JAVA + ANGULAR FULL-STACK FEJLESZTŐ JELÖLTEK

MINDEN JELÖLTÜNK NAPRAKÉSZ GYAKORLATI TAPASZTALATTAL RENDELKEZIK AZ ALÁBBI TECHNOLÓGIÁKBAN:

Java OOP | Clean code | TDD | Spring Framework | REST | SQL | JPA | Linux | Javascript | Angular | HTTP | HTML | CSS

BALOGH-PALÁSTHY ANNA

Tanítóként megtanultam átlátni nagyobb folyamatokat, saját vállalkozásunk építésénél pedig azt, hogyan kell széles látókörben gondolkodni, információkat gyűjteni és döntéseket hozni. Autodidakta módon fordultam a frontend irányába, majd az egyéni fejlődés lehetősége miatt döntöttem úgy, hogy full-stack fejlesztő leszek. Szeretnék másokkal együtt alkotni, dolgozni egy közös célért. Emellett tetszik, hogy a proaktivitást, fejlődni akarást, kérdezést és visszajelzést értékelik ebben a szakmában. Korábbi tapasztalataim alapján jól látom, mire van szüksége a felhasználóknak (kényelmi funkciók, átláthatóság stb.). Könnyen érzékelem és értelmezem mások jelzéseit. A rám bízott feladatokban törekszem a minőségre és a határidők betartására.

TANULMÁNYOK: ének-zene szakos tanító (BSC), cukrász OKJ
NYELVTUDÁS: angol, német
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: társtulajdonos kereskedelmi vállalkozásban, tanító
EGYÉB ISMERETEK: Photoshop, Canva, WordPress & WooCommerce plugin

HOBBI: olvasás, sütés, túrázás, puzzle, mixed media art

HAVRÁN ÁGNES

Könyvvizsgáló asszisztensként, majd számviteli vezetőként egyaránt szerettem egy csapat részeként dolgozni. A munkám során alapvető követelmény volt a precíz és felelősségteljes munkavégzés, az elemzőkészség és a szervezőképesség. Amikor úgy éreztem, hogy váltanom kell, olyan szakmát kerestem, ami változatos és kihívásokkal teli. Full-stack fejlesztőként minden érdekel, szívesen foglalkozom frontend és backend feladatokkal egyaránt. Precíz és kitartó ember vagyok, emellett a logikus gondolkodásomat és az elemzőképességemet is jól tudom kamatoztatni az IT területén.

TANULMÁNYOK: Közgazdász MSc
NYELVTUDÁS: angol, német
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: könyvvizsgáló asszisztens, könyvelő, számviteli vezető
EGYÉB ISMERETEK: SAP felhasználói ismeretek 

HOBBI: túrázás, origami, kötés 

LESTÁR MIKLÓS

Egész eddigi karrierem során szoros kapcsolatom volt az IT-val, mivel üzleti elemzéssel, adatvizualizációval és automatizálással foglalkoztam. Eleinte autodidakta módon, könyvekből tanultam C++-t, aztán a munkámhoz egyre többféle megoldást használtam, például VBA-t és Pythont. Egyre jobban kezdett érdekelni maga a programozás, főként a problémamegoldással kapcsolatos lehetőségek. Szívesen dolgoznék továbbra is adatokkal, backend projektekkel, akár pénzügyi vagy telekommunikációs területen, ahol korábbi tapasztalataimat is jól hasznosíthatnám. Szeretem a logikus dolgokat, a lényegre törő és őszinte kommunikációt.

TANULMÁNYOK: Budapesti Corvinus Egyetem, Gazdálkodástudományi Kar
NYELVTUDÁS: angol, német
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: pénzügyi modellező, menedzsment tanácsadó
EGYÉB ISMERETEK: Excel, VBA, SQL, Power BI, Python, C++

HOBBI: olvasás, küzdősportok

NOVÁK ATTILA

Középiskola óta folyamatosan dolgozom adatbázisokkal és az azokat író/olvasó szoftverekkel. Készítettem kimutatásokat könyvelési és egyéb üzleti adatokból, használtam data collection és data filtering megoldásokat bevételi és user-royalty riportok összeállítására. Ugyanakkor érdekelt a komplex rendszerek belső működése, a frontend és backend közötti adatáramlás, ezért jelentkeztem a képzésre. Full-stack fejlesztőként is elsősorban az összefüggések foglalkoztatnak, szívesen vállalnék data science vagy data analytics feladatokat. Erősségeim a monotóniatűrés és a precizitás, így különösen jól teljesítek az összpontosítást igénylő területeken.

