BACKEND FEJLESZTŐK
Minden jelöltünk gyakorlati tapasztalattal rendelkezik az alábbi technológiákban:

Backend: Java | Jave SE | Junit | Spring Framework | JDBC / MySQL

Bata Tamás

Java backend fejlesztő

Szeretem átlátni a komplex rendszereket, megfigyelni a legapróbb részleteiben, és egészben látni a működésüket.
Hobbiból egy kerttel, mint ökológiai rendszerrel foglalkozom, és szerettem volna, ha a munkámban is szakértelmet igénylő, nagy rendszerekkel foglalkozhatok. Ezért, és a korábbról meglévő érdeklődés miatt is döntöttem úgy, hogy programozni tanulok. A Covid miatti lezárások alatt elvégeztem egy angol nyelvű full-stack online képzést – és tudtam, hogy mindenképpen ebben az irányban kell folytatnom. Ezt követően jelentkeztem a struktúraváltó képzésre.

Végzettség: ELTE politológia
Nyelvtudás: angol

Szívesen főzök és kertészkedem, de nagyon szeretek gombát szedni is..

Lovász Károly

Java backend fejlesztő

Több mint 10 évig egyedi alkatrészek gyártásával és gépek építésével foglalkoztam. Az első  PLC-vezérlésű gépünk készítése után be is iratkoztam egy PLC programozó tanfolyamra, mert szerettem volna jobban megtanulni a programozását. Menet közben jöttem rá, hogy szükségem lesz legalább egy objektum-orientált programozási nyelv ismeretére is, mert minden a háttérben dől el. Ezért választottam a backend szakirányt.

Végzettség: CAD/CAM, CNC, mechatronika
Nyelvtudás: angol

A hobbim is szakmai: IOT eszközök programozásával foglalkozom és a beágyazott szoftverek használatával ismerkedem.

Morsiani Renato

Java backend fejlesztő

Gyermekkorom óta érdekel az informatika, így ilyen irányú szakközépiskolát végeztem, melyet programtervező informatikus felsőfokú végzettséggel egészítettem ki. Eredetileg elméleti, tudományosabb irányban indultam el az egyetem doktori programja által, de később úgy éreztem, hogy olyan gyakorlati tudásra is szükségem lesz, ami igazán hasznos a munkámban.
Remélem, sikerrel tudom majd ötvözni a két világ minden előnyét.

Végzettség: programtervező informatikus MSc
Nyelvtudás: angol

Imádok olvasni, filmet nézni és a videojátékokkal játszani, de emellett szeretek túrázni, vagy csak nagyokat sétálni, bringázni.

Orsó Tamás

Java backend fejlesztő

Gyerekkorom óta foglalkoztat az informatika és a programozás világa: az iskolában elsajátított szakmaspecifikus ismeretek mellett autodidakta módon is fejlesztettem a tudásom. Bár más szakterületen folytattam a tanulmányaimat és nem IT-területen helyezkedtem el, szabadidőmben ekkor is sokat programoztam.
Szeretném, hogy a programozás ne csak egy hobbi legyen, szeretnék fejlesztőként dolgozni, ehhez a Struktúraváltó képzéssel megtettem az első lépést.

Végzettség: közlekedésmérnök MSc
Nyelvtudás: angol (aktív)

Szívesen kerékpározom vagy túrázom, de szeretek olvasni (főleg informatikai vagy egyéb ismeretterjesztő témában) és videojátékokkal játszani.