Minden jelöltünk gyakorlati tapasztalattal rendelkezik az alábbi technológiákban:

Backend: Java OOP | Clean code | TDD | Spring Framework | REST | SQL | JPA | Linux

Frontend: Javascript | Angular | HTTP | HTML | CSS

Halász Benjamin

Szoftverfejlesztő

Mindig érdeklődtem az informatika területe iránt,de pénzügyi területen szereztem tapasztalatot. Három évvel ezelőtt azonban elkezdetem szépen-lassan irányt váltani és programozással foglalkozni. Akkoriban csináltam is egy kisebb bemutatkozó-oldalt. Nagyon érdekelnek a full-stack technológiák és ami korábban igazán megtetszett az a Vaadin Web Framework, ahol Java backend segítségével gyönyörű interaktív felületeket lehet készíteni. A PROGmasters képzésének elvégézével pedig elmélyítettem a full-stack tudásomat.

Végzettség: Gazdálkodási- és menedzsment szak, vállalkozásszervező főszakirány
Nyelvtudás: angol

Szabadidőmben a családommal szeretek lenni, de ha tudok rá időt szakítani, akkor xbox-ozni is szoktam és scifi-t olvasni.

 

Kludák Dániel

Szoftverfejlesztő

Gimnáziumos korom óta tudtam, hogy az informatika területén szeretnék elhelyezkedni és érettségi után elkezdtem szoftverfejlesztést tanulni. A mai releváns technológiák gyakorlati ismereteit is elsajátítva úgy érzem, elkezdhetem a karrierem építését az informatika világában. 

Végzettség: Felső középfokú szakképesítés (OKJ 54 213 05 Szoftverfejlesztő)
Nyelvtudás: angol

Szabadidőmben a művészetek ezen belül a fotográfia, festészet és a divattervezés, amivel hobbi szinten a legtöbbet foglalkozom. 

Sárkány Tamás

Szoftverfejlesztő

A szoftverfejlesztéssel való kapcsolatom általános iskola 7. osztályában egy BASIC programmal kezdődött. Majd autodidakta módon kezdtem HTML-t, Adobe flash-t és C++ -t tanulni. A huszas éveimben sok szakmában kerestem önmagam, ám végül szakácsként dolgoztam itthon, Skóciában majd Angliában. 2020 tavaszán döntöttem végül a programozói karrier mellett. A COVID alatt elvégeztem online egy 6 hónapos képzést majd a PROGmasters Full-stack fejlesztői képzését. 

Végzettség: szakács
Nyelvtudás: angol

Szabadidőmben főzök vagy játszom, ha időm engedi repülni tanulok, jó időben pedig motorozok. 

Veres Áron

Szoftverfejlesztő

Informatika szakon végeztem a gimnáziumot, azonban családi hagyományainkat követve nagyobb kitérőt tettem karrierem során és agrármérnökként diplomáztam. A növénytermesztői létben nem találtam meg a megfelelő szintű szellemi kihívást, nem is beszélve az éves hosszúságú iterációs ciklusokról, melyek nyomába sem érnek a kezem alatt épülő programok build-idejének; új pályára állítottam hát életem. A PROGmasters képzése előtt fél évvel belefogtam a programozás mélyebb megismerésébe, bújtam az elméleti és gyakorlati könyvek egyre nyúló listáját. Hobbiprojekteket indítottam, például játékot programoztam le a nulláról, élvezem azóta is a fejlesztést.

Végzettség: Mezőgazdasági mérnök
Nyelvtudás: angol

Szabadidőmet legszívesebben zeneszerzéssel, zongorázással töltöm.

 

HUDÁK ELZA

Szoftverfejlesztő

„Az egyetem óta érdeklődöm a programozás iránt, és az első munkahelyemen is ezzel foglalkoztam. Új szakmámban a csapatban való együttműködést és a folyamatos tanulást szeretem a leginkább.”

Végzettség: fizika BSc és grafikus
Nyelvtudás: angol

„Számomra a szabadidő a kreativitás körül forog. Rajzolok, festek, vagy a barátaimmal társasjátékozom.”

UTASI EVELIN

Szoftverfejlesztő

„Megannyi szállodai értékesítésben töltött év alatt számtalanszor eljátszottam a gondolattal, hogy átképezzem magam egy számomra sokkal motiválóbb szakterületre. Ahogy elkezdtem ismerkedni a programozással, úgy ébredtem rá, hogy ez az az út, amelyet kerestem. A programozás egyfajta alkotási folyamat számomra, melyben egyszerre fejlődik a termék és én magam is. Végre megtaláltam a hivatásom.” 