TANULMÁNYOK: közgazdász MA, mérnök BA
NYELVTUDÁS: angol, horvát, orosz
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: internal reporting, management reporting, technical support
EGYÉB ISMERETEK: Python (& Pandas), adatbáziskezelés, MSAccess

HOBBI: jóga, karate

SZŐKE MÁRK

Rengeteg dolog érdekel, de ezek közül is kiemelkedik a zene és az informatika. Utóbbival középiskolás korom óta foglalkozom hardveres és szoftveres szempontból egyaránt. Bár a zenét választottam továbbtanulásnál, mindig szerettem volna mélyebb fejlesztői ismereteket is szerezni. Végül a munka megítélésének objektivitása, a csapatmunka és az alkotás lehetősége miatt döntöttem úgy, hogy full-stack programozó leszek. Jó a memóriám és a logikám, melyeket eddigi pályám során sokféleképpen kamatoztattam. Szívesen foglalkoznék gazdasági rendszerek fejlesztésével, játék- vagy webfejlesztéssel.

TANULMÁNYOK: Okleveles Zongoratanár MA
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: zongoraoktatás

HOBBI: zenélés/zenehallgatás, anime, japán nyelv tanulása 

BARNA ALEXANDRA

Könyvelőként megtanultam értékelni a csapatmunkát és azt, hogy a kollégák sokat tanulhatnak egymástól. Ugyanakkor szerettem volna olyan munkát végezni, ami kevésbé monoton, és lehetőséget ad új tudás megszerzésére is. A bátyám ajánlotta a programozást, aki szintén szakmabeli. HTML-ben összeraktunk egy egyszerű weboldalt képekkel, linkekkel – és rögtön tudtam, hogy én is ezt akarom csinálni. Élvezem, hogy a programozásban minden problémára van megoldás, akár többféle is. Különösen tetszik a frontend, ahol azonnal látom a kódom működését. Szeretnék egy olyan csapat tagja lenni, ahol tovább bővíthetem a tudásom és értékelik a kitartásom.

TANULMÁNYOK: Pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: könyvelő

HOBBI: sütés, koreai-japán képregények, videójáték

GRÁCZOL ANDRÁS

Katonaként szolgáltam az elmúlt tíz évben, szakasz-, majd századparancsnokként vezettem a rám bízott embereket magyar és nemzetközi környezetben. Sajnos egy gerincsérv miatt nem folytathattam katonai karrierem, új életet kellett kezdenem. Szenvedélyes Word of Warcraft játékosként sok programozót ismertem meg, akik már korábban is próbáltak az IT szektor felé terelni. Megtetszett a szakmában rejlő kreativitás, valamint a problémamegoldási lehetőségek széles tárháza is. Feladatorientált, holisztikus gondolkodásmód és megbízhatóság jellemez, amit szívesen hasznosítanék akár multinacionális környezetben.

TANULMÁNYOK: Katonai vezető – tüzér specializáció (Nemzeti Közszolgálati Egyetem)
NYELVTUDÁS: angol, német
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: katona
EGYÉB ISMERETEK: alapszintű hardvertechnikusi -, illetve felhasználói szintű ECDL ismeretek 

HOBBI: World of Warcraft, edzés, társasjáték

IVÁN MÁTÉ

Az informatika gyerekkorom óta szerves részét képezi az életemnek, ezért is döntöttem úgy, hogy mérnökinformatikusként tanulok tovább. Amikor családi okok miatt meg kellett szakítanom a tanulmányaimat, olyan képzést kerestem, ami széleskörű gyakorlati ismereteket ad, így garantálva, hogy gyorsan megtalálom a helyem a munka világában. Szívesen foglalkozom olyan feladatokkal, ahol egy összetett problémát egészében át kell látni a megoldáshoz. Az egyetemen a HÖK tagjaként már bizonyítottam, hogy jól tudok csapatban dolgozni, és ha kell, irányítani is. Gyorsan tanulok, és minden érdekel a fejlesztéssel kapcsolatban.

TANULMÁNYOK: Mérnökinformatika BSC (befejezetlen)
NYELVTUDÁS: angol
EGYÉB ISMERETEK: Photoshop alapismeretek

HOBBI: sakk, sport

KOVÁCS IMRE

Egyetemi tanulmányaim során kezdtem statisztikai programozással foglalkozni, majd egyre jobban elmélyültem ebben a világban. Végül úgy döntöttem, hogy szoftverfejlesztőként szeretném folytatni a karrierem, mert itt folyamatosan lehetőség van a fejlődésre. Korábbi munkám során elengedhetetlen volt a precíz munkavégzés, egyetemi tanársegédként pedig prezentációs és kommunikációs készségeimet fejleszthettem. Szívesen dolgozok csapatban, de önálló munkavégzéskor is hatékonyan strukturálom az időm. A backend és a frontend egyaránt érdekel, és az összetett problémák megoldását is szívesen vállalom.

