkább a gazdálkodás és menedzsment tudásomat kamatoztattam, úgy érzem, hogy igazán a programozásban tudnék kiteljesedni, mert produktívabb és 100%-on dolgoztathatom az agyam. Szívesen használnám az angol- és a német nyelvtudásomat is a munkám során. Agilis és sokoldalú vagyok, erős bennem a tanulásvágy, a közös hangot ugyanakkor mindig sikerül megtalálnom a kollégákkal.

VÉGZETTSÉG: érettségi (emelt informatika), közgazdász BA (befejezett), mérnökinformatikus BSc (befejezetlen)
NYELVTUDÁS: angol, német
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: IT termék kereskedő/menedzser, létesítményigazgató, vállalkozó
EGYÉB ISMERETEK: Office, Photoshop, Python, C#
HOBBI: futás, teljesítménytúrázás

DÓCS BENCE

10 évig dolgoztam boltvezetőként, ezalatt jelentős tapasztalatra tettem szert a vezetés, csapatépítés és emberismeret terén. A barátaimtól ugyanakkor egyre többet hallottam a fejlesztésről, és végül úgy döntöttem, kipróbálom. Nem csak az lepett meg, hogy van tehetségem a programozáshoz, hanem az is, hogy munka helyett inkább szórakozást jelent számomra. Önállóan kezdtem egy minimalista játék és egy weboldal fejlesztésébe, majd elvégeztem a karrierváltó képzést. Backend fejlesztőként nagy erősségem a precizitás, addig nem adok ki kódot a kezemből, amíg nem felel meg a clean code elvárásainak. Emellett rugalmas vagyok, ha kell, akár előröl is kezdem a munkát. Szeretek büszke lenni arra, amit csinálok.

VÉGZETTSÉG: érettségi, boltvezetői végzettség
NYELVTUDÁS: angol, német
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: boltvezető
EGYÉB ISMERETEK: CSS, HTML, JavaScript 
HOBBI: vízisí, síelés

FEJES GÁBOR

Korábbi munkám során megtanultam csapatban dolgozni. Kiderült, hogy jól alkalmazkodom és hatékonyan oldom meg a problémákat. Azonban olyan munkát szerettem volna, ahol használhatom a kreativitásom és valóra válthatom az egyéni elképzeléseimet is. Az egyik rokonom korábban elvégezte a PROGmasters képzését és sikeresen elhelyezkedett, ő mesélt a szakmáról és a benne rejlő lehetőségekről. Ezért döntöttem úgy, hogy backend programozó leszek. Gyorsan tanulok és nem adom fel egykönnyen, így új hajtóerőt adhatnék bármelyik IT-s csapatnak. Szabadidőmben saját játékot fejlesztek, hogy ezzel is bővítsem ismereteimet.

VÉGZETTSÉG: érettségi
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: építőipar
EGYÉB ISMERETEK: LibGDX
HOBBI: sportok, színház, videójáték

HAJDU DÁVID

Rendészeti szakközépiskolát végeztem, majd rendőrként, később katonaként szolgáltam. Ennek köszönhetően jó alkalmazkodóképességre tettem szert. Szeretek és tudok is csapatban dolgozni, emellett nagyon kitartó vagyok. Ugyanakkor vágytam a fejlődési lehetőségre és arra, hogy változatosabb, kreatív gondolkodást igénylő munkát végezhessek. Mivel mindig érdekelt az IT, ezért a programozást és ezen belül is a backendet választottam. Nagyon érdekel a mesterséges intelligencia fejlesztése, szeretnék része lenni a következő technikai forradalomnak. Erős bennem a tanulás iránti elkötelezettség, mindent megteszek, hogy hatékonyan támogassam a leendő csapatom munkáját.

VÉGZETTSÉG: érettségi
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: rendőr, katona
EGYÉB ISMERETEK: Microsoft Excel
HOBBI: horgászat, sportolás

JOÓ LÁSZLÓ

Informatika szakos középiskolát végeztem, és bár másfelé sodort az élet, most végre lehetőségem nyílt visszatérni ahhoz a területhez, ami valóban érdekel. A szabadidőmben szinte állandóan informatikával foglalkozom, a szoftverek és hardverek egyaránt érdekelnek. A webfejlesztés sem ismeretlen számomra, többféle CMS rendszert konfiguráltam, használtam már, hobbi szinten készítettem PHP alapú oldalakat. Kíváncsi ember vagyok, szeretek új dolgokat megismerni, megtanulni. Juniorként legfontosabb célomnak a fejlődést tartom, ezért olyan munkahelyet keresek, ahol ebben aktívan partnerek.

