JAVA + ANGULAR FULL-STACK FEJLESZTŐ JELÖLTEK

MINDEN JELÖLTÜNK NAPRAKÉSZ GYAKORLATI TAPASZTALATTAL RENDELKEZIK AZ ALÁBBI TECHNOLÓGIÁKBAN:

Java OOP | Clean code | TDD | Spring Framework | REST | SQL | JPA | Linux | Javascript | Angular | HTTP | HTML | CSS

SZEMÉLYES DEMO ALKALMAK (15:00-18:00):

február 1. (CS): Java + Angular full-stack fejlesztők (11 fő)

BARNA ALEXANDRA

Könyvelőként megtanultam értékelni a csapatmunkát és azt, hogy a kollégák sokat tanulhatnak egymástól. Ugyanakkor szerettem volna olyan munkát végezni, ami kevésbé monoton, és lehetőséget ad új tudás megszerzésére is. A bátyám ajánlotta a programozást, aki szintén szakmabeli. HTML-ben összeraktunk egy egyszerű weboldalt képekkel, linkekkel – és rögtön tudtam, hogy én is ezt akarom csinálni. Élvezem, hogy a programozásban minden problémára van megoldás, akár többféle is. Különösen tetszik a frontend, ahol azonnal látom a kódom működését. Szeretnék egy olyan csapat tagja lenni, ahol tovább bővíthetem a tudásom és értékelik a kitartásom.

TANULMÁNYOK: Pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: könyvelő

HOBBI: sütés, koreai-japán képregények, videójáték

BORBÁS MÁTÉ

Építőmérnökként mind az 5 kontinensen dolgoztam már, sokféle összetételű és méretű (10-100 fős) csapatok tagjaként, így széleskörű hazai és nemzetközi munkatapasztalatot szereztem. Eljutottam a legmagasabb pontra a mérnöki karrieremben, de új kihívásokra volt szükségem. Korábban több esetben kapcsolódtam IT fejlesztésekhez, ráadásul az informatikát tartom a jövő legfontosabb tudásának, így eldöntöttem: ezen a területen is bizonyítok. A programozás a teljesítményre épít, amiben jó vagyok – gyorsan tanulok, megbízható és kitartó vagyok. Széleskörű szervezési tapasztalatom hasznos lehet bármelyik cég számára.

TANULMÁNYOK: Okl. építőmérnök (MSc), okl. építőmérnök-közgazdász (MSc)
NYELVTUDÁS: angol, francia
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: építőipari tervezés, kivitelezés és lebonyolítás
HOBBI: olvasás, edzés, amerikai-futball

GRÁCZOL ANDRÁS

Katonaként szolgáltam az elmúlt tíz évben, szakasz-, majd századparancsnokként vezettem a rám bízott embereket magyar és nemzetközi környezetben. Sajnos egy gerincsérv miatt nem folytathattam katonai karrierem, új életet kellett kezdenem. Szenvedélyes Word of Warcraft játékosként sok programozót ismertem meg, akik már korábban is próbáltak az IT szektor felé terelni. Megtetszett a szakmában rejlő kreativitás, valamint a problémamegoldási lehetőségek széles tárháza is. Feladatorientált, holisztikus gondolkodásmód és megbízhatóság jellemez, amit szívesen hasznosítanék akár multinacionális környezetben.

TANULMÁNYOK: Katonai vezető – tüzér specializáció (Nemzeti Közszolgálati Egyetem)
NYELVTUDÁS: angol, német
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: katona
EGYÉB ISMERETEK: alapszintű hardvertechnikusi -, illetve felhasználói szintű ECDL ismeretek 

HOBBI: World of Warcraft, edzés, társasjáték

GULYÁS ZSOLT

Vegyészmérnöki tanulmányaim során kiderült, hogy engem inkább a dolgok logikai háttere érdekel. Szeretem összekötni a főbb pontokat, új projekteket felépíteni és gyakorlati feladatokat végezni. Vonz minden, ami újdonság, ezért a tanulás is élmény számomra. Olyan új szakmát kerestem, ahol mindezt együtt élhetem át – ezért választottam a programozást. Szívesen foglalkoznék a jövőben szoftver- és webfejlesztéssel, valamint security témakörökkel. Könnyen alkalmazkodom és gyorsan tanulok, ezért bármelyik fejlesztői csapatnak hamar hasznára válnék.