TANULMÁNYOK: szociológia BA, MA
NYELVTUDÁS: angol, német
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: statisztikai elemző, egyetemi tanársegéd
EGYÉB ISMERETEK: programozás R-ben, Python alapismeretek

HOBBI: társasjáték, túrázás, filmek

KOZICS DÓRA

Korábban kereskedelemben dolgoztam, mert mindig is emberekkel akartam foglalkozni. Itt megtanultam kommunikálni az ügyfelekkel és helyt állni az egymásra utalt csapattagok között. Élveztem, amikor fizikai dolgokat (az üzlethelyiség kialakítását) tervezhettem, ugyanakkor ennél több mentális igénybevételre vágytam. Olyan szakmát kerestem, ahol használhatom logikai és kreatív képességeimet, és alkothatok valamit. A programozásban elsősorban a frontend vonz, de full-stackesként össze tudom rakni a logikai hátteret is. Motivál, ha közösen tudunk gondolkodni egy problémán, és szeretném a gyakorlatban is megmutatni, mit tudok.

TANULMÁNYOK: pszichológia BA befejezetlen, kereskedelem és marketing BA befejezetlen
NYELVTUDÁS: angol, olasz
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: személyi segítő, eladó, üzletvezető

HOBBI: sudoku és logikai rejtvények, biciklizés, túrázás

KUKOVICS FERENC

Egy évtizednyi élelmiszeripari-termékfejlesztés után több okból kifolyólag döntöttem a karrierváltás mellett. Kézenfekvő választás volt a programozás, amire addig inkább szórakozásként és hobbiként tekintettem. A full-stack fejlesztésben annak sokoldalúsága vonzott – minél szélesebb körű betekintést szerettem volna kapni a modern szoftverek működésébe, fejlesztésébe. A képzés alatt mégis a frontend-fejlesztés lopta be magát igazán a szívembe, ahol a kreativitás látványossággal is párosul. Vonzanak az újdonságok, ismereteim folyamatos bővítése. Szeretek csapatban dolgozni, de önállóan is megállom a helyem.

TANULMÁNYOK: Élelmiszer-mérnök (Bsc), Táplálkozástudományi MSc
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: élelmiszer-ipari termékfejlesztés, tördelő szerkesztő, konferenciaszervezés, irodai adminisztráció
EGYÉB ISMERETEK: Object Pascal (Delphi), Python alapismeretek, Figma, Photoshop

HOBBI: túrázás, természetjárás (kutyával), World of Warcraft, digitális rajz

NÉBEN-HOFFMANN NIKOLETT

Még középiskolában ismerkedtem meg az informatikával, és annyira megtetszett, hogy a továbbtanulásnál is ezt az irányt választottam. Később mégis a bankszektorban helyezkedtem el, ahol változatos szerepkörökben dolgoztam 15 évig. Megtanultam csapatban és önállóan dolgozni, valamint fejlődött az asszertív kommunikációm és a problémamegoldó képességem. Amikor úgy éreztem, hogy váltanom kell, egyértelmű volt, hogy a programozáshoz térek vissza. Most örömmel tölt el minden összetett feladat, mert proaktív személyiségemmel mindig megtalálom az utat a megoldáshoz.

TANULMÁNYOK: mérnök-informatikus
NYELVTUDÁS: angol, német
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: bankszektor (többek között belső ellenőrzés, bankbiztonság, nemzetközi fizetési műveletek területén)
EGYÉB ISMERETEK: PHP, C#

HOBBI: pilates, jóga, utazás

RÉVÉSZ CSANÁD

Sokáig zenekarokban játszottam és zenét tanítottam, ami segített csiszolni a kommunikációs készségem. Mivel a fellépéseket és próbákat is én menedzseltem, nagy tapasztalatot szereztem a szervezésben. A tanításba azonban kezdtem belefásulni, a zenei életre pedig önmagában nem tudtam alapozni. Ugyanakkor mindig szerettem tanulni, ezért olyan szakmát kerestem, ami egyben mentális próbatételt jelent. A full-stack programozást választottam, hogy átfogó ismereteket szerezzek, de talán a frontend közelebb áll hozzám, mert van érzékem a design-hoz és figyelek a részletekre. Szeretem a pontosságot és a rendszerességet, valamint a proaktív, közös munkát.

