BACKEND FEJLESZTŐK
Minden jelöltünk gyakorlati tapasztalattal rendelkezik az alábbi technológiákban:

Backend: Java | Jave SE | Junit | Spring Framework | JDBC / MySQL

SZÁSZ FANNI

Java backend fejlesztő

Gimnazistaként is szerettem az informatikát, viszont másfelé sodort az élet. Most visszataláltam arra az útra, amit eredetileg is szerettem volna, Java fejlesztőként folytatom a pályám. Élvezem, hogy a leírt kódok megelevenednek előttem, és általuk alkotok. Először webfejelsztést tanultam, most pedig a Java területét fedeztem fel. A célom az, hogy folyamatosan fejlődjek, és a megszerzett tudást a gyakorlatban is hasznosítsam.

Végzettség: Közgazdász
Nyelvtudás: angol

Szabadidőmet szeretem sportolással tölteni, főként futással, valamint kikapcsol a sorozatok világa.  

CZAKÓ PÉTER SOMA

Java backend fejlesztő

Gimnáziumi érettségit követően elkezdtem dolgozni, mely munka egy idő után nem hozott kihívásokat. Ezért úgy döntöttem, hogy továbbképzem magam IT területen, ahol változatos kihívásokra számíthatok. Kis kerülőúton a szoftverfejlesztés irányába indultam el. Szeretném folyamatosan képezni magam és a megszerzett ismereteimet munka révén készséggé fejleszteni.

Végzettség: Programtervező informatikus
Nyelvtudás: angol

Szabadidőmben szeretek olvasni, eljárni társasjátékozni, görkorcsolyázni, túrázni. Ezen kívül minden évben lelkes résztvevője vagyok a Balaton-átúszásnak.  

CZAKÓ TAMÁS

Java backend fejlesztő

Számomra mind a hardver-, mind a szoftverfejlesztés ”felnőtt LEGO”. Már kamaszkoromban, a PC-k hajnalán belevetettem magam a programozásba és az elektronikai ismeretek megszerzésébe. Pár éve, az eddigi hardver orientáltságú karrierem leváltására ismét elkezdtem képezni magam a szoftverfejlesztés irányába. Régi hobbimból olyan szakmai utat szeretnék építeni, amiben megélem a napi sikerélményeket, eredményeket, a csapatmunka összetartó erejét és igazolva látom, hogy megérte váltanom.

Végzettség: Programtervező informatikus
Nyelvtudás: angol

Lételemem a mozgás. 24 éve siklóernyőzök, kerékpárral közlekedek, rekreálódok alkalmi sportokban. Ha nem sport, akkor olvasás, barkácsolás. 

KENDE SZABOLCS

Java backend fejlesztő

Munkám során a logikus és rendszerben való gondolkodás, valamint a pontosság rendkívül fontos tényező. Ezek a tulajdonságok különösen szükségesek és elvártak a programozás területén, ezért szeretnék fejlesztőként elhelyezkedni. Habár 20 évvel ezelőtt az informatika egy másik ágazatát választottam, régi álmom volt visszatérni a programozás világába és most elérkezettnek látom az időt hozzá.

Végzettség: Mérnökinformatikus
Nyelvtudás: angol, német

Szabadidőmben szeretek futball mérkőzéseket nézni, történelmi könyveket olvasni, valamint kertészkedni. 

NAGY ROLAND

Java backend fejlesztő

A kreatív gondolkodást igénylő problémák megoldására mindig is hobbiként tekintettem, így a programozás iránti érdeklődés naturálisan jött számomra. Különösen vonzó a szakmában, hogy mindig van hova fejlődni. A backend mellett érdekel a mobil-fejlesztés és a machine learning is.

Munkatapasztalat: Kiskereskedelmi értékesítő
Nyelvtudás: angol

Szabadidőmben szeretek snowboardozni, wakeboardozni, sakkozni, társasozni, valamint a barátaimmal kikapcsolódni. 

NAGYBÁN KRISTÓF

Java backend fejlesztő

Gyerekként még játszottam a számítógépen, majd én lettem a család rendszergazdája, első saját gépemet én raktam össze. Programozni először munkám során kezdtem el, amikor bonyolult Excel-függvényeket kezdtem összerakni, majd több IT projektbe is belefolytam, amit nagyon élveztem. Kezdetben SQL és Python nyelvekkel fejlesztettem a tudásom, majd a Java mellett köteleződtem el. 

Végzettség: Közgazdász
Nyelvtudás: angol

Mint szurkoló szeretem az amerikai focit nézni, mivel a sport és stratégia rendkívül komplex egyvelegét alkotja. 11 éves koromban már saját társasjátékot fejlesztettem.

MUHARI MÁRK

Java backend fejlesztő

Testvérem jóvoltából pár évvel ezelőtt betekintést nyertem az Android játékfejlesztésbe, ami rögtön rabul ejtett. Izgalmasnak találtam, ahogyan nulláról felépített egy alkalmazást, amelyet a saját elképzelésére formálhatott. Mivel ekkor az Android alkalmazásoknál a Java volt a fő programnyelv, ezért én is ebbe az irányba indultam el, amit azóta sem bántam meg.