TANULMÁNYOK: Vegyészmérnök (befejezetlen)
NYELVTUDÁS: angol
HOBBI: falmászás, kosárlabda, videójáték

IVÁN MÁTÉ

Az informatika gyerekkorom óta szerves részét képezi az életemnek, ezért is döntöttem úgy, hogy mérnökinformatikusként tanulok tovább. Amikor családi okok miatt meg kellett szakítanom a tanulmányaimat, olyan képzést kerestem, ami széleskörű gyakorlati ismereteket ad, így garantálva, hogy gyorsan megtalálom a helyem a munka világában. Szívesen foglalkozom olyan feladatokkal, ahol egy összetett problémát egészében át kell látni a megoldáshoz. Az egyetemen a HÖK tagjaként már bizonyítottam, hogy jól tudok csapatban dolgozni, és ha kell, irányítani is. Gyorsan tanulok, és minden érdekel a fejlesztéssel kapcsolatban.

TANULMÁNYOK: Mérnökinformatika BSC (befejezetlen)
NYELVTUDÁS: angol
EGYÉB ISMERETEK: Photoshop alapismeretek

HOBBI: sakk, sport

KOVÁCS IMRE

Egyetemi tanulmányaim során kezdtem statisztikai programozással foglalkozni, majd egyre jobban elmélyültem ebben a világban. Végül úgy döntöttem, hogy szoftverfejlesztőként szeretném folytatni a karrierem, mert itt folyamatosan lehetőség van a fejlődésre. Korábbi munkám során elengedhetetlen volt a precíz munkavégzés, egyetemi tanársegédként pedig prezentációs és kommunikációs készségeimet fejleszthettem. Szívesen dolgozok csapatban, de önálló munkavégzéskor is hatékonyan strukturálom az időm. A backend és a frontend egyaránt érdekel, és az összetett problémák megoldását is szívesen vállalom.

TANULMÁNYOK: szociológia BA, MA
NYELVTUDÁS: angol, német
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: statisztikai elemző, egyetemi tanársegéd
EGYÉB ISMERETEK: programozás R-ben, Python alapismeretek

HOBBI: társasjáték, túrázás, filmek

KOZICS DÓRA

Korábban kereskedelemben dolgoztam, mert mindig is emberekkel akartam foglalkozni. Itt megtanultam kommunikálni az ügyfelekkel és helyt állni az egymásra utalt csapattagok között. Élveztem, amikor fizikai dolgokat (az üzlethelyiség kialakítását) tervezhettem, ugyanakkor ennél több mentális igénybevételre vágytam. Olyan szakmát kerestem, ahol használhatom logikai és kreatív képességeimet, és alkothatok valamit. A programozásban elsősorban a frontend vonz, de full-stackesként össze tudom rakni a logikai hátteret is. Motivál, ha közösen tudunk gondolkodni egy problémán, és szeretném a gyakorlatban is megmutatni, mit tudok.

TANULMÁNYOK: pszichológia BA befejezetlen, kereskedelem és marketing BA befejezetlen
NYELVTUDÁS: angol, olasz
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: személyi segítő, eladó, üzletvezető

HOBBI: sudoku és logikai rejtvények, biciklizés, túrázás

KUKOVICS FERENC

Egy évtizednyi élelmiszeripari-termékfejlesztés után több okból kifolyólag döntöttem a karrierváltás mellett. Kézenfekvő választás volt a programozás, amire addig inkább szórakozásként és hobbiként tekintettem. A full-stack fejlesztésben annak sokoldalúsága vonzott – minél szélesebb körű betekintést szerettem volna kapni a modern szoftverek működésébe, fejlesztésébe. A képzés alatt mégis a frontend-fejlesztés lopta be magát igazán a szívembe, ahol a kreativitás látványossággal is párosul. Vonzanak az újdonságok, ismereteim folyamatos bővítése. Szeretek csapatban dolgozni, de önállóan is megállom a helyem.

