JAVA + ANGULAR FULL-STACK FEJLESZTŐ JELÖLTEK

MINDEN JELÖLTÜNK NAPRAKÉSZ GYAKORLATI TAPASZTALATTAL RENDELKEZIK AZ ALÁBBI TECHNOLÓGIÁKBAN:

Java OOP | Clean code | TDD | Spring Framework | REST | SQL | JPA | Linux | Javascript | Angular | HTTP | HTML | CSS

ONLINE DEMO ALKALMAK (10:00-12:00):

szeptember 22. (P): Java + Angular full-stack fejlesztők (20 fő) + tesztelők (11 fő)
október 13. (P): Java + Angula full-stack fejlesztők (20 fő)
október 27. (P): DevOps szakemberek (12 fő) & Java + Angular full-stack fejlesztők (15 fő)
november 10. (P): DevOps szakemberek (12 fő) & Java + Angular full-stack fejlesztők (15 fő)

SZEMÉLYES DEMO ALKALMAK (15:00-18:00):

szeptember 28. (CS): Java + Angular full-stack fejlesztők (20 fő) + tesztelők
november 16. (CS): Java + Angular full-stack fejlesztők (15 fő)

FENYVESSY PÉTER

Karrierem során mindig informatikai területen dolgoztam. A leghosszabb ideig – 11 évig – egy bankban, ahol értékes szakmai tapasztalatokat gyűjthettem. Kíváncsi és nyitott alaptermészetű vagyok, érdekelnek a legújabb technológiák, melyeket szívesen sajátítok el. Számomra a problémamegoldás egyfajta játék, amit ugyanúgy élvezek, mint a logikai feladatokat. Elsősorban a backend és a Java vonz, de az is motivál, ha a teljes folyamatot átláthatom.

VÉGZETTSÉG: Programtervező matematikus, Egészségügyi Informatikus Bsc
TAPASZTALAT: IT Support Consultant, informatikai referens

NYELVTUDÁS: angol
EGYÉB ISMERETEK: SVN, NDCS, jBASE
HOBBI: utazás, úszás, zenehallgatás

GUBA ÁDÁM

Ugyan egész életemben a logikus gondolkodás, a reál tárgyak iránti érdeklődés volt jellemző rám, a kódolással először csak az egyetemen találkoztam, itt sem programozási nyelvvel, hanem SQL-el. Sikerült egyből elhelyezkednem Request Managerként. Akkor döntöttem el, hogy programozással akarok foglalkozni, amikor a JavaScripttel találkoztam.
A backend áll valamivel közelebb hozzám, nagyon tetszik az erős objektumorientáltság és kötöttség, miközben teret ad a kreativitásnak is.

VÉGZETTSÉG: Gazdaságinformatikus BSc (befejezetlen)
TAPASZTALAT: Reporting Analyst, Request Manager

NYELVTUDÁS: angol
EGYÉB ISMERETEK: Oracle, MS SQL, PHP
HOBBI: síelés, korcsolyázás

HAMARY ROLAND

A számítógépek kicsi koromtól az életem részét képezik. Az elmúlt 10 évben Németországban dolgoztam logisztikai minőségellenőrként, így nagyon jól beszélek németül. Programtervező matematikusként és HR-esként diplomáztam, így az agilis, logikus és dinamikus gondolkodás közel áll hozzám. Szeretek optimalizálni, és ha felmerül egy probléma, azonnal a megoldáson kezdek gondolkodni.

VÉGZETTSÉG: Emberi erőforrások Bsc
TAPASZTALAT: Logisztikai minőségellenőr

NYELVTUDÁS: angol, német
EGYÉB ISMERETEK: hardware konfiguráció

HEGEDŰS ORSOLYA

Először koppenhágai tanulmányaim során ismerkedtem meg a szoftverfejlesztés világával a Business Economics and IT kurzus keretében. Az első sor kódomat Ruby nyelven írtam, és el sem tudtam képzelni, hogyan lehet a képernyőn sorakozó szavakból használható programot kerekíteni. Ám a félév végi vizsgaprojektem elkészítését annyira élveztem, hogy elkezdtem a szakváltáson gondolkodni, annak ellenére, hogy csak egy egyszerű terminálprogramot fejlesztettem. Nagy örömömre a következő szeptembert már Computer Science szakon kezdtem, ahol többek között megismerkedtem a Java alapjaival, és a Spring Boot-tal.

