RENDSZERÜZEMELTETŐK
Minden jelöltünk gyakorlati tapasztalattal rendelkezik az alábbi technológiákban:

Rendszerüzemeltetés: Hálózat üzemeltetés | Hardver alapismeretek | Powershell / Bash | Konténerizáció / Virtualizáció | Szerverek, alkalmazásszerverek | Felhőszolgáltatások | Adatbázis kezelés és menedzsment

Csempesz Gábor Gyula

Rendszerüzemeltető

Gyerekként is imádtam a számítógépeket és nem csak a játékokat. A gép fizikai összecsavarozásától, a windows telepítéséig, és a különböző alkalmazások használatáig mindent szívesen csináltam. Gyakorlatilag rendszerüzemeltető vagyok, amióta az eszemet tudom. Az egyetemre is ezért mentem, bár végül nem diplomáztam le. Ennek ellenére folyamatosan képeztem magam autodidakta módon, illetve igyekeztem ellesni a nálam rutinosabbak “fogásait”. Szívesen olvastam a legfrissebb IT híreket is, így nem volt kérdés, hogy szívesen dolgoznék ezen a területen.

Korábbi munkatapasztalat: mérnök informatikus (nem befejezett)
Nyelvtudás: angol, német (alapfok)

Polgárőrként önkénteskedem, egy vegyeskórusban énekelek, és a helyi focicsapatot technikai vezetőként segítem.

Vogl Szabolcs

Rendszerüzemeltető

Mindig azon voltam, hogy megtaláljam, mi az, ami igazán érdekel. Pár évvel ezelőtt kezdett el komolyabban foglalkoztatni az informatika, így amikor elindult a Struktúraváltó Program, tudtam, ezt nem hagyhatom ki. A sok új információ, az állandó fejlődés, a tanulás lehetősége teszi vonzóvá számomra ezt a szakmát, és a képzés is csak megerősített abban, hogy ez a jövőm.

Korábbi munkatapasztalat: idegenforgalom
Nyelvtudás: angol, német

Szeretek a családommal lenni, kirándulni, kertészkedni, a fiaimmal focizni.

Hang Ádám

Rendszerüzemeltető

Ha a családban valakinek problémája volt a gépével vagy telefonjával, hozzám fordult, így tulajdonképpen már régóta „rendszerüzemeltető” vagyok. A gyermekvasutas évek alatt kezdtem érdeklődni a vasúti informatika iránt, ezért az egyetemen is elektronika, informatika szakra jelentkeztem. Az ott megszerzett tapasztalataimra alapozva értem el kiváló eredményt a rendszerüzemeltető alapképzésen.

Korábbi munkatapasztalat: gyakornoki munka elektronika és IT területen
Nyelvtudás: német, angol

Rendszeresen túrázok, néha biciklivel is. A vasút minden méretarányban érdekel: a nagyvasúttól a modellvasútig. Sok száz óra társadalmi munkát végeztem már különböző egyesületekben, jelenleg is önkéntesként dolgozom a szentendrei Skanzenben.