FRONTEND FEJLESZTŐ JELÖLTEK

MINDEN JELÖLTÜNK NAPRAKÉSZ GYAKORLATI TAPASZTALATTAL RENDELKEZIK AZ ALÁBBI TECHNOLÓGIÁKBAN:

Javascript | Typescript | Angular | HTTP | HTML | CSS | SCSS | SASS

BÁLINT ÁDÁM

Már középiskolásként eldöntöttem, hogy programozó leszek, ezért tanultam tovább számítástechnika szakon. A mérnöki tárgyak miatt félbehagytam a képzést, hogy inkább a webfejlesztésre koncentrálhassak. Több tanfolyamot végeztem önerőből, majd dolgoztam saját projekteken és egy évig Java backend fejlesztőként is. Van egy React portfólió oldalam, programoztam Yahtzee (kockapóker) játékot, és egy kisebb szálláshely weboldalát is elkészítettem már. Most elsősorban a frontenden szereznék tapasztalatokat, de szakmai fejlődésemet folytatva később szívesen lennék full-stack programozó. Kitartó, őszinte és nyitott vagyok, nem ijedek meg semmilyen feladattól.

TANULMÁNYOK: turisztikai technikus, számítástechnika BA (befejezetlen)
NYELVTUDÁS: angol, román
KORÁBBI TAPASZTALAT: Java Backend, Unit tesztek írása, OOP programozás (1 év)
EGYÉB ISMERETEK: Java, C++, C, PHP, SQL, Spring, Sourcetree
HOBBI: foci, asztalitenisz, zongorázás

CSÁMPAI DOMINIKA

Már kiskoromban otthonosan mozogtam a játékok révén a PC-k és konzolok világában. Később megtanultam a játékokhoz saját cc és mod tartalmakat készíteni, és ezeket bemutató oldalakat létrehozni HTML és CSS segítségével. Bár a környezetem hatására más szakmát választottam, hobbiból továbbra is tanultam programozni és a PC-m építgettem. A saját szépségszalonom vezetése során elengedhetetlen volt az empátia, rugalmasság, előremutató kommunikáció és gyors problémamegoldás. Szorosan együtt kellett dolgoznom másokkal, ezért jól dolgozom csapatban, de az önálló feladatmegoldás során vagyok a leghatékonyabb. Fontos számomra a kreativitás és a tökéletes kivitelezés.

TANULMÁNYOK: Kommunikáció és Média BA (befejezetlen)
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI TAPASZTALAT: saját szépségszalon vezetése, műkörmös, sminkes
EGYÉB ISMERETEK: Photoshop, Illustrator, InDesign, Figma, Blender, Canva, Gimp, GSAP, UI/UX design
HOBBI: festés, gaming, kutyázás, jóga, design készítés

FOGARASI PÉTER

Az elmúlt években a bankszektor különböző területein dolgoztam, ezáltal alapos ismeretre tettem szert a beyond banki ökoszisztémát illetően. Mindig érdekelt a digitalizáció, az IT oldali megvalósíthatóság és munkáim során nagy hasznát is vettem ezen érdeklődésből fakadó tapasztalataimnak. Részt vettem számos digitális stratégia kialakításában, valamint product ownerként projektek megvalósításában, ahol igyekeztem a technológiai megoldásokat is nyomon követni és segíteni az üzleti területek és IT közötti gördülékeny kommunikációt. Szakmai életutam során szükségesnek tartom a megújulást, ezért döntöttem úgy, hogy programozási ismeretekkel bővítem a meglévő üzleti tudásomat. A megszerzett fejlesztői tudásnak köszönhetően remélem a jövőben dolgozhatok számos innovatív ötlet megvalósításán, kamatoztatva eddigi üzleti és pénzügyi tapasztalataimat.

TANULMÁNYOK: közgazdász BA
NYELVTUDÁS: angol, német
KORÁBBI TAPASZTALAT: Product Owner, szenior marketing menedzser, szegmens menedzser, ügyfélszolgálati supervisor, sales representative, minőségbiztosítási menedzser
EGYÉB ISMERETEK: MS Office, SQL
HOBBI: terepbringázás, természetjárás, kajakozás

HERWERTH ZOLTÁN

Korábbi munkám során felelős pozíciókban dolgoztam, nagy gyakorlatot szereztem a döntések előkészítésében és meghozatalában. Tapasztalatomnak köszönhetően kiváló emberismerő lettem, és megtanultam innovatívnak lenni az üzleti folyamatokban. A kreatív gondolkodásmód és az alkotás iránti vágy motivált arra, hogy kipróbáljam magam a frontend fejlesztésben. Az első próbálkozások után örömmel töltött el, hogy gyakorlatilag a semmiből hozhattam létre egy hasznos egészet. A frontend mellett az ethical hacking is érdekel. Szeretném a csapatmunkában szerzett tapasztalatomat, a stratégiai gondolkodásomat és kreativitásomat ezentúl egy IT vállalatnál kamatoztatni.