VÉGZETTSÉG: Service, Hospitality and Tourism Management
TAPASZTALAT: pénzügyi asszisztens

NYELVTUDÁS: angol, német, dán
HOBBI: portré rajzolás, festés, szabás-varrás, amigurumi

HOLCZ NORBERT

Szeretem, ha a környezetemben lévő tárgyak egyszerre funkcionálisak és esztétikusak. Fejlesztői munkámat akkor tartom eredményesnek, ha a termékkel ezt az érzést tudom átadni a felhasználónak. Emellett stabil Java és JavaScript alapokkal rendelkezem, amire a már ismert keretrendszereken felül is lehet építeni.
Magabiztosan használom az MVC-modellt és erős OOP szemléletem van.
Szívesen dolgoznék változatos projekteken, mindenképp olyan csapatban szeretném hasznosítani tudásom, ahol biztosított a lehetőség a folyamatos fejlődésre.

VÉGZETTSÉG: Közlekedésüzemviteli- és szállítmányozási technikus, grafikus
TAPASZTALAT: szaknyelvi fordító, üzletvezető, értékesítőhelyi ellenőr

NYELVTUDÁS: angol
EGYÉB ISMERETEK: Adobe (Ps, Id, Ai), Figma

PINTÉR ÉVA

Több, mint tíz évet töltöttem el hazai távközlési és informatikai témájú piackutatások szakmai vezetésével.
Rengeteg nemzetközi stakeholderrel dolgoztam együtt szorosan, így megtanultam, hogy csak igényes munkát adjak ki a kezemből. Szeretek kommunikálni és megtervezni, hogy milyen elemekből álljon össze egy projekt.

VÉGZETTSÉG: Külkereskedelmi Főiskola, Közgazdász
TAPASZTALAT: 10+ év ügyvezetőként egy piackutató cégnél

NYELVTUDÁS: angol, német, dán
EGYÉB ISMERETEK: MSO365, SPSS

KÁPOSZTÁS BENCE

A szoftverfejlesztéssel új világ nyílt meg számomra, ahol a kreatív alkotás és az analitikus megközelítés egyszerre van jelen. Kifejezetten érdekelnek a geoinformatikai és egyéb tudományos célú szoftverek. Külföldi tanulmányaimnak és élettapasztalatomnak köszönhetően kellő rugalmasságot szereztem.

VÉGZETTSÉG: Közgazdász BA, Vendéglátás BA
TAPASZTALAT: marketing, beszerzés, adminisztráció

NYELVTUDÁS: angol, német
HOBBI: utazás, zenélés, olvasás

KOVÁCS DÁVID LÁSZLÓ

Egyetemi éveim alatt találkoztam először programozással, a C++ és később C# nyelvvel. Szeretek problémákat gyakorlatiasan megoldani, mindig valami újat tanulni. Szeretem átlátni a komplex rendszereket, tudni minden kis elemnek a működését, hogyan kapcsolódnak össze, hogyan tesznek ki együtt egy egészet.

VÉGZETTSÉG: Mechatronikai mérnök BSc (folyamatban)
TAPASZTALAT: Műszerész karbantartó

NYELVTUDÁS: angol
EGYÉB ISMERETEK: C#, C++, Python

KÖVESDY KRISTÓF LÁSZLÓ

Viszonylag hamar eldöntöttem, hogy programozással szeretnék foglalkozni, ezért választottam két tannyelvű informatikai középiskolát, utána pedig mérnökinformatikus szakot az egyetemen. Legjobban az fogott meg, hogy amit elképzelek, azt meg is lehet valósítani. Néhány ilyen projekt, ami segített a jelenlegi tudásom megszerzésében: Snake (Java Swing), “Okoshűtő”, ami receptajánlásokat ad a hűtő tartalma alapján (C# WinForms, tervezem Spring Boottal és Angularral is megcsinálni honlapként), Flappy Bird (Unity C#)