VÉGZETTSÉG: érettségi
NYELVTUDÁS: angol
EGYÉB ISMERETEK: PHP, CSS, Photoshop, Premier Pro
HOBBI: olvasás, doodling, gaming, arduino, raspberry pi, “IT support”

KALOCSAY ATTILA

Korábbi pozícióimban megtanultam a komplex problémák strukturált elemzését és hatékony megoldását, valamint fejlődtek az adaptációs képességeim és a technikai ismereteim. Ezeket a készségeket a későbbi karrieremben is kulcsfontosságúnak tartom. Régóta terveztem, hogy komolyabb ismereteket szerzek a programozás terén, és a PROGmasters képzése után most már készen állok a karrierváltásra. Bármilyen szakterület felé nyitott vagyok, mert egyszerűen örömmel tölt el, hogy alkothatok valamit, és közben új ismereteket szerezhetek. Felelősségteljesen, kitartóan és kreatívan dolgozom, ráadásul csapatban is hatékony vagyok.

VÉGZETTSÉG: vegyész diploma
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: épületüzemeltetés, műszerész, laboratóriumi technikus

HOBBI: kirándulás, olvasás, videójáték, tanulás

SCHMUTZ ATTILA

Édesapám programozó volt korábban, így az informatika és a programozás az első perctől része az életemnek. Az egyetemen mérnökinformatikusnak tanultam, ahol az utolsó évben technológia-kutatással foglalkoztam, mert jól tudok dokumentációt értelmezni. Emellett egy leltárkészlettel foglalkozó asztali alkalmazást is készítettem a diplomamunkám részeként. Azonban szerettem volna tovább bővíteni a tudásom, ezért végeztem el a backend fejlesztő képzést. A programozásban leginkább azt szeretem, hogy megtervezhetek és létrehozhatok új dolgokat. Mindenkivel megtalálom a közös hangot, jól tudom kezelni a konfliktusokat, így könnyen beilleszkedek bármilyen IT-s csapatba.

VÉGZETTSÉG: mérnökinformatikus BSC
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: gyakornok
EGYÉB ISMERETEK: Python, JavaScript, MSSQL
HOBBI: kirándulás, sportolás, zene

SIMON BALÁZS

Különféle pozíciókban 10 évet töltöttem nemzetközi környezetben. Ennek köszönhetően kiváló alkalmazkodóképességgel és megoldásorientált hozzáállással rendelkezem. Stresszes helyzetben is higgadtan tudok döntéseket hozni, és hatékonyan dolgozom csapatban. Backend fejlesztőként nagy örömet jelent, hogy a semmiből valami működőt építhetek. Hobbiprojektként jelenleg egy autós portált fejlesztek, de szívesen foglalkoznék webfejlesztéssel, AI programozással vagy játékfejlesztéssel is. Célom, hogy szoftverfejlesztőként maradandót alkossak, és hozzájáruljak egy nemzetközi vállalat sikereihez, ahol kamatoztathatom az eddig megszerzett tapasztalataimat és lehetőségem van a további fejlődésre.

VÉGZETTSÉG: érettségi
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: Senior Analyst, légiutaskísérő, felszolgáló
EGYÉB ISMERETEK: SAP, Microsoft Office
HOBBI: autósport, kirándulás, természet, társasjátékok, pc játékok

SMIGURA ANTAL

Az első programomat Excelben írtam makrók használatával, ami ráébresztett arra, hogy milyen izgalmakat rejt az IT világa. Ezután önerőből kezdtem el programozást tanulni, és sok kisebb projektet készítettem (Tetris, Snake, Puzzle, Aknakereső, Pasziánsz, Mahjongg – de a játékok mellett egy táplálékláncot szimuláló és egy gyógyszertári készletnyilvántartó programot is írtam). A PROGmasters képzését azért végeztem el, hogy megismerjem a legújabb trendeket. Korábbi munkám során már nagy gyakorlatot szereztem a problémamegoldásban és az ügyfelekkel való kapcsolattartásban, ráadásul precíz munkavégzés és analitikus gondolkodás jellemez.