TANULMÁNYOK: okleveles közgazdász
NYELVTUDÁS: angol, német
KORÁBBI TAPASZTALAT: pénzügyi terület, település- és hulladékgazdálkodás, elemző, tervező
EGYÉB ISMERETEK: Drupal, C#, adatbáziskezelés
HOBBI: vízilabda, póker, sörfőzés

KOVÁCS MÁRK

Informatikai középiskolában végeztem, majd a továbbtanulásnál is ezt az irányt választottam. Készítettem néhány oldalt önállóan és az OKJ képzés keretében, de szerettem volna elmélyíteni a szakmai ismereteimet, hogy igazán jó frontend szakember lehessek. A képzésen leginkább az Angular tetszett, később is szívesen dolgoznék vele. Örömmel segítek másoknak – a középiskolában adatbázisokból és CSS-ből korrepetáltam az osztálytársaimat, majd egy diákot az emelt szintű érettségire is felkészítettem. Jó csapatjátékos vagyok, szeretek és tudok kommunikálni az emberekkel. Nem hagyok félbe semmit, amit elkezdek.

TANULMÁNYOK: Programtervező informatikus (befejezetlen), rendszerüzemeltető érettségi, szoftverfejlesztő OKJ
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI TAPASZTALAT: értékesítő
EGYÉB ISMERETEK: CSS animáció, PHP, C#, Cisco, MySQL, alap hardver ismeretek
HOBBI: sport, kirándulás, főzés

KOVÁCS PÉTER

Az elmúlt években labdarúgó edzőként dolgoztam, ami megtanított arra, hogy több különböző szemszögből vizsgáljam a problémákat. Azonban ebben a szakmában nem csak tőlem függ a siker, pedig nagyon maximalista vagyok. Bármilyen eredményt értünk el, mindig azon járt az eszem, hogyan lehetne még hatékonyabb az edzés… Végül testvérem ajánlására kezdtem el kódolni, és mentálisan teljesen feltöltött, hogy azonnal láttam a munkám gyümölcsét. Ezért is választottam a frontend képzést. Nem szeretek egy helyben toporogni, vágyom a folyamatos fejlődésre és az új kihívásokra. Mindig arra törekszem, hogy a legjobbat nyújtsam, jól alkalmazkodom és becsületesen végzem a munkám.

TANULMÁNYOK: sportedző
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI TAPASZTALAT: utánpótlás edző
EGYÉB ISMERETEK: Photoshop
HOBBI: mozgáselemzés, labdarúgás

KUCSKÓ ZSÓFIA

Az eddigi életem a sport és az oktatás jegyében zajlott. Egyéni és csapatmunkában, sőt, vezetői pozícióban is szereztem tapasztalatot, amikor munkatársakat és gyerekeket koordináltam, miközben a szülőkkel is tartottam a kapcsolatot. Fejlesztő ismerőseim bíztatására próbáltam ki a programozást. Az állandó kihívás mellett az tetszik benne, hogy csapatban dolgozhatok, mert így tudok segítséget kérni, vagy ami még fontosabb, segíthetek másoknak. A frontend képzés mellett gyakorlásképpen egy karate egyesület honlapján kezdtem el dolgozni. A munkámban és a magánéletemben egyaránt fontos számomra a rend és a harmónia. Szeretek célokat kitűzni magam elé, hogy mérhessem a teljesítményem.

TANULMÁNYOK: testnevelő-edző BA, Humánkineziológia MSc
NYELVTUDÁS: angol, német
KORÁBBI TAPASZTALAT: úszásoktató
HOBBI: olvasás, kötés, horgolás, túrázás, társasjátékozás

MIHÁLYCSIK LÁSZLÓ

Matematikatanárként kiváló helyzetelemző készséggel és logikus gondolkodással rendelkezem, ugyanakkor a közoktatásban eltöltött évek megedzették a kitartásomat és a türelmemet. 2022-ben lehetőségem volt részt venni egy webfejlesztő továbbképzésen, ami felkeltette érdeklődésem a frontend iránt. Nagyon megtetszett a programozói környezetek logikus felépítése, a moduláris gondolkodásmód és az elemek újrafelhasználhatósága. Az IT mellett érdekel a pénzügy és a logisztika, szívesen foglalkoznék akár ezek kombinációjával is. Szeretem a pontosságot, a precizitást, és kitartó vagyok a problémamegoldásban.

TANULMÁNYOK: fizikus BA, fizika-matematika tanári MA
NYELVTUDÁS: angol, német
KORÁBBI TAPASZTALAT: oktatás
EGYÉB ISMERETEK: MS Office
HOBBI: olvasás, társasjáték

RÉPÁS BALÁZS

Gyerekkorom óta érdekel az informatika, 8-9 évesen kezdtem el weboldalakat szerkesztgetni. A gimnáziumban informatikai érettségit tettem, majd belevetettem magam a munkába. A Google Ads ügyfélszolgálatán megtanultam átlátni nagy rendszereket, megismertem a multinacionális környezetet, tapasztalatot szereztem a vállalati kommunikációban és egy csapat vezetésében is. Ugyanakkor az informatikával is kapcsolatban maradtam: JavaScriptben írtam egy sakkjátékot és statikus weboldalt is szerkesztettem munka mellett. Amint lehetőségem lett rá, elvégeztem a frontend képzést, hogy programozó lehessek. Gyorsan tanulok, könnyen alkalmazkodom és lelkiismeretesen végzem a munkám.