VÉGZETTSÉG: BME-VIK Mérnökinformatikus BSc (befejezetlen)
NYELVTUDÁS: angol, német
EGYÉB ISMERETEK: C#, WinForm
HOBBI: biciklizés, gördeszkázás, jégkorcsolyázás, társasjátékozás, videójátékozás, fa gyűrű készítés

KŐRÖSI BALÁZS

Mindig szerettem a megoldandó feladatokra minél tömörebb, pontosabb és egyszerűbb megoldásokat adni, amik egyszerre idő- és erőforráshatékonyak. Az informatika ezért is vonzott, mert az egyre nagyobb adatmennyiségek és számítások megkövetelik a hatékonyságot. Leginkább a JAVA áll közel hozzám, mint elsőként megtanult programnyelv, azonban a JavaScript-ben is látok fantáziát a kötetlensége miatt, vagy TypeScriptben, ami típusosságával sokat segít futás idő előtti hibakeresésben.

VÉGZETTSÉG: Közgazdász BSc
TAPASZTALAT: 8 év pénzügyi asszisztens és szakreferensként

NYELVTUDÁS: angol

LÁZÁR TAMÁS

Mindig is érdekelt a programozás, de komolyabban egyetemi tanulmányaim során kezdtem el vele foglalkozni. Diploma után szoftverfejlesztéssel foglalkozó multinacionális vállalatnál kezdtem el dolgozni, ahol megismertem az agilis fejlesztői csapatok működését. A képzésen a Spring és Angular keretrendszerek álltak hozzám a legközelebb, ezekben szeretném még inkább elmélyíteni a tudásomat. Továbbra is szeretem a pénzügyi területet, így egy tőzsdei részvényeket követő/analizáló full-stack projekten kezdtem el dolgozni, Spring és Angular alapokon. Szeretnék majd pénzügyi modelleket beépíteni a program működésébe, amellyel értékeléseket tudnék végezni a részvényeken.

VÉGZETTSÉG: Pénzügy MSc
TAPASZTALAT: Pénzügyi elemző, Termelésvezető

NYELVTUDÁS: angol
EGYÉB ISMERETEK: Microsoft Office, SAP Business One, Miro

MONTOVAY PETRA

A frontend iránt érdeklődve találkoztam először a programozással, mivel azonban szeretem teljes egészében átlátni a folyamatokat, a full-stack képzés mellett döntöttem. Nagy szerencsémre, hiszen mostanra a backend legalább annyira közel áll hozzám, mint a frontend. Nagyon tetszik a programozásban, hogy a kreativitásomat jól meghatározott keretek között bontakoztathatom ki, a legjobban pedig azt élvezem, ha sikerül megoldást találnom egy bonyolult feladatra.

VÉGZETTSÉG: Szabadbölcsészet BA (kommunikáció és médiatudomány), Színháztudomány MA
TAPASZTALAT: videószerkesztő, újságíró, Technical Support Analyst

NYELVTUDÁS: angol, német
EGYÉB ISMERETEK: EDIUS, SEO
HOBBI: olvasás, videójátékozás, túrázás, kerékpározás

SÁRI BENDE BARNABÁS

Az informatika, a programozás és a természettudományok nyűgöznek le. Szeretek tanulni és fejlődni. Az eddig elsajátított szakmai ismeretek mellett folyamatosan képzem magam autodidakta módon. Pályafutásom nagy részét egy multinacionális cégnél töltöttem, ahol csapatban és önállóan is dolgoztam, valamint megtanultam a kommunikáció, az alkalmazkodás és a precizitás fontosságát.
Full-stack fejlesztőként a célom, hogy a szenvedélyem legyen a munkám.