VÉGZETTSÉG: elektroműszerész, számítástechnikai programozó
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: szerviztechnikus, ügyfélszolgálat, krupié

HOBBI: futás, biciklizés, kertészkedés, kutyázás 

FÁBIÁN MÁRTON

Mivel a szüleim informatikatanárok, gyakorlatilag a számítógép mellett nőttem fel. Az autodidakta módon elsajátított sokféle ismeret mellett gazdasági informatikus végzettséget is szereztem, majd sokáig foglalkoztam információbiztonsággal és rendszerüzemeltetéssel. Azért jelentkeztem a backend programozó képzésre, hogy ezen a területen is elmélyítsem az ismereteimet. A tanultakat a gyakorlatban is szeretem kipróbálni, most éppen egy hibajegykezelő, szerződésnyilvántartó és beszerzéstámogató rendszert fejlesztek hobbiból. Kiváló tanulási képesség, nagyfokú alkalmazkodás és lojalitás jellemez, amit egy fejlesztői csapat tagjaként is bizonyítanék.

VÉGZETTSÉG: Gazdasági informatikus OKJ, nemzetközi tanulmányok BSc
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: információbiztonsági felelős, rendszergazda
EGYÉB ISMERETEK: Drupal, Joomla, WordPress, VBA, Microsoft Office
HOBBI: filmnézés, olvasás

FRANK LÁSZLÓ RICHÁRD

Mindenképpen IT területen szerettem volna folytatni a tanulmányaimat, de az érettségi után erre nem volt lehetőségem. Munka mellett, a szabadidőmben kezdtem el a programozás tanulását, majd amikor megtehettem, jelentkeztem a karrierváltó képzésre. Szívesen támaszkodom azért korábbi munkatapasztalataimra: hobbi szinten jelenleg is egy autókölcsönző programon dolgozom. Ügyfélszolgálatosként kommunikációs és stressztűrő képességemet fejleszthettem magas szintre, aminek programozóként is hasznát vehetem. Problémamegoldó attitűd és csapatjátékos személyiség jellemez, emellett szívesen és gyorsan tanulok.

VÉGZETTSÉG: érettségi
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: ügyfélszolgálat, autószerelő/restaurátor
HOBBI: játék, autósport, utazás

KERTÉSZ BENCE

Gyerekkorom óta érdekel az informatika, ezért is szereztem rendszerinformatikus végzettséget. A mérnökinformatika képzést is elkezdtem, de végül inkább a gyakorlatot választottam, és azóta is ezen a területen dolgozom. A legtöbb tapasztalatot rendszergazdaként gyűjtöttem, de webszerkesztéssel és webshopok adminisztrálásával is foglalkoztam. Azért akartam elmélyíteni a tudásom a backend programozó képzésen, hogy jobb szakemberré váljak, aki a lehető legtöbb problémával meg tud birkózni. Nagyon tetszett, hogy másokkal közösen dolgozhattam, így szívesen folytatnám a karrierem egy fejlesztő csapat tagjaként. Kitartás és erős tudásvágy jellemez, ami segít helyt állni a nehéz helyzetekben.

VÉGZETTSÉG: Rendszerinformatikus felsőfokú OKJ, mérnökinformatikus BSc (befejezetlen)
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: rendszergazda, webszerkesztő, webshop adminisztrátor
EGYÉB ISMERETEK: rendszerinformatika
HOBBI: kirándulás, játékok, filmek és zene

KLESKA ÁKOS

Már középiskolás koromban érdekelt a programok működésének háttere, ezért a továbbtanulásnál is ezt az irányt választottam. Az egyetemi képzés azonban nem készített fel eléggé a szakmára. Bár el tudtam helyezkedni PHP fejlesztőként, de éreztem, hogy bővítenem kell a tudásom, ezért jelentkeztem a backend programozó tanfolyamra. Tanulmányaim mellett más területen is szereztem munkatapasztalatot, ami megtanított csapatban dolgozni. Emellett elszánt vagyok, és mérhetetlen kíváncsiság jellemez. Izgatottan várom az új kihívásokat, amelyekkel immár backend programozóként küzdhetek meg.

