BACKEND FEJLESZTŐK
Minden jelöltünk gyakorlati tapasztalattal rendelkezik az alábbi technológiákban:

Backend: Java | Jave SE | Junit | Spring Framework | JDBC / MySQL

SZÁSZ FANNI

Java backend fejlesztő

Gimnazistaként is szerettem az informatikát, viszont másfelé sodort az élet. Most visszataláltam arra az útra, amit eredetileg is szerettem volna, Java fejlesztőként folytatom a pályám. Élvezem, hogy a leírt kódok megelevenednek előttem, és általuk alkotok. Először webfejelsztést tanultam, most pedig a Java területét fedeztem fel. A célom az, hogy folyamatosan fejlődjek, és a megszerzett tudást a gyakorlatban is hasznosítsam.

Végzettség: Közgazdász
Nyelvtudás: angol

Szabadidőmet szeretem sportolással tölteni, főként futással, valamint kikapcsol a sorozatok világa.  

CZAKÓ PÉTER SOMA

Java backend fejlesztő

Gimnáziumi érettségit követően elkezdtem dolgozni, mely munka egy idő után nem hozott kihívásokat. Ezért úgy döntöttem, hogy továbbképzem magam IT területen, ahol változatos kihívásokra számíthatok. Kis kerülőúton a szoftverfejlesztés irányába indultam el. Szeretném folyamatosan képezni magam és a megszerzett ismereteimet munka révén készséggé fejleszteni.

Végzettség: Programtervező informatikus
Nyelvtudás: angol

Szabadidőmben szeretek olvasni, eljárni társasjátékozni, görkorcsolyázni, túrázni. Ezen kívül minden évben lelkes résztvevője vagyok a Balaton-átúszásnak.  

CZAKÓ TAMÁS

Java backend fejlesztő

Számomra mind a hardver-, mind a szoftverfejlesztés ”felnőtt LEGO”. Már kamaszkoromban, a PC-k hajnalán belevetettem magam a programozásba és az elektronikai ismeretek megszerzésébe. Pár éve, az eddigi hardver orientáltságú karrierem leváltására ismét elkezdtem képezni magam a szoftverfejlesztés irányába. Régi hobbimból olyan szakmai utat szeretnék építeni, amiben megélem a napi sikerélményeket, eredményeket, a csapatmunka összetartó erejét és igazolva látom, hogy megérte váltanom.

Végzettség: Programtervező informatikus
Nyelvtudás: angol

Lételemem a mozgás. 24 éve siklóernyőzök, kerékpárral közlekedek, rekreálódok alkalmi sportokban. Ha nem sport, akkor olvasás, barkácsolás. 

STUMMER LÁSZLÓ

Java backend fejlesztő

Az elmúlt 17 évben rendszerüzemeltetéssel foglalkoztam, most viszont Java fejlesztőként szeretném folytatni a pályám. Rengeteg informatikai problémát oldottam meg az elmúlt években, de egyik sem tölt el olyan boldogsággal, mint amikor egy programkód lefut és működik. Tervem, hogy mielőtt betöltöm a 50. életévemet senior szoftverfejlesztő váljon belőlem.

Végzettség: Programtervező matematikus
Nyelvtudás: angol

Az életemet a programozáson túl a feleségem és 3 fiam teszi teljessé. Minden szabadidőmet velük töltöm. Nagyon szeretünk túrázni és kerékpározni.  

KISS GERGELY

Java backend fejlesztő

Gyermekkorom óta érdekel az informatika világa. Az évek során több szakmát is kitanultam, viszont most úgy érzem megtaláltam az igazán testhezállót. Az elmúlt 3 évben elvégeztem egy OKJ szoftverfejlesztő tanfolyamot, majd fejest ugrottam a PROGmasters Struktúraváltó képzésébe. Ez volt életem legjobb döntése. Immáron Junior Java Backend fejlesztő vagyok. Régi álmom válna valóra, ha a jövőben IT területen dolgozhatnék.

Végzettség: Szakács
Nyelvtudás: angol

Szabadidőmet szeretem aktívan tölteni, legyen szó fitnessről, kerékpározásról, vagy úszásról. Emellett érdekel a fotózás és videózás világa is.