VÉGZETTSÉG: Környezettan BSc
TAPASZTALAT: Vendor master data specialist

NYELVTUDÁS: angol
EGYÉB ISMERETEK: SAP, MDM, MDG, Genesys WDE, Salesforce, Siebel

SZABÓ ANDRÁS

Bár korábban a pénzügyi multinacionális szektorban dolgoztam, mindig is érdekelt az informatikai világ, különösen a különböző szoftverek működése, mobilapplikációk felépítése és kiemelten a Blockchain technológia. Ezért egyre jobban elmerültem a számítástechnika és a szoftverfejlesztés mélységeiben. Örömmel élem meg, hogy a gyakorlati projektek során megnyilvánulhat a kreativitásom a megfelelő keretrendszerek alkalmazása mellett. Ami igazán inspirál ebben a szakmában, az a folyamatosan felmerülő új és izgalmas kihívások. Szeretek csapatban dolgozni.​

VÉGZETTSÉG: Közgazdász -Turizmus-vendéglátás BSc, Közlekedésmérnök BSc (befejezetlen)
TAPASZTALAT: Accounts Payable Accountant, Business Manager

NYELVTUDÁS: angol, német
EGYÉB ISMERETEK: SAP, ServiceNow, Microsoft Power BI alapok, Opera

SZERÉMI LILLA

A technológiai újítások mindig is érdekeltek, a középiskolában is a reál tantárgyakat preferáltam. A mai napig szívesen olvasok fizikai és kémiai áttörésekről, részecskefizikához kapcsolódó felfedezésekről.
Egyedül kezdtem ismerkedni a C++ nyelvvel, amiben egy rövid történet alapú játékot készítettem. A sikerélmény meggyőzött, hogy itt az ideje végre azzal foglalkoznom, ami igazán én vagyok, és ahol kiteljesedhetek. Célom minél több programozási nyelv alapos megismerése és elsajátítása.

VÉGZETTSÉG: Nemzetközi kapcsolatok szakértő (befejezetlen)
TAPASZTALAT: Offer & Onboarding Specialist, Customer Relations Team Leader

NYELVTUDÁS: angol, holland
EGYÉB ISMERETEK: Salesforce CRM, C++
HOBBI: aviatika, repülőmodellek gyűjtése és készítése, utazás

TÓTH ZOLTÁN

Szeretem megismeri és elemezni a folyamatokat. Talán ezért volt meghatározó eddigi munkáim során az algoritmusok területe, legyen szó szoftverfejlesztésről vagy minőségmenedzsmentről. A programozással még az alapfokú tanulmányai során kezdtem foglalkozni (Basic, Assembly), majd a későbbiekben újabb nyelvekkel és fejlesztőeszközökkel ismerkedtem meg (dBase, Pascal, Clipper, SQL, Delphi, PHP). Az utóbbi közel húsz évben főként Windows asztali alkalmazások (Delphi) és webes alkalmazások (php, JavaScript) fejlesztésével foglalkoztam. Az aktuális trendeket figyelve döntöttem a Java és az Angular készségek megszerzése mellett.

VÉGZETTSÉG: közlekedésmérnök MSc
TAPASZTALAT: szoftverfejlesztő
NYELVTUDÁS: angol
EGYÉB ISMERETEK: SQL, PHP, Delphi

VARGA DÁNIEL ISTVÁN

Középiskolai éveimet Szegeden töltöttem, ahol a közgazdaságtannal és a számítástechnikával is mélyebben megismerkedtem. További tanulmányaimat Budapesten, Lengyelországban és Szegeden végeztem, így szereztem közgazdász alap- és mesterdiplomát. Banki karrierem során megtapasztaltam, milyen igazán csapatban dolgozni, megtanultam az időmmel gazdálkodni és priorizálni. Később kisvállalati akvizíciós tanácsadóként fő feladatom az új ügyfelek megkeresése és tárgyalások lebonyolítása volt. Végül új kihívás után néztem, és gyermekkori lelkesedésemnek hódolva a programozás izgalmas területén fogok további sikerekért dolgozni.