Végzettség: Közgazdász
Nyelvtudás: angol

„Szabadidőmben igyekszek kiszakadni a mindennapokból: jógázok, túrázok, rengeteget sétálok, olvasok, színházba vagy moziba járok. Az alkotás élményét és jótékony hatását a magánéletemben is szeretem megélni különböző kézműves tevékenységek segítségével.” 

POLGÁRDI RÉKA

Szoftverfejlesztő

„A 2000-es évek elején kerültem először kapcsolatba a programozással. Tetszett, hogy adott egy probléma, amire próbáljuk megtalálni a megoldást, és akár megtaláljuk, akár nem, a visszajelzés azonnali. Éreztem, hogy ez érdekel, de végül csak a gyerekeim születése után vágtam bele. Egyre több sikerélmény ér és minden új téma egy-egy újabb kihívás, de egyben nagyon izgalmas is, és újra meg újra azt érzem, hogy megtaláltam a hivatásomat és ezzel szeretnék foglalkozni.„

Munkatapasztalat: Szoftvertesztelő
Nyelvtudás: angol

„A futás kikapcsol, a természet elvarázsol. Ezért rendszeresen futok: terepen, elsősorban hosszabb távokat. Ezenkívül szeretek moziba, színházba járni, és otthon, visszavonulva, amigurumikat horgolni.”

TALABÉR CECÍLIA

Szoftverfejlesztő

„Korábban agrárszektorhoz kapcsolódó területeken dolgoztam. Számomra fontos, hogy egy csapat hasznos tagjaként a kreativitás, az alkotómunka öröme és a sikerélmény része legyen a napi munkámnak, ezért is döntöttem a szoftverfejlesztés mellett.”

Végzettség: okleveles kertészmérnök, növényorvos MSc
Nyelvtudás: angol

„Szabadidőmben többnyire sportolok, emellett szívesen kertészkedem és olvasok sci-fi/fantasy témájú könyveket.”

BÓNI BORISZ

Szoftverfejlesztő

„Pályakezdőként tele vagyok lelkesedéssel és bizonyítási vággyal. A programozás mellett azért köteleztem el magam, mert rengeteg ötletem van, amit meg szeretnék valósítani. Motiválnak a kihívások és az új technológiák, mert hozzájárulnak a fejlődésemhez.„

Munkatapasztalat: Értékesítés és Pénzügyi tanácsadás
Nyelvtudás: angol, szerb, horvát

„Az online világból leginkább az offline társasjátékok kapcsolnak ki, itt saját fejlesztésekkel kísérletezem, a magam és barátaim szórakoztatására.”

CSANÁDI ATTILA

Szoftverfejlesztő

„4 évig műszaki eladóként dolgoztam laptop és számítógép kereskedésekben. Eddigi munkáim során mindig is hiányoltam azt a fajta kötetlenséget, amit a programozás nyújt. Kifejezetten tetszik, hogy az egyes problémáknál több megoldásra is lehetőség van, több a mozgástér, kihívás és kreativitás.” 

Végzettség: Rendszergazda
Nyelvtudás: angol

„Szabadidőmben általában konzolon vagy számítógépen játszom, képregényeket olvasok vagy ha az időjárás engedi, kutyáimat sétáltatom.” 

GULYÁS LÁSZLÓ

Szoftverfejlesztő

„A pénzügy mellett az IT világ áll hozzám a legközelebb, expertként foglalkoztam riport automatizálással, product ownerként Data Lake és Data Mart építéssel, hobbi szinten pedig Android fejlesztéssel. A Java/Spring terület az erősségem, tavaly 300 versenyző közül 15. helyezést értem el az Országos IT Megmérettetésen.” 

Végzettség: Közgazdász és Mérnökinformatikus (folyamatban)
Nyelvtudás: angol

„Kikapcsolódásként túrázni vagy társasjátékozni szoktam barátokkal, de miután feltöltődtem, imádok sci-fi filmekben, a kvantumfizikában vagy stratégiai játékokban elmerülni.” 

DANKÓ BALÁZS

Szoftverfejlesztő

„Gyerekkorom óta vonz a számítástechnika. Egyetemi éveimet követően kezdtem belemerülni a Java programozásba. Legnagyobb sikerem egy társasjáték (Castle of Mind) önálló leprogramozása.”

Tanulmányok: gépészmérnök BSc (befejezetlen)
Nyelvtudás: angol

„Kikapcsolódásként a barátaim kisfilmes projektjeibe kapcsolódom be, vagy digitális zenét szerkesztek.”

