.NET + ANGULAR FULL-STACK FEJLESZTŐ JELÖLTEK

MINDEN JELÖLTÜNK NAPRAKÉSZ GYAKORLATI TAPASZTALATTAL RENDELKEZIK AZ ALÁBBI TECHNOLÓGIÁKBAN:

C# OOP | Clean code | TDD | .NET Core 6 | REST | SQL | EF Core 6 | SOLID Javascript | Angular | HTTP | HTML | CSS

DÓSA ZITA JÚLIA

Élvezem, hogy kódolás közben kibontakoztathatom a kreativitásomat is. Szeretem átlátni a folyamatokat teljes egészében, és mivel a backend és a frontend fejlesztés egyaránt érdekel, ezért a full-stack szoftverfejlesztés mellett döntöttem. Hobbi projektjeim között szerepel állatmenhelyek weboldala és társasjátékok implementációja is. Ezen túlmenően a robotika és a mesterséges intelligencia vonz a legjobban. A programozás területén a .Net és az Angular keretrendszer áll hozzám a legközelebb, de nyitott vagyok más nyelvek/keretrendszerek megismerésére is.

VÉGZETTSÉG: biológus, neurofiziológia Aarhus University, PhD
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI TAPASZTALAT: biológus, webshop üzemeltetés

Szenvedélyeim a kutyás sportok, köztük is leginkább az agility és a dog dancing. Ezenfelül szabadidőmben kézműves kisállatfelszereléseket is készítek.

KOVÁCS-SIPEKI RITA

Korábbi munkám során sokat dolgoztam Excellel, már ott megismerkedtem a VBA-val, a makrók pedig igencsak megkönnyítették és lerövidítették a munkámat. Innen egyenes út vezetett a döntéshez, hogy programozó leszek. A .NET véletlenül került az életembe, de nagyon tetszik a profizmusa a korábban önszorgalomból megismert eszközökhöz képest. A későbbieket tekintve nyitott vagyok új programozási nyelvek elsajátítására is.

VÉGZETTSÉG: ELTE Munkaügyi és Társadalombiztosítási szakértő
NYELVTUDÁS: német, angol
KORÁBBI TAPASZTALAT: pénzügyi előadó, tanár, oktatásszervező

Szabadidőmben szívesen olvasok, például programozással kapcsolatos könyveket, cikkeket, de nagyon szeretek kirándulni is, vagy videójátékokkal játszom.

BULA ANDRÁS

Számomra a programozás mindig is a végtelen lehetőségek világa volt, és az új technológiákat mindig is nagyon izgalmasnak tartottam. Azért szerettem meg a C# programnyelvet, mert a legjobban átgondolt és kidolgozott programnyelvnek tartom. Emellett azonban nagyon érdekel Python, és adatbázisokkal is szívesen foglalkozom, mert véleményem szerint a hatékony adatbázis-kezelés kulcsfontosságú a nagyobb és bonyolultabb szoftverrendszerek sikeres működtetéséhez. Munkám során folyamatosan arra törekszem, hogy fejlesszem magam és a készségeimet a programozás területén.

VÉGZETTSÉG: Műszaki-informatikai szak
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI TAPASZTALAT: termelésvezető
EGYÉB ISMERETEK:  SAP, Microsoft Dynamics

Mivel fontos számomra a sport és az egészséges életmód, ezért szabadidőmet többnyire valamilyen fizikai aktivitással töltöm. Ezt hét éve már a Crossfit jelenti számomra.

GESZLER ATTILA

Általános iskolában kezdtem programozni, a matematika mellett ez maradt az egyik kedvencem egészen a gimnázium végéig, amikor – valami újdonságra vágyva – inkább az ELTE kínai szakára jelentkeztem. Az egyetem és egy kínai ösztöndíj után elvégeztem az SZTE klasszikus magánének szakát is. Mostanra megtapasztaltam, hogy a napi munkavégzés tekintetében a programozás áll hozzám legközelebb. A .NET jó kezdőpontnak tűnt számomra, szeretném az ebben megszerzett tudásomat magasabb szintre fejleszteni. Hosszú távon azonban kevésbé népszerű programozási nyelvekkel is szívesen foglalkoznék.

VÉGZETTSÉG: ELTE Kínai szak BA, SZTE Klasszikus ének BA
NYELVTUDÁS: angol, francia, kínai
KORÁBBI TAPASZTALAT: Junior Date Capture Analyst, Research Analyst

Szabadidőmet legszívesebben a barátaimmal töltöm, emellett szeretem az erősportokat, és szerencsére a mai napig jut időm énekelni is.

NÉMETH JÓZSEF

Mindig érdekelt az IT világa, ezért tanultam rendszerinformatikusnak. Később az életem egyik legjobb döntése volt a C#-pal fejest ugrani a kódolásba. Érdeklődöm az IOT és a blokklánc világa iránt, ahol a jövőben szívesen elmélyíteném a tudásomat, de nyitott vagyok más izgalmas technológiák iránt is. Szeretem a kihívásokat és meglehetősen precíz személynek tartanak, akinek nem okoz problémát a csapatban való munka sem.

VÉGZETTSÉG: rendszerinformatikus, villamosmérnök BSc (befejezetlen)
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI TAPASZTALAT: konyhafőnök

A zenét és a nyaralást aktívan, a család és barátok társaságában, a pihenést pedig passzívan szeretem.

VARGA SZABOLCS

Az egyetemi évek alatt kezdtem komolyabban foglalkozni az informatikával. Betekintést nyerhettem számos területbe, végül a hálózati technológiáknál kötöttem ki. A szakdolgozatom témája egy Linux szerver volt, illetve az, hogy miként lehet ingyenesen elérhető megoldásokat használva működtetni egy infrastruktúrát kis- és középvállalatoknál. Több iparágban is kipróbáltam magam, de végül úgy döntöttem, a programozással szeretnék foglalkozni. A korábbi tapasztalataimat a .NET/C# tudással ötvözve már sokféle megközelítéssel tudok megoldást találni az informatikai problémákra.

VÉGZETTSÉG: Mérnökinformatikus Bsc.
NYELVTUDÁS: angol
KORÁBBI TAPASZTALAT: villanyszerelő

Szabadidőmben barátaimmal szoktam airsoftozni, esetenként a szituációs lövészetet gyakorlom. Lételemem a versengés, mindennel szeretek játszani, legyen szó társasról vagy számítógépes játékról.

VIDÓ ZSOMBOR

Középiskolai éveim után rögtön a programozás felé fordultam, leginkább a videójátékok fejlesztése érdekelt. Tanulmányaim mellett folyamatosan gyűjtöttem az ezzel kapcsolatos ismereteket, leginkább az Unreal Engine és Unity terén szereztem tapasztalatokat. Ezért választottam később a C# nyelvet és a full-stack irányt, amikor eldöntöttem, hogy programozóként szeretnék elhelyezkedni.

VÉGZETTSÉG: érettségi
NYELVTUDÁS: angol

Szabadidőmet jórészt a videójátékoknak szentelem, de szeretek időt tölteni a barátaimmal és a családommal is.