FRONTEND FEJLESZTŐK
Minden jelöltünk gyakorlati tapasztalattal rendelkezik az alábbi technológiákban:

Frontend: Javascript | Typescript | Angular | HTTP | HTML | CSS | SCSS | SASS

HASZON-HEGEDŰS ESZTER

Frontend fejlesztő

A turizmus és a marketing izgalmas világa után szeretnék egy kötetlenebb területen elhelyezkedni, ahol kamatoztatni tudom logikus gondolkodásom és kreativitásom. Nagyon megfogott a programozás letisztult logikája és hogy nincs lehetetlen, így nagy örömmel és lelkesedéssel vettem részt a Struktúraváltó frontend fejlesztői képzésben, amely során egyértelművé vált számomra, hogy ez az én utam. 

Végzettség: Közgazdász
Nyelvtudás: angol

Szabadidőmben szeretek kertészkedni, futni, a természetet járni, de kikapcsol a sziklamászás, illetve a horgolás is. 

FEKETE TIBOR

Frontend fejlesztő

Karrieremet CNC programozással kezdtem, mert szimpatikus volt, hogy az eredmény kézzel fogható és emellett mégis összetett gondolkodást igényel. Azonban pár év után olyan karriert szerettem volna építeni, aminek van “jövője”, illetve adott a folyamatos fejlődési lehetőség, újabb és újabb kihívásokkal. Ezt láttam meg az IT-ban. Frontend fejlesztés mellett nagyon érdekelnek még a full-stack technológiák is.

Végzettség: CNC operátor
Nyelvtudás: angol

Amikor épp nem mással foglalkozom, akkor szeretek a hobbimnak élni, ami a fényképezés. Emellett még nagyon közel áll hozzám az utazás és a kirándulás is.  

JAKAB GÁBOR

Frontend fejlesztő

Középiskolában informatika szakra jártam, már akkor nagyon érdekesnek találtam a programozás világát. Habár az élet más vizekre terelt, hamar rájöttem, hogy mi az, amivel igazából szeretnék foglalkozni. A programozásban olyan lehetőségeket látok, amelyek minden napomat kihívásokkal töltik meg, és amely által a kreativitás nem csak a szabadidőm része lehet, hanem a munkámé is. 

Munkatapasztalat: Autóipari ügyintéző
Nyelvtudás: angol

Szabadidőmet szívesen töltöm a barátaimmal, utazással. Szeretek gokartozni és kirándulni.

GODÓ GÁBOR

Frontend fejlesztő

Már kiskoromban elvarázsolt a számítógépek világa, elsősorban saját alkalmazások, játékok készítése. A frontend fejlesztésben nagyon élvezem, hogy a kezem munkája közvetlen kapcsolatban áll felhasználóval. A backend fejlesztés az analitikus énemhez áll közelebb. A full-stack fejlesztésben azt szeretem legjobban, hogy változatos kihívásokon keresztül folyamatosan lehet újat tanulni.

Végzettség: Mérnökinformatikus
Nyelvtudás: angol

A hétköznapi csodákat keresem, minden kő mélyén a geódát, minden könyvben a felejthetetlen olvasmányélményt, az emlékezetes beszélgetéseket, a járatlan utakat, az újat.  

GYÖNGYÖSI DÁVID

Frontend fejlesztő

Az előző munkahelyemen kérdőív-programozóként dolgoztam, ahol elvétve találkozhattam JavaScript kódokkal is. Engem mindig foglalkoztatott ez a fekete doboz, így amikor meghirdették a frontend fejlesztő képzést az állami Újratervezés Program keretében, megragadtam a lehetőséget. Szeretem a JavaScript algoritmizáló feladatait, szeretnék frontend fejlesztőként elhelyezkedni és még több gyakorlatot szerezni.

Végzettség: Matematikus
Nyelvtudás: angol

Szabadidőmben sokat túrázom, valamint nagy társasjáték rajongó vagyok. Sokat szoktam kártyázni gyermekeimmel, korábban versenyszerűen tarokkoztam.  

NÁLHI ZSOLT

Frontend fejlesztő

15-20 évvel ezelőtt a flash, a flash alapú interaktív animációk, a flash webolodalak – melyek akkor a technológia csúcsát jelentették -, teljesen lenyűgöztek és egy-két éven keresztül hobbi szinten foglalkoztam flash animációk készítésével, actionscriptek írásával. Ez akkor megmaradt hobbinak, de ennek köszönhető, hogy a COVID járvány okozta gazdasági átrendeződés miatti karrierváltás kényszerénél volt mihez nyúlnom és sikeresen vennem az új szakma elsajátításának akadályát.

Végzettség: Török nyelvész
Nyelvtudás: angol, török

Szabadidőm jelentős részét a terepasztalos stratégiai játékoknak szentelem, a játék mellett bemutatók, versenyek szervezését bonyolítom.