ERDEI PÉTER

Szoftverfejlesztő

„Szeretem a programozásban a csapatmunkát és az összetett feladatok változatosságát. Sokat foglalkoztam alkalmazások készítésével hobbi szinten, illetve saját fejlesztésű scripteknek köszönhetően hatékonyabbá és kényelmesebbé váltak a munkahelyi feladataim.”

Tanulmányok: C# szoftverfejlesztő OKJ képzés, mérnökinformatikus BSc (befejezetlen)
Nyelvtudás: angol

„A kikapcsolódás számomra a mozgásról szól: salsázni tanulok, vagy futni járok. A fantasy könyveket is nagyon szeretem.”

ÉRSEK FERENC

Szoftverfejlesztő „Gyerekkoromban egy Atari 800XL számítógépen programoztam. Akkor ragadott magával először ez a szakma. Megvan bennem a tanulás és a fejlődés iránti vágy, szívesen merészkedem új területekre a munkámban. Úgy vélem, hogy logikus gondolkodásom is előnyömre válik majd ezen a területen.„ Munkatapasztalat: Adminisztrációs munkatárs Nyelvtudás: angol

„Brazil jiu-jitsuzom, és konditerembe járok a szabadidőmben, hogy fizikailag is fitt maradjak.”

KÖLLER BÁLINT

Szoftverfejlesztő

„Már gyerekkoromban érdekelt a számítógép programozás. Az utóbbi 5 évben CMM programozásban tevékenykedtem, ahol eredményesnek mondhattam magam, ám valami hiányzott. Az a valami a programozás volt, és végül elhatároztam, hogy végre az álmomnak szeretnék élni, és szoftverfejlesztő lettem.” 

Végzettség: CMM programozó
Nyelvtudás: angol

„Ha időm engedi, szeretek modellezni, és számítógépen játszani; szeretem az aprólékos, türelmet igénylő feladatokat, valamint ha a gondolkodásomat teszi próbára egy feladat.” 

MAKAI MARCELL

Szoftverfejlesztő

„Kamaszkorom óta vonz az informatika. Autodidakta módon tanultam meg HTML-ben CSS használatával statikus weboldalakat létrehozni. Közben másfelé sodort a munka világa, de folyamatosan kacérkodtam a szoftverfejlesztés gondolatával. Örülök, hogy végre belevágtam és megérkeztem ebbe a szakmába.”

Nyelvtudás: angol

„Sportban mindenevő vagyok, legyen az edzőtermi edzés, túrázás, futás vagy úszás. Fotózom, videókat készítek, de játszom ukulelén is, ami gyakran előkerül egy-egy tábortűz mellett.”

MÁJER TAMÁS

Szoftverfejlesztő

„Bár magyar nyelv és irodalom szakos bölcsészként végeztem, mindig is érdekeltek a természettudományok. Könyvtárosként a programozás és az adatbázis-fejlesztés hobbi volt számomra, de idővel arra jutottam, hogy a jövőben komolyabban is ezzel szeretnék foglalkozni. Így lettem szoftverfejlesztő, az olvasás és az irodalom pedig megmaradt kedvtelésnek.” 

Végzettség: Magyar nyelv és irodalom szakos bölcsész
Nyelvtudás: angol, német

„Szabadidőmben szívesen kirándulok és utazom a családommal, barátaimmal. Örömmel tevékenykedem a szőlőnkben is, mert a szőlőművelés, a borkészítés, a kerti munka tökéletes kikapcsolódást jelent számomra.” 

NÉGYESI NÁNDOR

Szoftverfejlesztő

„Mechatronikai mérnökként végeztem, de hamar azt tapasztaltam, hogy a programozás sokkal jobban leköt, mint a gépészet vagy az elektronika. Az egyetem alatt több különböző technológiát is volt lehetőségem kipróbálni: Android, vagy mikrokontroller fejlesztés. Bár korábban C++ fejlesztőként dolgoztam, elhatároztam, hogy szeretnék egy web közelibb stackkel dolgozni, és azóta is minden percét élvezem.” 

Végzettség: Mechatronikai mérnök
Nyelvtudás: angol

„Szabadidőmben szeretek videó- és kártyajátékokkal foglalkozni, ezek közül van, amelyik napokra rabul tud ejteni.” 

PÁL LÁSZLÓ

Szoftverfejlesztő

„12 évesen kezdtem programozni egy ZX Spectrumon. Azóta hosszú időt töltöttem más területen, de visszatértem a számítógépek világához, hogy alkothassak és fejleszthessem a kreativitásom.”

Munkatapasztalat: pénzügyi vezető
Nyelvtudás: angol, német

„Rendszeresen lovagolok, vagy lazításképpen sakkfeladványokat oldok meg. Érdekelnek a történelmi és nyelvészeti könyvek.”