TANULMÁNYOK: Élelmiszer-mérnök (Bsc), Táplálkozástudományi MSc
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: élelmiszer-ipari termékfejlesztés, tördelő szerkesztő, konferenciaszervezés, irodai adminisztráció
EGYÉB ISMERETEK: Object Pascal (Delphi), Python alapismeretek, Figma, Photoshop

HOBBI: túrázás, természetjárás (kutyával), World of Warcraft, digitális rajz

NÉBEN-HOFFMANN NIKOLETT

Még középiskolában ismerkedtem meg az informatikával, és annyira megtetszett, hogy a továbbtanulásnál is ezt az irányt választottam. Később mégis a bankszektorban helyezkedtem el, ahol változatos szerepkörökben dolgoztam 15 évig. Megtanultam csapatban és önállóan dolgozni, valamint fejlődött az asszertív kommunikációm és a problémamegoldó képességem. Amikor úgy éreztem, hogy váltanom kell, egyértelmű volt, hogy a programozáshoz térek vissza. Most örömmel tölt el minden összetett feladat, mert proaktív személyiségemmel mindig megtalálom az utat a megoldáshoz.

TANULMÁNYOK: mérnök-informatikus
NYELVTUDÁS: angol, német
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: bankszektor (többek között belső ellenőrzés, bankbiztonság, nemzetközi fizetési műveletek területén)
EGYÉB ISMERETEK: PHP, C#

HOBBI: pilates, jóga, utazás

RÉVÉSZ CSANÁD

Sokáig zenekarokban játszottam és zenét tanítottam, ami segített csiszolni a kommunikációs készségem. Mivel a fellépéseket és próbákat is én menedzseltem, nagy tapasztalatot szereztem a szervezésben. A tanításba azonban kezdtem belefásulni, a zenei életre pedig önmagában nem tudtam alapozni. Ugyanakkor mindig szerettem tanulni, ezért olyan szakmát kerestem, ami egyben mentális próbatételt jelent. A full-stack programozást választottam, hogy átfogó ismereteket szerezzek, de talán a frontend közelebb áll hozzám, mert van érzékem a design-hoz és figyelek a részletekre. Szeretem a pontosságot és a rendszerességet, valamint a proaktív, közös munkát.

TANULMÁNYOK: Gazdálkodás és menedzsment BA, felsőfokú zenei OKJ szakképzés
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: vállalatfinanszírozási gyakornok, zeneoktatás, koncertszervezés
EGYÉB ISMERETEK: Adobe Photoshop

HOBBI: zeneszerzés, trx, társasjátékok

WIMMER PATRIK ZOLTÁN

Fiatal korom ellenére már több területen kipróbáltam magam, fizikai és szellemi munkában is szereztem tapasztalatot. Ugyanakkor olyan szakmát kerestem, ami stabilitást hoz az életembe, és erre a programozás tűnt a legmegfelelőbbnek. Mivel minden érdekel az IT-val kapcsolatban, full-stack képzésre jelentkeztem, de talán mégis a frontend áll hozzám közelebb. Tetszik, hogy itt használhatom a szépérzékemet, és a saját képemre formálhatom a weboldalakat, alkalmazásokat. Közvetlen és kommunikatív vagyok, könnyen dolgozom együtt másokkal, amiben az is segít, hogy csapatsportokat játszottam. Képes vagyok alkalmazkodni az emberekhez és a munkavégzés feltételeihez egyaránt.

TANULMÁNYOK: érettségi, Független Biztosításközvetítői OKJ
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: építőipar, pénzügy
EGYÉB ISMERETEK: Adobe Photoshop, Sony Vegas Pro

HOBBI: dalszerzés és dalszövegírás, edzés

ÁDÁM JÓZSEF RICHÁRD

A programozás iránti szenvedélyem már gyerekkoromban megmutatkozott, amikor a számítógépes játékokkal nem csak játszani, hanem fejleszteni is akartam. Később, saját vállalkozásomban ingatlanokkal foglalkoztam, viszont a szívem mindig az IT-hoz húzott, ezért váltottam. A programozás számomra egy logikai játék, amelyben mindig van valami új és érdekes. A Java SE, az OOP és az SQL nagyon közel áll hozzám. Szeretem a Java nyelv egyszerűségét és sokoldalúságát, az OOP elveit és gyakorlatát, valamint az SQL adatbázis-kezelési lehetőségeit. A backend jelenleg közelebb áll hozzám, de nyitott vagyok a frontend felé is. Élvezem a kihívásokat, és mindig törekszem a minőségi munkára.

