RENDSZERÜZEMELTETŐK
Minden jelöltünk gyakorlati tapasztalattal rendelkezik az alábbi technológiákban:

Rendszerüzemeltetés: Hálózat üzemeltetés | Hardver alapismeretek | Powershell / Bash | Konténerizáció / Virtualizáció | Szerverek, alkalmazásszerverek | Felhőszolgáltatások | Adatbázis kezelés és menedzsment

BARCSA ZOLTÁN

Rendszerüzemeltető

Évekkel ezelőtt családtagom jóvoltából csöppentem az IT világába, ami mindig is érdekelt. Szabadidőmben először a fejlesztéssel kezdtem a tanulást, Java és HTML nyelveken, majd 2020-ban jelentkeztem a Struktúraváltó program rendszerüzemeltető képzésére, amely még inkább kiszélesítette a látókörömet az IT területén. Szeretek tanulni, fejlődni, kifejezetten motivál az informatika világának folytonos megújulása. 

Végzettség: Kereskedelmi menedzser
Nyelvtudás: angol

Szabadidőmet szeretem aktív programokkal színesíteni, családommal tölteni. 

DENCS JÁNOS

Rendszerüzemeltető

Már az első számítógépemen is az érdekelt igazán, hogyan lehet telepíteni rá operációs rendszereket, a beállításokkal hogyan lehet játszani. Mindig is érdekeltek az újítások, különféle rendszerek működése. Már 14 éve foglalkozom Desktop támogatással, az elmúlt 2 évben pedig a szerverek világa ejtett rabul, szerverüzemeltetőként szeretnék elhelyezkedni. 

Végzettség: Desktop támogató
Nyelvtudás: angol

Időm nagy részét családommal töltöm, azonban szeretem a sportokat, kifejezetten a kettlebellt.  

HORVÁTH GERGELY SZILVESZTER

Rendszerüzemeltető

Már gyerekkorom óta érdekel az informatika világa, ezért a tanulmányaimat is ilyen irányban folytattam. 2 évig dolgoztam Full-stack fejlesztőként, ahol személyesen is betekintést nyerhettem a rendszerüzemeltetés világába. Az ott töltött idő nagyban inspirált abban, hogy pár év zenei kitérő után a most frissen szerzett IT szaktudásommal folytassam karrieremet rendszerüzemeltetőként.

Végzettség: Full-stack szoftverfejlesztő
Nyelvtudás: angol

Évek óta foglalkozom elektronikus zenével szabadidőmben, ennek köszönhetően volt lehetőségem a világ több pontján is fellépni, mint előadó.  

KOZMA BÉLA

Rendszerüzemeltető

Korábbi vezetői karrieremet tudatosan tervezem rendszerüzemeltetés és webfejlesztés területén folytatni. Köszönhetően eddigi pályafutásomnak, az IT és a távközlés mindig is szakmai életem része volt, így ezt kiegészítve szeretném magamat fejleszteni és képezni, megismerni a legújabb technológiákat. 

Végzettség: Digitális távközlési szakmérnök, MBA
Nyelvtudás: angol

Amikor tehetem elsősorban Európában igyekszem utazni, szeretek skandináv krimiket olvasni és a kertben tevékenykedni. A bor és különféle gyümölcslevek készítésével szívesen kísérletezem!