VÉGZETTSÉG: Programtervező Informatikus FOSZK
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: PHP programozó, ács, recepciós
EGYÉB ISMERETEK: PHP, HTML, CSS
HOBBI: túrázás

MOLNÁR ZOLTÁN

Több mint 20 éves tapasztalatom során számos technológiai megoldással találkoztam, azonban mindig is érdekelt a termékfejlesztés és az üzleti igények összehangolása. Azért végeztem el a backend képzést, hogy a fejlesztői csapatokkal szorosabban együttműködve innovatív termékeket hozhassak létre. Szívesen dolgoznék Product ownerként, hogy aktívan részt vegyek a termékstratégia kidolgozásában, a felhasználói igények azonosításában, és valós problémákat oldjak meg. Ebben segítségemre lenne a többéves vezetői tapasztalat és a kiváló analitikai érzék. Kiemelkedően teljesítő, motivált csapatot tudok építeni, mert az együttműködésen alapuló sikeres munkakapcsolatokra törekszem az alá- és fölérendeltség helyett.

VÉGZETTSÉG: Okleveles közgazdász (vezetés és szervezés/üzletviteli tanácsadó) Msc, Közgazdász (gazdálkodás és menedzsment / logisztikai szakirány) Bsc
NYELVTUDÁS: angol, német
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: értékesítési és logisztikai csoportvezető, termék menedzser/product owner, banki termék értékesítő
EGYÉB ISMERETEK: MS Power BI, webshop-üzemeltetés, GIMP, Blender, Ads-, FB-, Merchant Center kezelés
HOBBI: olaj és akril festés, grafit rajzolás, digitális megjelenítés, webshop-üzemeltetés

VÉGH LÁSZLÓ

Alkalmazott matematikusként erős analitikus gondolkodásmóddal rendelkezem, 7 éves banki karrierem során pedig elmélyülhettem az SQL és az adatbázisok világában, mint a risk- és adattárház Product Ownere. Ugyanakkor már az egyetemen foglalkoztam programozással (C++, JAVA, algoritmusok, operációs rendszerek), és továbbra is vonzott ez a terület. Ezért munka mellett elkezdtem Pythont tanulni, összeraktam például egy grafikus black jack játékot. Végül a Java backend tanfolyamon tökéletesítettem a tudásom. Banki tapasztalataim előnyösek lehetnek egy pénzügyi szektorban tevékenykedő cég számára, de kiváló alkalmazkodó képességem és tanulási vágyam révén bárhol megállom a helyem.

VÉGZETTSÉG: Alkalmazott matematikus Msc
NYELVTUDÁS: angol, német
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: Piaci és likviditási kockázat elemző, Risk adattárház Product Owner
EGYÉB ISMERETEK: Python, Oracle SQL, R studio, VBA, Jira

HOBBI: BBQ, kertészkedés, versenyszerű teke

ZIHOR OTTÓ

Az informatikai világ mindig is érdekelt engem, a logikus gondolkodás, valamint a folyamatos fejlődés lehetőségei miatt. Most azonban elérkezett az idő, amikor minden feltétel adott volt ahhoz, hogy belevágjak a Backend fejlesztői képzésbe. Ez a kurzus még inkább megerősített abban, hogy valóban ezen az úton szeretnék haladni. Minél több dolgot tanulok programozással kapcsolatban, annál többet szeretnék elsajátítani. A logisztikában eltöltött évek alatt megtanultam precízen, pontosan dolgozni, valamint rugalmasnak lenni, hiszen itt sokszor adódnak váratlan helyzetek. Korábbi sportkarrierem miatt pedig jól tudok csapatban dolgozni, és kritikus helyzetben gyors döntést hozni.

VÉGZETTSÉG: Ipar 4.0 folyamatmérnök (MSc), Lean folyamatmérnök (BSc)
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: szállítmányozási referens, minőségbiztosítási gyakornok
EGYÉB ISMERETEK: SAP, C#, Microsoft Office programok (Excel, Word, PowerPoint)

HOBBI: crossfit, szauna, jóga, videójáték

AMBRUS VIKTOR

Korábban is informatikai területen dolgoztam, egy szoftverfejlesztő cégnél voltam support munkatárs. Mindig arra törekedtem, hogy a használt szoftvereket a lehető legjobban megismerjem, hogy a mindennapi munkám egyszerűbb, gördülékenyebb legyen. Szeretek kutakodni és kipróbálni új funkciókat. Egyre jobban beleástam magam az informatika világába: először csak cikkeket olvastam, később már online kurzusokat válogattam. Egy kezdő Java képzésen annyi sikerélményem volt, hogy eldöntöttem, programozó leszek. A PROGmasters képzésén magabiztos, piacképes tudást szereztem, és most már az a célom, hogy a szoftverfejlesztés révén segíthessek másokat.