Végzettség: 3D modellező
Nyelvtudás: angol

Szabadidőmben szeretek a kutyámmal sétálni a természetben és ha tehetem barátaim társaságában igyekszem kikapcsolódni.  

ROTTER ANDRÁS

Java backend fejlesztő

Mindig is érdekelt az informatika világa, rengeteg könyvet és megszámlálhatatlan elektronikus anyagot olvastam el az évek alatt. Lelkes GNU/Linux felhasználó vagyok, ezenkívül több programnyelv alapjait is elsajátítottam. A programozásban az alkotás élménye mellett a logikai kihívásokat szeretem leginkább. Szívesen dolgoznék olyan projektekben, ahol a matematika is nagyobb szerephez jut. Ezenkívül kiberbiztonsággal is szeretnék a későbbiekben foglalkozni.

Végzettség: Fizikus, pedagógus
Nyelvtudás: angol

Legkedvesebb időtöltésem a barlangászat. Kutatok, túrázok, túrákat vezetek. Ha pedig mégis a felszínen maradok, ahová csak tudok kerékpárral megyek.  

STUMMER LÁSZLÓ

Java backend fejlesztő

Az elmúlt 17 évben rendszerüzemeltetéssel foglalkoztam, most viszont Java fejlesztőként szeretném folytatni a pályám. Rengeteg informatikai problémát oldottam meg az elmúlt években, de egyik sem tölt el olyan boldogsággal, mint amikor egy programkód lefut és működik. Tervem, hogy mielőtt betöltöm a 50. életévemet senior szoftverfejlesztő váljon belőlem.

Végzettség: Programtervező matematikus
Nyelvtudás: angol

Az életemet a programozáson túl a feleségem és 3 fiam teszi teljessé. Minden szabadidőmet velük töltöm. Nagyon szeretünk túrázni és kerékpározni.  

VIRÁG BÁLINT

Java backend fejlesztő

Habár a jogi pályát választottam középiskola után, most az IT területén szeretnék kiteljesedni, mint Java fejlesztő. Inspirál a folytonos tanulási lehetőség, a technológiai újítások, motiválttá tesz az a szabadság, amit a kreatív fejlesztői munka ad. Örömmel tölt el, ha gyakorlatban hasznosíthatom, amit tanulok. 

Végzettség: Jogász
Nyelvtudás: angol

Amikor tehetem horgászni megyek, kikapcsol és feltölt a természet csendje és a nyugalom. 

KISS GERGELY

Java backend fejlesztő

Gyermekkorom óta érdekel az informatika világa. Az évek során több szakmát is kitanultam, viszont most úgy érzem megtaláltam az igazán testhezállót. Az elmúlt 3 évben elvégeztem egy OKJ szoftverfejlesztő tanfolyamot, majd fejest ugrottam a PROGmasters Struktúraváltó képzésébe. Ez volt életem legjobb döntése. Immáron Junior Java Backend fejlesztő vagyok. Régi álmom válna valóra, ha a jövőben IT területen dolgozhatnék.

Végzettség: Szakács
Nyelvtudás: angol

Szabadidőmet szeretem aktívan tölteni, legyen szó fitnessről, kerékpározásról, vagy úszásról. Emellett érdekel a fotózás és videózás világa is.

NAGY TIBOR

Java backend fejlesztő

Régóta érlelődött bennem, hogy az IT szektorban kezdjek új karriert, majd tavaly az Újratervezés Program megadta a végső löketet! Munkám során most is foglalkozom fejlesztéssel, Excelben könnyítem meg a tennivalóimat függvények és makrók megírásával. Mindig jó érzés, ha egy ismétlődő feladatot ezek segítségével egyszerűsíthetem.

Végzettség: Pénzügyi munkatárs
Nyelvtudás: angol

Hétvégéken kirándulok, nyaranta az Alpok háromezres csúcsait mászom meg.  

PALÁSTI JÓZSEF

Java backend fejlesztő

A számítógépek és az internet adta lehetőségek már gyerekkoromban is lenyűgöztek, ezért úgy döntöttem, hogy az informatikai pályát választom. A változó és fejlődő technológiák arra ösztönöznek, hogy folyamatosan tanuljak, informálódjak. Úgy vélem, hogy nincsenek kőbe vésett végcélok, de az út garantáltan izgalmas lesz.

Végzettség: Manuális szoftvertesztelő
Nyelvtudás: angol

Szabadidőmben szeretem hátrahagyni a zajos várost és vidékre utazni a családomhoz.

TAKLER TIBOR

Java backend fejlesztő

Középiskola óta tudom, hogy informatikus leszek. 4 éves rendszerüzemeltetői tapasztalattal a hátam mögött 2018-ban ráébredtem, hogy egyre inkább érdekel a fejlesztői munka, annak kreatív és alkotói mivolta. Ekkor kezdtem el képezni magam a Java területén, majd a PROGmasters keretében folytattam a tanulást. Élvezem a Java szigorúbb szabályrendszerét, hogy kötöttebb és inkább logikai hibákat lehet benne véteni. 

Végzettség: Mérnökinformatikus
Nyelvtudás: angol

Amikor időm engedi filmeket nézek, főleg a sci-fik világa vonz, ezenkívül szívesen játszom egyedül vagy csapatban különféle online számítógépes játékokkal.