TANULMÁNYOK: programtervező informatikus BSc (befejezetlen)
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: ingatlan management
EGYÉB ISMERETEK: ECDL vizsga, Adobe Photoshop, videó- és hangszerkesztés

DEME ANDRÁS

Először a közigazgatás, az építőipar (villanyszerelés), és a kereskedelem területén szereztem tapasztalatot, végül recruiterként mélyebb betekintést nyertem az IT világába. Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy ebben a szakmában szeretnék elhelyezkedni. Programozóként dolgozó testvéremmel kezdtem fejleszteni, és rögtön magával ragadott a lehetőségek tárháza. Fontos számomra a folyamatos fejlődés, a problémák megoldása, valamint a logikus gondolkodás. Úgy érzem, ezeket mind megtaláltam ebben a szakmában. A jövőben szeretném kiszélesíteni a tudás- és képességrendszeremet az IT-ban.

TANULMÁNYOK: vezetés és szervezés (közgazdász) MSc, biztonság és védelempolitika BSc
NYELVTUDÁS: angol, német, orosz

KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: IT recruiter
EGYÉB ISMERETEK: Python alapok

ILLÉS DÁNIEL MÁRTON

Grafikai tanulmányaim során találkoztam először a frontend kifejezéssel. Akkor még csak kíváncsi pillantásokat vetettem a fejlesztés világa felé, de éreztem, hogy itt a helyem, mert kedvelem a logikai feladatokat és szeretem megérteni a dolgok működését is. Végül a játékfejlesztés iránti érdeklődésem hatására döntöttem úgy, hogy elvégzem a full-stack képzést. Hamar megtetszett a backend és az OOP elvek gyakorlatiassága, és úgy érzem, a kreativitásomat is kamatoztatni tudom a programozás során. Mindenképpen szeretnék még pár programnyelvet megtanulni, köztük a Python-t és a C#-ot.

TANULMÁNYOK: gépészmérnök asszisztens (befejezetlen), alkalmazott grafika, 3D mozgás- és látványtervezés
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: üzletvezető
EGYÉB ISMERETEK: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, 3dsMax
HOBBI: zenélés és társasjátékozás

KIRÁLY ENDRE VIKTOR

Több mint 10 évig vendéglátásban dolgoztam, de eljött a pillanat, amikor úgy éreztem, hogy váltanom kell. Régóta vonzott az informatika, így elkezdtem magamtól C programozási nyelvet tanulni. Fél évvel később sikeresen felvételiztem a PROGmasters full-stack fejlesztő képzésre. Úgy érzem, a vendéglátás során szerzett kitartásom, a kommunikációs tapasztalatom és lelkesedésem kamatoztathatom a fejlesztés területén is. Szeretek csapatban dolgozni, de egyedül is megállom a helyem.

TANULMÁNYOK: Informatikai rendszerüzemeltető, egészségügyi szervező
KORÁBBI TAPASZTALAT: vendéglátás

NYELVTUDÁS: angol

KOVÁCS LÓRÁNT

Kiskorom óta érdekeltek az elektronikai eszközök. Ennek ellenére vendéglátósként kezdtem a pályámat, és tanárnak tanultam – szomorúan konstatálva, hogy nincs testnevelő-informatika szak. Szeretem a kihívásokat, mindig arra törekszem, hogy száz százalékot adjak. Munka mellett, önszorgalomból kezdtem programozást tanulni, majd elvégeztem egy OKJ-s képzést C# és PHP témában, majd a PROGmastersnél döntöttem úgy, hogy végleg a programozást választom, és ebben szeretnék folyamatosan fejlődni.

