A CSAPAT VALÓDI CSAPAT LESZ

CSAPAT A MAXIMUMON

Hozzuk ki a maximumot a csapatból!
A céges soft-skill tréningeket többségi tulajdonosunk, Magyarország piacvezető tréningcége, a Training360 Kft. nyújtja. Szakembereik széles módszertani eszköztárral, hazai és nemzetközi tapasztalatokkal, egyedi megoldás keretében támogatnak céljaid elérésében.

Kattints most!

SOFT SKILL TRÉNINGEK

VEZETŐI TRÉNINGEK

A résztvevők a vezető szerepet elsajátítva, és az azokhoz tartozó kompetenciákat fejlesztve tudják ellátni munkájukat. A tréningeken a szakma tapasztalt trénerei támogatják partnereinket.

KOMPETENCIAFEJLESZTŐ TRÉNINGEK

A kulcspozíciót betöltő, kiemelten fontos munkatársak képzése a siker kulcsa. Az összes témakörben tudunk megoldást nyújtani. Kommunikáció, idő- és feladatmenedzsment, generációs együttműködés, tárgyalási technikák is megtalálhatóak portfóliónkban,

ÉRTÉKESÍTŐI TRÉNINGEK

Tanácsadó, sales-coach szemlélettel képezzük a résztvevőket. Az értékteremtő attitűdöt a legmodernebb sales-támogató technikákkal és mérőeszközökkel alakítjuk ki és fejlesztjük tovább.

EGYÉNI ÉS CSOPORTOS COACHING

Megoldásorientált háttértámogatás a szervezeti-, funkcionális- vagy projekt alapokon szerveződött csoportnak arra, hogy a konkrét szituációk alapján közösen gondoljuk végig a csoport céljait, helyzetét és a lehetséges továbblépési irányokat.