VÉGZETTSÉG: Vállalkozásfejlesztés (MSc)
TAPASZTALAT: kisvállalati akvizíciós tanácsadó (banki terület)

NYELVTUDÁS: angol
EGYÉB ISMERETEK: adatbáziskezelés

VÁRAY PÉTER

Szenvedélyes, kreatív problémamegoldó ember vagyok. Zenészként és zenekari menedzserként bejártam a világot, több évet töltöttem német és angol nyelvterületen. A pandémia alatt publikált zenei ismeretterjesztő videóinkat iskolák és gimnáziumok használták tananyagként, és elnyerték a MOL MesterM díját. Ugyanakkor mindig jelen volt életemben az informatika és a grafika iránti rajongás. Több zenekar weboldalát és arculatát terveztem, számtalan brosúrát és plakátot szerkesztettem. A programozás is gyermekkorom óta érdekel, és most az állandó személyes és szakmai fejlődés lehetősége miatt szeretnék erre koncentrálni. Kommunikációs készségeim és csapatmunkában való jártasságom révén úgy gondolom, hogy konstruktívan vennék részt egy elkötelezett csapat munkájában.

VÉGZETTSÉG: Gordonkaművész DLA doktori fokozat
TAPASZTALAT: zenekari művész, zenekari manager, nemzetközi kapcsolatok

NYELVTUDÁS: angol, német
EGYÉB ISMERETEK: Adobe Photoshop, Adobe Indesign, Affinity Designer, LumaFusion, nyomdatechnikai alapismeretek

WITTNERNÉ FRICZ EDINA

Elvégeztem az Újratervezés programot és azóta is folyamatosan bővítem szoftverfejlesztőitudásomat online kurzosokkal, videókkal. Már akkor készítettem pár kisebb programot (JS), illetve reszponzív weboldalakat. A frontend és a backend is érdekelt. Minden stack tetszik, de vannak kiemelten kedvenc témaköreim, például: SpringBoot, SQL és Security. El is kezdtem a CompTIA Security+ videókurzust, illetve az SQL világába is beleástam magam.

VÉGZETTSÉG: Közgazdász (BSc)
TAPASZTALAT: Guest Service Representative, Marketing asszisztens

NYELVTUDÁS: angol
HOBBI: ping-pong, társasjátékozás, videójátékozás, sorozatnézés, olvasás

DÁN ANDRÁS

Egész életemben szerettem a logikai kihívásokat, a középiskolában is a reál tárgyakat preferáltam. A programozást rendkívül kreatív elfoglaltságnak tartom, bizonyos szint felett már művészetnek. Azért váltottam karriert, hogy minél gyakrabban élhessem át a megértés és az alkotás örömét. A hobby projektem egy poker assist alkalmazás, ami a kiosztott lapok és a kezdőkéz táblázat alapján tanácsot ad, illetve egy adatbázisba gyűjti az adott lapkombinációk sikerességi rátáját. A későbbiekben akár pókeralkalmazások rendszerét is szeretném elemezni vele.

VÉGZETTSÉG: Vegyész BSc (befejezetlen)
TAPASZTALAT: gépész, értékesítő

NYELVTUDÁS: angol
HOBBI: olvasás, filmnézés, főzés, utazás

JUHÁSZ RICHÁRD

A fejlődés utáni vágy miatt fordultam a programozás felé. Szeretem megmérettetni magam, valamint szívesen dolgozom csapatban – ezt a németországi labdarúgó karrieremből hoztam magammal. A Javában az összetettsége vonzott, az erős objektum orientáltsága valamint a benne rejlő rengeteg lehetőség; de nyitott vagyok új programozási nyelvek tanulására is. Célom, hogy folyamatosan naprakész, valódi tudással rendelkezzek.

VÉGZETTSÉG: ingatlanközvetítő
TAPASZTALAT: labdarugó, ingatlanközvetítés

NYELVTUDÁS: német, angol
HOBBI: box, horgászat

MOLNÁR JÁNOS

A számítógépek világa már akkor megfogott, amikor gyerekként találkoztam Commodore PET 8096SK és Commodore64 gépekkel. Később megismerkedtem hobbi szinten a BASIC és Turbo Pascal nyelvekkel. Kezdetben a hardver és a linux disztribúciók érdekeltek, később pedig az integrált fejlesztőkörnyezetek színes kódsorai is felkeltették a figyelmem. A TryHackMe.com oldalon belekóstoltam a kiberbiztonságba is hobbi szinten. Ekkor találkoztam a scriptekkel, PHP- és  Python kódrészletekkel, de megismertem a hálózatok, weboldalak működését és a biztonsági kockázatok fogalmát is. Utolsó munkahelyemen IT segítségnyújtással foglalkoztam, de szerettem volna jobban megismerni a technológiai hátteret. Szakmai szempontból kifejezetten a virtuális valóság, a mesterséges intelligencia és a kiberbiztonság területei érdekelnek.