TANULMÁNYOK: Testnevelés-edző BSc, Szoftverfejlesztő
KORÁBBI TAPASZTALAT: vendéglátás, területi képviselő

NYELVTUDÁS: angol
EGYÉB ISMERETEK: C#, PHP

SCHMIDT BÁLINT

Szeretem, ahogy egy komplex feladatot kisebb részegységekre bontunk, majd lépésről lépésre megoldjuk. Külön örömöt jelent, ha hatékonyság mellett a kreativitásomat is kibontakoztathatom, és a programkódot logikailag értelmezhető szövegként állíthatom össze. Erre számomra a JAVA nyelv az etalon. Korábbi munkám során, üzletvezető-helyettesként megtanultam felelősséget vállalni és az emberekkel bánni. Ha lehetőségem van valami újat tanulni és hasznosat tenni, mindig élek vele. Ezért kapcsolódtam be egy webalkalmazás fejlesztésébe az alapítványnál, ahol önkénteskedem.

TANULMÁNYOK: villamosmérnök BSc (befejezetlen)
KORÁBBI TAPASZTALAT: üzletvezető-helyettes

NYELVTUDÁS: angol, német
EGYÉB ISMERETEK: Cubase, FL studio
HOBBI: súlyzós edzés, falmászás, zongorázás

STAMPF JÁNOS

Informatikus mérnökként végeztem, majd sokáig szoftverhonosítással foglalkoztam. Projektmenedzserként összetett honosítási feladatokat vezényeltem le, néhányat az agilis módszertan elvei szerint, de vonzott a programozásban rejlő kreativitás is. Munka mellett különböző programozási nyelveket/technológiákat tanultam és hobbiprojekteket készítettem (Java alapú szoftverek Androidra, webes alkalmazások PHP-nyelven, Flutter/Dart Firebase backenddel). Ismereteimet ebben az időszakban az Udemy és a Hackerrank feladataival fejlesztettem, és belekóstoltam a neurális hálózatok világába is. Azért jelentkeztem végül a PROGmasters csapatához, hogy az aktuális piaci igényeknek megfelelő tudást szerezzek, majd főállású programozóként dolgozhassak.

TANULMÁNYOK: mérnök informatikus és műszaki tanár BSc
KORÁBBI TAPASZTALAT: projekt manager, műszaki fordító, tesztelő, lektor

NYELVTUDÁS: angol, német
EGYÉB ISMERETEK: PHP, Flutter, Android (Java-Kotlin), WordPress, HackerRank Problem Solving Golden level (6 stars)
HOBBI: evezés, vizitúra

SÜMEGI TAMÁS CSABA

Az életemben a logikus gondolkodás, az informatika iránti érdeklődés központi szerepet játszott. Bár logikusnak tűnt, hogy ezen a téren helyezkedjek el, több más területet is kipróbáltam. Leginkább üzemeltetéssel és szervizeléssel foglalkoztam, leghosszabb ideig Linux és Unix rendszerek távfelügyeletével, főként légitársaságok számára. Az üzemeltetői munkáim során látott alkalmazások működése egyre jobban kezdett érdekelni, így a következő logikus lépés számomra a Java full-stack fejlesztő képzés lett.

TANULMÁNYOK: Gazdasági informatikus technikus, Műszaki üzletszervező technikus, szoftverüzemeltető
KORÁBBI TAPASZTALAT: Linux/Unix rendszerüzemeltető, szerviztechnikus, gyártósori tesztelő, mainframe operátor

NYELVTUDÁS: angol, német
EGYÉB ISMERETEK: IBM mainframe, Linux (Red Hat), Unix, VMware, hardware szervizelés, Corel Draw
HOBBI: természetgyógyászat (masszázs technikák), sámándobolás

FENYVESSY PÉTER

Karrierem során mindig informatikai területen dolgoztam. A leghosszabb ideig – 11 évig – egy bankban, ahol értékes szakmai tapasztalatokat gyűjthettem. Kíváncsi és nyitott alaptermészetű vagyok, érdekelnek a legújabb technológiák, melyeket szívesen sajátítok el. Számomra a problémamegoldás egyfajta játék, amit ugyanúgy élvezek, mint a logikai feladatokat. Elsősorban a backend és a Java vonz, de az is motivál, ha a teljes folyamatot átláthatom.