PÉTERFALVI FERENC

Szoftverfejlesztő

„Mivel az iskolában mindig a matematika feladatok megoldását élveztem legjobban, eredetileg matematikusnak készültem, de az elméletek tanulmányozásával töltendő rengeteg idő elvette a kedvemet ettől a pályától. A napi szintű feladatmegoldás izgalmát a programozásban találtam meg újra – 2 éve rendszeresen veszek részt online algoritmusos feladatmegoldó versenyeken. A 2020-as Ericsson Programozó Bajnokságon a csapatommal 1. helyezést értünk el.” 

Végzettség: Matematikus
Nyelvtudás: angol

„Szabadidőmben erdei túrázással és – elsősorban középkori történelemről szóló – könyvek olvasásával pihenem ki a szakmai kihívásokat, és készülök fel az újabbakra.” 

PINTÉR BALÁZS

Szoftverfejlesztő

„Korábban jogi pályára készültem, viszont az egyetem utolsó évében elhatároztam, hogy inkább olyan karriert építek, amiben megtalálom az általam preferált kihívásokat. A szoftverfejlesztés mellett az IT (cyber)security korábban is érdekelt. Szakdolgozatom a kiberbűnözés és a büntetőeljárásbeli nyomozás kapcsolatára fókuszált, és egyúttal egyfajta átvezetésképpen szolgált jog és informatika között.” 

Végzettség: Igazságügyi szervező
Nyelvtudás: angol

„Szabadidőmet szívesen töltöm edzéssel, kirándulással, vagy baráti beszélgetésekkel.” 

RAUSCHENBERGER JÁNOS MÓZES

Szoftverfejlesztő

„Első kódomat 2012-ben írtam, azóta ez a hobbim. A programozásban sikerült megtalálnom az egyensúlyt az alkotás öröme, és az elmélet kihívása között. A legtöbb értéket egy olyan csoporthoz kapcsolódva adhatom, ahol a közös fejlődés önmagában is elérendő cél.”

Tanulmányok: statisztika és gazdasági matematika (Bécs), mechatronika (befejezetlen)
Nyelvtudás: német, angol

„Kedvenc szabadidős elfoglaltságom a magas helyek megmászása. Ha valami nyugalmasabbra vágyom, hosszú regényeket olvasok.”

SZENDE TAMÁS

Szoftverfejlesztő

„Korábban gépészmérnökként használtam a középiskolában megtanult Turbo Pascal és Assembly nyelvet is. Egyre jobban érdekelt a programozás, ezért folyamatosan fejlesztettem a tudásomat. Úgy érzem, van elég ismeretem és elhivatottságom, hogy szoftverfejlesztőként bizonyítsak.”

Végzettség: Gépészmérnök
Nyelvtudás: angol

„Szenvedélyem a természet, itt tudok a legkönnyebben szellemileg és fizikailag is feltöltődni, ezért amikor csak tehetem, túrázom.”

SZENTMIHÁLYI DÁVID

Szoftverfejlesztő

„2019 nyarán eldöntöttem, hogy programozással szeretnék foglalkozni. Munkáim során sokat használtam már Visual Basic-et, majd tanultam Python-t. Szeretem az új problémák feltérképezését és a stratégiaalkotást azok megoldására. Motivál, ha új technológiákat tanulhatok és alkalmazhatom őket a szakmámban.”

Munkatapasztalat: treasury elemző
Nyelvtudás: angol

„Hobbim a dobolás, ezért ezzel kapcsolódom ki, vagy zenét hallgatok, hogy inspirálódjak. Ha marad időm, szívesen olvasok és kirándulok.”

TÖRÖK ZSOLT

Szoftverfejlesztő

„Még a főiskola előtt volt alkalmam egy IBM 8086-os mikrokontroller programozásával foglalkozni, később PLC programozással bővítettem tudásomat. Sajnos a főiskola után eltávolodtam a programozástól, és munkáim során sem találtam meg azt, amit igazán kerestem. Azért döntöttem a programozás mellett, mert látványos és kézzelfogható értéket szeretnék teremteni.” 

Végzettség: Villamosmérnök
Nyelvtudás: angol

„Szívesen kirándulok és geoládázom, ha tehetem biciklivel közlekedem, és magammal viszem Dodo-t, a kutyámat is. Érdeklődési köröm igen széles, engem valóban sok minden érdekel, ezért szívesen olvasok csak úgy, az újdonság megismerése kedvéért, de akár tanulási céllal is. Sosem lehet tudni, mikor lehet szükségem az így megszerzett tudásra!?” 

Érdekel
close slider