TANULMÁNYOK: érettségi
NYELVTUDÁS: angol, szlovák, japán
KORÁBBI TAPASZTALAT: ügyfélszolgálat
EGYÉB ISMERETEK: GIMP, MySQL, Python, Vegas Pro, FL Studio
HOBBI: gitár, zene, anime, nyelvtanulás

SZILÁGYI DÁNIEL

Középiskolában informatika szakos voltam, így tanultam programozni C# és C++ nyelven is. Ez azonban még nem lett volna elég ahhoz, hogy az IT szektorban helyezkedjek el, így szerviztechnikusként kezdtem dolgozni. A mindennapi munkában megtanultam kommunikálni az ügyfelekkel, a szabadidőmben pedig folytattam a tanulást. Azért választottam a frontendet, mert jó szemem van az esztétikus megjelenítéshez, ráadásul itt élhetem ki leginkább a kreativitásom és az alkotás iránti vágyam. A munkához legtöbbször maximalistaként állok hozzá, és precízen végzem a rám bízott feladatokat.

TANULMÁNYOK: érettségi, műszaki informatikus, számítógépes rendszerkarbantartó
NYELVTUDÁS: angol, német
KORÁBBI TAPASZTALAT: szerviztechnikus
EGYÉB ISMERETEK: Photoshop, Figma, Blender, Office, ECDL vizsga
HOBBI: videójáték, autókozmetika, utazás, macska és zenehallgatás

VANKÓ ZSOLT

Beszerzési koordinátorként, majd csoportvezetőként összekötő voltam a cég különböző részlegei és a partnerek között. Megtanultam csapatban dolgozni és irányítani, valamint tapasztalatot szereztem a rendszerszintű folyamatok kezelésében, építésében is. Ugyanakkor mindig fontos volt számomra önmagam fejlesztése, amihez kerestem a lehetőséget. A programozásra a környezetemben élők hívták fel a figyelmem, és leginkább az tetszett meg benne, hogy itt a problémamegoldást az innovációval és a kreativitással együtt gyakorolhatom. Kitartó, lelkiismeretes és lojális vagyok – az egyetlen hibám, hogy nem bírom a csendet. A humor viszont a lételemem.

TANULMÁNYOK: Élelmiszermérnök BA
NYELVTUDÁS: angol, olasz
KORÁBBI TAPASZTALAT: beszerzési csoportvezető és koordinátor
EGYÉB ISMERETEK: sERPA(ERP)
HOBBI: zenehallgatás, sportok, videójáték

VARGA TAMÁS

Korábban kulturális területeken tevékenykedtem, színész, drámaíró, tanár, szervező és vezető pozíciókban. Emellett a Photoshop és a Premiere Pro használatával készítettem grafikus munkákat, előzeteseket és dokumentumfilmeket. Sokszor kellett komplex, egyszerre több szálon futó feladatokat végeznem, ami fejlesztette problémamegoldó képességeimet, a kreatív és logikus gondolkodást. A programozásban végül az tetszett meg, hogy a szükséges ismeretek elsajátítása után olyan, mint egy kreatív játék. Jó csapatjátékos vagyok, szeretem ötvözni az eredményorientált hozzáállást a pozitív hangulattal, ami a tapasztalataim szerint nagyban növeli a hatékonyságot.

TANULMÁNYOK: színész (egyetemi)
NYELVTUDÁS: angol, szerb
KORÁBBI TAPASZTALAT: színész, kulturális szervező, intézményvezető
EGYÉB ISMERETEK: Photoshop, Premiere Pro
HOBBI: olvasás, túrázás, társasjátékok, szabadulószoba

VÉGH BALÁZS

Sok mindennel foglalkoztam, mielőtt a frontend képzés mellett döntöttem. Pultosként, illetve IT supportosként megtanultam csapatban dolgozni és fejlődött a problémamegoldó képességem. Ugyanakkor régi álmom vált valóra azzal, hogy elkezdtem programozást tanulni. Élvezem, hogy frontendesként változatos problémákkal foglalkozhatok, kreatív megoldásokat kereshetek. Emellett tetszik, hogy az IT szakma összetartó közösséget alkot, a fejlesztők támogatják egymást. A későbbiekben szívesen bővíteném tudásom, hogy full-stack fejlesztővé válhassak. Könnyen építek kapcsolatokat és türelmes ember vagyok, aki nem szeret feladni semmit.

TANULMÁNYOK: érettségi
NYELVTUDÁS: angol, német
KORÁBBI TAPASZTALAT: IT support, vendéglátás
EGYÉB ISMERETEK: Adobe Premiere Pro
HOBBI: videójáték, videóvágás, kosárlabda