TANULMÁNYOK: Programtervező matematikus, Egészségügyi Informatikus Bsc
KORÁBBI TAPASZTALAT: IT Support Consultant, informatikai referens

NYELVTUDÁS: angol
EGYÉB ISMERETEK: SVN, NDCS, jBASE
HOBBI: utazás, úszás, zenehallgatás

HAMARY ROLAND

A számítógépek kicsi koromtól az életem részét képezik. Szabadidőmben sokat foglalkozom az ismerősök gépeinek fejlesztésével, korszerűsítésével vagy éppen valami hiba kijavításával. Az elmúlt 10 évben Németországban dolgoztam logisztika és minőségellenőrzési területen, így megtanultam milyen csapatban és a termelésben dolgozni. Viszont éreztem, hogy másra van szükségem. Szerettem volna váltani, hogy többet tudjak foglalkozni az informatikával. A jövőben programozóként szeretném méginkább elmélyíteni a tudásom. Igyekszem mindennap valami újat tanulni és többé válni. Alapból közgazdasági szakon, HR-esként diplomáztam, így az agilis, logikus és dinamikus gondolkodás közel áll hozzám. Szeretem átlátni a dolgokat, folyamatokat és a felmerülő problémákra a legegyszerűbb megoldást megtalálni.

TANULMÁNYOK: Közgazdász Bsc
KORÁBBI TAPASZTALAT: Logisztika, minőségellenőrzés

NYELVTUDÁS: angol, német
EGYÉB ISMERETEK: hardware ismeretek, számítógépek építése és javítása

HEGEDŰS ORSOLYA

Először koppenhágai tanulmányaim során ismerkedtem meg a szoftverfejlesztés világával a Business Economics and IT kurzus keretében. Az első sor kódomat Ruby nyelven írtam, és el sem tudtam képzelni, hogyan lehet a képernyőn sorakozó szavakból használható programot kerekíteni. Ám a félév végi vizsgaprojektem elkészítését annyira élveztem, hogy elkezdtem a szakváltáson gondolkodni, annak ellenére, hogy csak egy egyszerű terminálprogramot fejlesztettem. Nagy örömömre a következő szeptembert már Computer Science szakon kezdtem, ahol többek között megismerkedtem a Java alapjaival, és a Spring Boot-tal.

TANULMÁNYOK: Service, Hospitality and Tourism Management
KORÁBBI TAPASZTALAT: pénzügyi asszisztens

NYELVTUDÁS: angol, német, dán
HOBBI: portré rajzolás, festés, szabás-varrás, amigurumi

PINTÉR ÉVA

Több, mint tíz évet töltöttem el hazai távközlési és informatikai témájú piackutatások szakmai vezetésével.
Rengeteg nemzetközi stakeholderrel dolgoztam együtt szorosan, így megtanultam, hogy csak igényes munkát adjak ki a kezemből. Szeretek kommunikálni és megtervezni, hogy milyen elemekből álljon össze egy projekt.

TANULMÁNYOK: Külkereskedelmi Főiskola, Közgazdász
KORÁBBI TAPASZTALAT: 10+ év ügyvezetőként egy piackutató cégnél

NYELVTUDÁS: angol, német, dán
EGYÉB ISMERETEK: MSO365, SPSS

KŐRÖSI BALÁZS

Mindig szerettem a megoldandó feladatokra minél tömörebb, pontosabb és egyszerűbb megoldásokat adni, amik egyszerre idő- és erőforráshatékonyak. Az informatika ezért is vonzott, mert az egyre nagyobb adatmennyiségek és számítások megkövetelik a hatékonyságot. Leginkább a JAVA áll közel hozzám, mint elsőként megtanult programnyelv, azonban a JavaScript-ben is látok fantáziát a kötetlensége miatt, vagy TypeScriptben, ami típusosságával sokat segít futás idő előtti hibakeresésben.