VÉGZETTSÉG: Egészségturizmus szervező BSc, Marketing vezetői döntéstámogatás MSc (befejezetlen)
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: műszaki helpdesk mentor, szoftver support
EGYÉB ISMERETEK: ECDL
HOBBI: olvasás, csocsó, túrázás

BIRKÁS BENCE

Az IT számomra a potenciális lehetőségek világa, aminek szeretnék részese lenni. Eddig nem volt programozói előképzettségem, de a gondolkodásmódom, a problémamegoldó és logikai képességeim jól hasznosíthatók a fejlesztésben. Eddigi munkáimhoz mindig úgy álltam hozzá, hogy kihozzam magamból a maximumot – amibe belekezdek, azt addig csinálom, amíg el nem érem a saját határaimat. Eddigi munkáimban viszonylag hamar kimerítettem a lehetőségeket, viszont a programozás olyan sokoldalú, hogy biztosan kiteljesedhetek benne.

VÉGZETTSÉG: felszolgáló, bartender
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: vendéglátás
NYELVTUDÁS: angol
HOBBI: boksz, kirándulás, videójáték

KENESSEY PETRA

Könyvelői és pénzügyi végzettséggel rendelkezem, így mindig számokkal dolgoztam, de régóta érdekel az informatika is. Szeretem a kihívásokat és szívesen tanulok, ezért kerestem olyan területet, ahol fejleszthetem a tudásom. A JAVA backend fejlesztő képzésen végül rájöttem, hogy sokkal jobban motiválnak a közös projektek, a csapatmunka és a sikerélmények, mint a korábbi feladataim. Fejlesztőként ugyanakkor nagy hasznát veszem annak a precizitásnak és pontosságnak, ami a munkámat jellemzi.

VÉGZETTSÉG: vállalkozási mérlegképes könyvelő, pénzügyi-számviteli ügyintéző
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: pénzügy, könyvelés
EGYÉB ISMERETEK: Microsoft Dynamics AX, Jira
HOBBI: kangoo jumps, olvasás, vitorlázás, videójáték

KOVÁCS ZSOLT

A technológiai fejlesztések és azok mögött húzódó tudományos alapok mindig lebilincseltek. A programozással kapcsolatban először a HTML-lel ismerkedtem meg a saját cégem weboldalának szerkesztése miatt. Később autodidakta módon Python fejlesztést kezdtem tanulni, majd végül úgy döntöttem, hogy komolyabban is foglalkozni szeretnék a programozással. A Java programozási nyelvet és a PROGmasters backend képzését választottam, ahol szakmailag sokat fejlődtem – most már készen állok bizonyítani egy fejlesztői csapatban is. Korábbi munkavégzésem során folyamatosan bizonyítottam megbízhatóságom és felelősségteljes hozzáállásom. Célom, hogy egy fejlesztői csapatban is megmutathassam, mire vagyok képes.

KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: egyéni vállalkozás vezetése
NYELVTUDÁS: angol

EGYÉB ISMERETEK: Python, Django, HTML, CSS, JavaScript, PostgreSQL
HOBBI: tanulás, sport

LAKATOS VERONIKA

Azért választottam az IT világát, mert érdekelnek az új kihívások, az innováció és a kreativitás. A backend programozásban lenyűgöz, ahogy a kódból működő alkalmazás lesz. Elkötelezettség és kitartás jellemez, ami szerintem kulcsfontosságú a sikeres fejlődéshez. Szeretnék olyan csapat része lenni, ahol kielégíthetem szakmai kíváncsiságom és a tanulási vágyam, emellett hasznos tagja lehetek a fejlesztői közösségnek.

VÉGZETTSÉG: pénzügyi projektmenedzser-asszisztens OKJ
NYELVTUDÁS: angol
HOBBI: sütés, zenehallgatás