TANULMÁNYOK: Gazdálkodás és menedzsment BA, felsőfokú zenei OKJ szakképzés
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: vállalatfinanszírozási gyakornok, zeneoktatás, koncertszervezés
EGYÉB ISMERETEK: Adobe Photoshop

HOBBI: zeneszerzés, trx, társasjátékok

WIMMER PATRIK ZOLTÁN

Fiatal korom ellenére már több területen kipróbáltam magam, fizikai és szellemi munkában is szereztem tapasztalatot. Ugyanakkor olyan szakmát kerestem, ami stabilitást hoz az életembe, és erre a programozás tűnt a legmegfelelőbbnek. Mivel minden érdekel az IT-val kapcsolatban, full-stack képzésre jelentkeztem, de talán mégis a frontend áll hozzám közelebb. Tetszik, hogy itt használhatom a szépérzékemet, és a saját képemre formálhatom a weboldalakat, alkalmazásokat. Közvetlen és kommunikatív vagyok, könnyen dolgozom együtt másokkal, amiben az is segít, hogy csapatsportokat játszottam. Képes vagyok alkalmazkodni az emberekhez és a munkavégzés feltételeihez egyaránt.

TANULMÁNYOK: érettségi, Független Biztosításközvetítői OKJ
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI MUNKATAPASZTALAT: építőipar, pénzügy
EGYÉB ISMERETEK: Adobe Photoshop, Sony Vegas Pro

HOBBI: dalszerzés és dalszövegírás, edzés

KIRÁLY ENDRE VIKTOR

Több mint 10 évig vendéglátásban dolgoztam, de eljött a pillanat, amikor úgy éreztem, hogy váltanom kell. Régóta vonzott az informatika, így elkezdtem magamtól C programozási nyelvet tanulni. Fél évvel később sikeresen felvételiztem a PROGmasters full-stack fejlesztő képzésre. Úgy érzem, a vendéglátás során szerzett kitartásom, a kommunikációs tapasztalatom és lelkesedésem kamatoztathatom a fejlesztés területén is. Szeretek csapatban dolgozni, de egyedül is megállom a helyem.

TANULMÁNYOK: Informatikai rendszerüzemeltető, egészségügyi szervező
KORÁBBI TAPASZTALAT: vendéglátás

NYELVTUDÁS: angol

SCHMIDT BÁLINT

Szeretem, ahogy egy komplex feladatot kisebb részegységekre bontunk, majd lépésről lépésre megoldjuk. Külön örömöt jelent, ha hatékonyság mellett a kreativitásomat is kibontakoztathatom, és a programkódot logikailag értelmezhető szövegként állíthatom össze. Erre számomra a JAVA nyelv az etalon. Korábbi munkám során, üzletvezető-helyettesként megtanultam felelősséget vállalni és az emberekkel bánni. Ha lehetőségem van valami újat tanulni és hasznosat tenni, mindig élek vele. Ezért kapcsolódtam be egy webalkalmazás fejlesztésébe az alapítványnál, ahol önkénteskedem.

TANULMÁNYOK: villamosmérnök BSc (befejezetlen)
KORÁBBI TAPASZTALAT: üzletvezető-helyettes

NYELVTUDÁS: angol, német
EGYÉB ISMERETEK: Cubase, FL studio
HOBBI: súlyzós edzés, falmászás, zongorázás

STAMPF JÁNOS

Informatikus mérnökként végeztem, majd sokáig szoftverhonosítással foglalkoztam. Projektmenedzserként összetett honosítási feladatokat vezényeltem le, néhányat az agilis módszertan elvei szerint, de vonzott a programozásban rejlő kreativitás is. Munka mellett különböző programozási nyelveket/technológiákat tanultam és hobbiprojekteket készítettem (Java alapú szoftverek Androidra, webes alkalmazások PHP-nyelven, Flutter/Dart Firebase backenddel). Ismereteimet ebben az időszakban az Udemy és a Hackerrank feladataival fejlesztettem, és belekóstoltam a neurális hálózatok világába is. Azért jelentkeztem végül a PROGmasters csapatához, hogy az aktuális piaci igényeknek megfelelő tudást szerezzek, majd főállású programozóként dolgozhassak.

TANULMÁNYOK: mérnök informatikus és műszaki tanár BSc
KORÁBBI TAPASZTALAT: projekt manager, műszaki fordító, tesztelő, lektor

NYELVTUDÁS: angol, német
EGYÉB ISMERETEK: PHP, Flutter, Android (Java-Kotlin), WordPress, HackerRank Problem Solving Golden level (6 stars)
HOBBI: evezés, vizitúra