TANULMÁNYOK: Közgazdász BSc
KORÁBBI TAPASZTALAT: 8 év pénzügyi asszisztens és szakreferensként

NYELVTUDÁS: angol

VÁRAY PÉTER

Szenvedélyes, kreatív problémamegoldó ember vagyok. Több mint tíz év tapasztalattal rendelkezem a nemzetközi kapcsolatok terén. Zenészként és zenekari menedzserként bejártam a világot, több évet töltöttem német és angol nyelvterületen. A pandémia alatt publikált zenei ismeretterjesztő videóinkat iskolák és gimnáziumok használták tananyagként, és elnyerték a MOL MesterM díját. Ugyanakkor mindig jelen volt életemben az informatika, a tipográfia, a kalligráfia és a grafikus dizájn iránti rajongás. Több zenekar weboldalát és arculatát terveztem, számtalan brosúrát és plakátot szerkesztettem, közösségimédia-kampányokat kezeltem.
A programozás is gyermekkorom óta érdekel, és most az állandó személyes és szakmai fejlődés lehetősége miatt szeretnék erre koncentrálni. Kommunikációs készségeim és csapatmunkában való jártasságom révén úgy gondolom, hogy konstruktívan vennék részt egy elkötelezett csapat munkájában, remélve, hogy tudásom és tapasztalatom hozzájárul a csapat sikeréhez.

TANULMÁNYOK: Gordonkaművész DLA doktori fokozat
KORÁBBI TAPASZTALAT: zenekari művész, zenekari manager, nemzetközi kapcsolatok

NYELVTUDÁS: angol, német
EGYÉB ISMERETEK: Adobe Photoshop, Adobe Indesign, Affinity Designer, LumaFusion, nyomdatechnikai alapismeretek

SÁRI BENDE BARNABÁS

Az informatika, a programozás és a természettudományok nyűgöznek le. Szeretek tanulni és fejlődni. Az eddig elsajátított szakmai ismeretek mellett folyamatosan képzem magam autodidakta módon. Pályafutásom nagy részét egy multinacionális cégnél töltöttem, ahol csapatban és önállóan is dolgoztam, valamint megtanultam a kommunikáció, az alkalmazkodás és a precizitás fontosságát. Full-stack fejlesztőként a célom, hogy a szenvedélyem legyen a munkám.

TANULMÁNYOK: Környezettan BSc
KORÁBBI TAPASZTALAT: Vendor Master Data Specialist

NYELVTUDÁS: angol
EGYÉB ISMERETEK: SAP, MDM, MDG, Genesys WDE, Salesforce, Siebel

TÓTH ZOLTÁN

Szeretem megismeri és elemezni a folyamatokat. Talán ezért volt meghatározó eddigi munkáim során az algoritmusok területe, legyen szó szoftverfejlesztésről vagy minőségmenedzsmentről. A programozással még az alapfokú tanulmányai során kezdtem foglalkozni (Basic, Assembly), majd a későbbiekben újabb nyelvekkel és fejlesztőeszközökkel ismerkedtem meg (dBase, Pascal, Clipper, SQL, Delphi, PHP). Az utóbbi közel húsz évben főként Windows asztali alkalmazások (Delphi) és webes alkalmazások (php, JavaScript) fejlesztésével foglalkoztam. Az aktuális trendeket figyelve döntöttem a Java és az Angular készségek megszerzése mellett.

TANULMÁNYOK: közlekedésmérnök MSc
KORÁBBI TAPASZTALAT: szoftverfejlesztő

NYELVTUDÁS: angol
EGYÉB ISMERETEK: SQL, PHP, Delphi

WITTNERNÉ FRICZ EDINA

Elvégeztem az Újratervezés programot és azóta is folyamatosan bővítem szoftverfejlesztőitudásomat online kurzosokkal, videókkal. Már akkor készítettem pár kisebb programot (JS), illetve reszponzív weboldalakat. A frontend és a backend is érdekelt. Minden stack tetszik, de vannak kiemelten kedvenc témaköreim, például: SpringBoot, SQL és Security. El is kezdtem a CompTIA Security+ videókurzust, illetve az SQL világába is beleástam magam. Szabadidőmben szívesen ping-pongozom, társasjátékozom és videójátékozom a családommal és barátaimmal. Ezek mellett szeretem a sitcom és fantasy sorozatokat, illetve a fantasy és krimi könyveket.

TANULMÁNYOK: Közgazdász BSc
KORÁBBI TAPASZTALAT: Guest Service Representative, Marketing asszisztens

NYELVTUDÁS: angol