VÉGZETTSÉG: Általános orvos (befejezetlen)
TAPASZTALAT: tudáskezelő, L2 támogatás

NYELVTUDÁS: angol, német
HOBBI: kerékpározás, futás, túrázás, zenehallgatás, zongorázás

NAGY TIBOR

Egyetemi tanulmányaim során találkoztam először a programozással. Tetszett, hogy folyamatábra segítségével bontottuk kisebb elemeire a feladatokat, ez később is segített strukturáltan gondolkodni. Kedvenc tantárgyam a diszkrét matematika volt, amit a feltételvizsgálatoknál tudok kiaknázni. Szívesen foglalkozom az SQL-hez kapcsolódó feladatokkal. Precíz és türelmes ember vagyok, aki felelősségteljesen végzi a munkáját.

VÉGZETTSÉG: matematika MSc

NYELVTUDÁS: angol
HOBBI: kertészkedés, barkácsolás, futás, teniszezés

TOKAI ATTILA ZSOLT

Az egyetemen mechatronikai mérnök szakra jártam, ahol lehetőségem volt bepillantást nyerni a programozásba C és C++ nyelveken. Ezek a kurzusok azonban nem adtak mélyebb ismeretet, így önállóan kezdtem el tanulni. Megtetszett a Java nyelv, ezért jelentkeztem végül a PROGmasters képzésére. Szeretem a problémákat gyakorlatiasan megoldani, ezt a készségemet a munkám során is tudom majd kamatoztatni. Alapvetően csapatjátékosnak tartom magam, de nem okoz problémát a feladatok önálló megoldása sem.

VÉGZETTSÉG: mechatronikai mérnök BSc (abszolvált)
TAPASZTALAT: Garanciális Analízis Mérnök

NYELVTUDÁS: angol, német
HOBBI: számítógépes játékok

VANCSURA LÁSZLÓ

Kíváncsi ember vagyok, aki az élet minden területén keresi a kihívásokat. Gyermekként, ha nem működött egy játékautó, mindig szétszedtem, megnéztem, hogy mi hová tartozik, majd próbáltam megjavítani. A programozás hasonló élményt jelent számomra. A folyamatos tanulási lehetőség és az azonnali visszacsatolás vonz benne legjobban. Jelenleg a Spring és a Java EE áll hozzám a legközelebb, valamint frontend területen az Angular, de a jövőben szeretnék megismerkedni más programozási nyelvek rejtelmeivel. 

VÉGZETTSÉG: Szegedi Tudományegyetem élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök MSc
TAPASZTALAT: műszakvezető, minőségbiztosítási asszisztens

NYELVTUDÁS: angol, német
HOBBI: videójátékozás, sportolás, motorozás

SZILÁGYINÉ TÖRÖK KATALIN

Korábban japán és angol nyelvű idegenvezetőként dolgoztam külföldi cégeknek, így természetessé vált számomra mind a japán, mind a nyugati vállalati kultúra. Mindig is érdekeltek a különböző idegen nyelvek, a programozáshoz is ezen az úton jutottam el – az emberi nyelvek után a számítógépes nyelveket is szerettem volna közelebbről megismerni. Először webszerkesztői tanfolyamokon vettem részt, majd internetes kurzusok és tutorial-ok segítségével fejlesztettem a tudásomat. A PROGmasters full-stack fejlesztő képzése után, már aktív programozóként szeretnék még több programnyelvet megismerni.

VÉGZETTSÉG: Janus Pannonius Tudományegyetem személyügyi szervező szak

NYELVTUDÁS: angol, japán, orosz, olasz
HOBBI: korcsolyázás, kirándulás, olvasás